REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HAOS în parcarea de la City Park Mall, după introducerea taxării: ‘Aglomeraţie, nervi, stres... este un sistem defectuos!’

HAOS în parcarea de la City Park Mall, după introducerea taxării: ‘Aglomeraţie, nervi, stres... este un sistem defectuos!’

Replica API 5 iulie 2018 | 00:00 863

Până se vor obişnui şoferii cu noile reguli, să vă ţineţi bine! COADĂ la subsol

Până se vor obişnui şoferii cu noile reguli, să vă ţineţi bine! COADĂ la subsol

Sistemul automatizat de intrare/ieşire cu bariere şi tichete implementat de City Park Mall este criticat de constănţeni. Mulţi dintre cei care au testat noua metodă implementată de reprezentanţii mall-ului sunt revoltaţi de modul de organizare. Aceştia susţin că este un proiect defectuos şi care, pentru o persoană ce nu cunoaşte şi nici nu primeşte informaţii despre modul de utilizare, devine un adevărat coşmar. Pe lângă persoanele care au trecut prin această situaţie, afectaţi sunt şi toţi ceilalţi şoferi care doresc să plece din parcare din cauza blocajului care se produce.

Sistemul parcării City Park Mall din Constanţa a creat bătăi de cap şoferilor! Mai exact, o parte dintre constănţenii care au “îndrăznit” să intre în parcarea subterană a mall-ului sunt indignaţi de modul în care a fost organizată... sau mai bine spus, dezorganizată circulaţia. După montarea barierelor şi implementarea tichetelor de parcare, tichete care la această dată (4 iulie a.c.) sunt gratuite, fiind în stare de “testare”, au găsit deficienţe.

În mod normal, cei care doresc să parcheze în parcarea subterană a mall-ului, după cumpărături, trebuie să scaneze tichetul în zona scărilor rulante, apoi să pornească maşina, iar la barierele aflate la ieşire să îl scaneze din nou pentru a putea continua drumul. Însă, în cazul în care un şofer se răzgândeşte şi doreşte să iasă după nici 5 minute din parcare, trebuie să coboare, să se ducă să scaneze tichetul la scările rulante şi mai apoi să iasă efectiv din parcare.

Zilele acestea s-a format un blocaj din cauza unei situaţii de acest gen. Şoferul unui autoturism nu a ştiut cum funcţionează acest sistem şi a fost nevoit să coboare din maşină, să se ducă până în celălalt capăt al parcării pentru a scana tichetul, iar mai apoi să revină la maşină pentru a scana din nou tichetul şi a ieşi. În timpul acesta a blocat circulaţia pentru câteva minute, formându-se o coloană mare de maşini.

“Sistemul de parcare cu bariere de la City Park este praf atât el cât şi managementul prost de care dă dovadă. Aglomeraţie, nervi, stres... este un sistem defectuos! Dacă uiţi să îţi scanezi tichetul, deşi nimeni nu te informează, trebuie să te intorci să scanezi tichetul la scările rulante în condiţiile în care în spatele tău sunt deja 4-5 autoturisme şi este un drum foarte Îngust, cât să circule o singură masină.”, a declarat pentru „Replica” unul dintre constănţenii aflaţi în coloana de maşini la acel moment.

Reamintim că în urma reacțiilor mai multor constănțeni, reprezentanții City Park Mall au transmis un punct de vedere în care explică de ce au luat decizia implementării unei taxe pentru parcare și cum anume va funcționa sistemul.

„Decizia de instalare a unui sistem automatizat de intrare/ieșire, cu bariere și tichete, a fost luată ca urmare a unui număr tot mai mare de posesori de automobile care alegeau să își parcheze mașinile în parcarea City Park Mall, fără a fi vizitatori ai centrului comercial. Practic, aceste vehicule erau lăsate pe termen lung în spațiile amenajate pentru clienții City Park Mall, iar aceștia din urmă se vedeau nevoiți să caute minute în șir locuri de parcare libere, ceea ce crea frustrare și neplăceri.

În plus și operațiunile de mentenanță și curățenie ale centrului erau îngreunate de către aceste automobile, unele dintre ele chiar abandonate de luni de zile.În acest moment, sistemul este în fază de testare, de aceea vizitatorii City Park Mall trebuie să știe că nu trebuie să achite nicio sumă de bani pentru perioada în care automobilele lor staționează în parcarea mall-ului.”, a transmis City Park Mall în luna iunie a anului curent.

Paula SOLOMON

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/city-park-mall-explica-de-ce-va-cere-taxa-pe-parcare-358776/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu crema linsa sau intacta???
2
0
Vand biscuiti de casa facuti in apartament
3
1
N-ar fi fost mai simpla implementarea unui sistem unde iesirea din parcare sa se faca pe baza unei dovezi de cumparare a unui produs din mall, dupa 2h de gratuit?
0
3
Isi lasau toti saracii din zona loganul in parcare. Gata cu mocangeala. Mai usor era sa iti lasi masina la city decat sa votezi cu ce trebuie. Suportati consecintele acum. Tavan cazut, cozi imense la parcare etc si totusi cumva este mereu plin acel mall. ipocritii dracu.
3
4
Stiati ca... machedonilor le creste nasul toata viata? Iar unora dintre ei si limba?
8
1
Ce cauta lumea inca la shity shtoll?
5
0
Mai moale cu lozinca : "ne-au luat spatiul verde al parcului ".Ei nu E hoti ,le-a fost dat spatiul verde ,moca desigur ....
6
2
Este ca ti-a dat-o frustrarea la temelie? Te-a intristat pentru restul vietii, ca ai constatat ca vei fii toata viata o saracie fara termen!
7
8
"Sunt rupt in gaoz dar vreau la City Mall" Ti ai dreaq de hoti si koorve
12
11
Muie la city mall,sa le spargem toalete!
8
3
Ii fut in gura cu mall-ul si cu parcarea lor. Dupa ce ca au furat cu Mazare spatiul verde din parc si parcarile aferente, acum sint jmekeri. Nu ma mai duc deloc acolo. Sint zeci de alte magazine de unde pot cumpara lucruri bune, nu gioarse de fite de la City.
14
3
E gratis pe dracu. Tu confunzi parcarile de la supermarket cu alea de la mall. La cate mall-uri ai fost in Bucuresti ? Ai fost la IDM si ai crezut c-ai nimerit la AFI. Vai de capul si de gramatica ta.
10
4
Astia care spuneti ca a-ti fost pe afara ce va cacati pe voi ca toate parcarile se platesc la orice mall sau pe strada sunt aparate de taxat poate vb din auzite cat despre astia mari si tari de va dati cu lovele cred ca sunteti aia care stau cu o apa si o cafea la cafenelele alea ca de babele pe banci la Cora voi la Starbucks sau Bourbone
9
8
Sa o sugi cu ac-ul in freza
6
11
N am mai vazut asa ceva! In cate mall uri am fost in Bucuresti , in afara etc parcarea e gratuita! Isi scot destui bani pe chirii si vanzarile hainelor la suprapret! Si asa cad tavanuri, ard magazine, taie copaci deci gata cu city mall! Vivo scrie pe mine , e si mai aerisit si spala si mai bine masinile la spalatorie.
18
10
bucuresti,am vrut sa ma angajez acolo dispecer,au dat anunt pe olx,toti care vin la angajare pleaca,asa si eu,cand am vazut cum merg barierele si tot sistemul am plecat,risti sa iei bataie sa intri in spital,de la soferi nervosi,salariul era 2550 brut si ramaneai cu 1450 net si bonuri de masa,orele suplimentare se platesc 75 la suta,daca intrai in hora cu tigani nu mai puteai sa iesi pt ca umblai cu bani la automatele de validare tichete,te scoteau dator de nu plateai nici cu apartamentul,periculosi,si acum este anunt pe olx,agent parcare
19
2
Cad tavanele in mall dar ei vor bariere.
26
1
Nu mai mergeti la mall in parc lasati-i sa dea faliment , asa o sa ne recapatam parcul inapoi .
31
2
Prosti sunt cei care platesc,ar trebui sa nu intre nimeni !
28
3
Mai trebuie un mall in oras. Astia sunt neseriosi cu tot ce fac
26
4
Se stie ca oamenii nu parcheaza masinile mai mult decat tin cupmaraturile sau alte activitati din Malluri,gen filme si altele. Era foarte simplu sa se stabileasca un tarif unic,modic si gata.Oricum ditai magaoaia castiga enorm din preturile si asa cocosabile,nedrept de mari in Romania fata de tari in care puterea de cumparare a populatiei pe ansamblu este de cel putin sase ori mai mare. Ei,despre asta ce fac fascistii hastagisti? De ce nu se dau cu cururile de asfalt pentru ceva chiar valabil?
18
8
Bateie de joc... mai risti sa iti cada si tavanul in cap!
37
2
Suntem un grup de pensionare din Tomis 3 care mergem petrecem zilnic 3 ore in City, ne plimbam, bem cate o apa plata luata din Cora, e aer conditionat, racoare, e f bine. Multumim dlui Mazare!
30
19
Mergeti la VIVO .
27
10
Pentru toti cacatii care au bani din furat si si au mutat curul gandirii in cap !PARCAREA LA ORICE MOL ESTE GRATUITA PORCILOR ! Este deajuns ca va cumparam marfuri de cacat la suprapret mai vreti si parcare ! Prosti romanii de nu va ...secera !
34
16
Un rupt in cur intodeauna o sa fie deranjat de faptul ca trebuie sa duca mana in buzunar. Priviti partea plina a paharului, mai scapa mall-ul de atarnatorii veniti exclusiv pentru aerul conditionat.
26
26
si cand cineva isi lasa masina intr-o parcare privata, nu exista alta cale decat sa taxezi parcarea.
18
22
Ti-ao gasit "sponsor"? Trebuie sa dai din ea in continuare, daca vreibsa te mentii la acelasi nivel.
10
11
Rromanii s-au invatat mocangii. Fratilor, parcarea se plateste peste tot in lume. Daca nu aveti bani mergeti cu bicicleta.
14
37
singura solutie nu mai mergeti la cumparaturi in mall si lasati-i cu parcarea lor cu tot de timpiti.
42
3
Ar trebui sa scrie pe site ul mall ului procedura cu tichetele de parcare pt persoanele care nu cunosc sistemul... in plus daca intrii pentru prima data in parcarea mall ului cand vrei sa iesi ai dificultati pt ca nu exista indicatori clari pt iesire.
27
4
de ce mai mergeti la city? nu sunteti destul de rupti in cur sa va vada cunoscutii cum va plimbati in city? atunci platiti saracilor
41
12
Daca nu mai e mazare, ca va dadea el locuri de parcare gratis, futu-va-n gura de parliti.
28
19
Este singurul Mall din Constanta care isi bate joc de clientii sai. In atatia ani de zile ati intalnit asa ceva la Maritimo, Kaufland, Carrefour, Lidl? Va zic eu, NU niciodata. Dupa ce ca ne-au luat jumatate din spatiul verde din Parcul Tabacariei, isi mai bat joc si de nervii noatri?? Rusineeee!
59
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108