REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Horia Brenciu adoptă rețeta Loredanei la „Vocea României”. Caută artiști pentru a-i coopta în orchestra sa

Horia Brenciu adoptă rețeta Loredanei la „Vocea României”. Caută artiști pentru a-i coopta în orchestra sa

Replica API 10 decembrie 2019 | 00:00 493

Horia Brenciu

Emisiunea „Vocea României” nu doar că le oferă o șansă reală celor pasionați de muzică, fiind o rampă de lansare în industria muzicală, dar le dă și juraților oportunitatea de a-și forma echipe și în afara competiției, cooptând oameni talentați în trupele lor.

După ce Loredana a dat startul și a încercat, în fiecare sezon în care a fost jurat la „Vocea României”, să adune câți mai mulți oameni talentați în show-urile ei, acum și Horia Brenciu merge pe aceeași rețetă. Revenit pe scaunul de jurat la „Vocea României”, Horia nu are ca miză doar câștigarea trofeului, ci și găsirea unor voci superbe, pe care să le poată folosi în showurile sale cu orchestra.

Artistul vrea să le dea șansă și celor care nu sunt votați de public, dar care au voci excepționale și potențial artistic. Dat fiind faptul că de-a lungul timpului HB Orchestra și-a mărit constant numărul, orice om talentat este binevenit în echipa lui, așa că cea mai bună selecție de personal este cu siguranță show-ul de la PRO TV. Pe Julie Mayaya a luat-o antrenoare în echipa lui În urmă cu 7 ani, Horia Brenciu a câștigat „Vocea României” cu Julie Mayaya, artistă cu care a colaborat și după terminarea emisiunii.

De-a lungul timpului, cei doi au colaborat la diferite piese și au cântat împreună la diverse spectacole. De anul acesta, de când s-a reîntors în echipa „Vocea României”, Brenciu și-a dorit-o pe Julie alături de el. La rugămintea lui Horia, artista s-a întors ca antrenor în emisiunea care a consacrat-o, unde îi consiliază și îi antrenează pe concurenții din echipa lui Brenciu.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horia Brenciu este un satrap. Cine se incurca cu el trebuie sa aiba nervii tari.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272