REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Huţucă: Infracționalitatea a ajuns la cote alarmante, românii nu se mai simt în siguranță nici măcar în propria casă

Huţucă: Infracționalitatea a ajuns la cote alarmante, românii nu se mai simt în siguranță nici măcar în propria casă

Replica API 27 septembrie 2019 | 01:21 409

În România zilelor noastre, siguranța cetățeanului a devenit doar o lozincă golită de orice substanță. După 3 ani neîntrerupți de asalt PSD asupra Justiției și legilor penale, timp în care peste 20.000 de infractori periculoși au fost eliberați cu mult înainte de termen, efectele catastrofale se văd zi de zi. Infracționalitatea a ajuns la cote alarmante, iar românii nu se mai simt în siguranță nici măcar în propria casă, susţine preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.

"Partidul Național Liberal are soluții pentru a apăra siguranța cetățeanului și ordinea publică, propuse prin mai multe proiecte de lege depuse în Parlament, dar majoritatea PSD blochează adoptarea lor în regim de urgență, fiind complice la toate actele de violență comise de infractorii eliberați înainte de termen în baza Recursului Compensatoriu.

Vorbim aici despre un set de măsuri, care odată legiferate și puse în aplicare, vor întări instituțiile statului și vor înăspri lupta contra infracționalității.

PACHETUL DE LEGI PNL PENTRU SIGURANȚA CETĂȚEANULUI:

- Abrogarea Recursului Compensatoriu, adoptat de PSD, care a dus la eliberarea anticipată a infractorilor violenți – proiect de lege depus de #PNL în ianuarie 2019, blocat de PSD la Camera Deputaților.

- Implementarea Sistemului „Alertă copil dispărut”, care reglementează difuzarea imediată către public a informațiilor privind disparițiile de copii – proiect de lege depus de PNL în august 2019, refuzat de PSD să fie adoptat în regim de urgență.

- Înăsprirea pedepselor – închisoare pe viață pentru infracțiunile de omor cu violență deosebită săvârșite în special asupra femeilor și copiilor – proiect de lege depus de PNL în august 2019, blocat de PSD la Senat.

- Implementarea sistemului de supraveghere cu brățară electronică pentru condamnații eliberați condiționat pentru fapte comise cu violență – proiect de lege PNL depus în 2015, blocat de PSD la Camera Deputaților.

În loc de adoptarea unor asemenea măsuri, PSD se agață cu disperare de nostalgia eliberării miilor de infractori din pușcării: criminali, violatori, tâlhari și pedofili, sperând că în curând însuși cel mai iubit fiu al partidului, Liviu Dragnea, să pășească liber pe ușa penitenciarului. Altfel nu ne putem explica încăpățânarea PSD de a nu abroga măsura recursului compensatoriu, care zi de zi eliberează din pușcării zeci de infractori periculoși.

Au trecut 4 luni de la votul românilor la referendum, prin care au cerut întărirea luptei împotriva corupției și a infracționalității și au spus DA pentru o Justiție puternică și independentă, pentru un stat de drept funcțional și setat pe interesele românilor și ale țării.

PNL își asumă această responsabilitate și va lupta pentru ca românii să fie în siguranță, iar instituțiile statului să lucreze eficient și prompt în slujba cetățenilor", mai transmite deputatul Huţucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HUTUCA ...DISPARI...PIEI pentru TOTDEAUNA....plesca,ne-am saturat de TINE
0
0
Este asta PNL-ist cum este si Radu Cristian la Mangalia! Sunt niste vopsiti PNL dar PSD pana-n maduva oaselor! radu mazare si nicusor constantinescu l-au facut in urma cu opt ani primar pe radu cristian, iar acum doi ani tot psd-ul la urcat pe scaunul de primar, retragandu-si in nici doar zece zile pana-n alegeri cel mai bun si reprezentativ canditat, punand in locul lui o loaza pe care nici psd-eii mai mult de jumatate nu l-au votat! Nici nu aveau cum! Un betiv si un drogat pe care-lstiau toti mangaliotii! Si dupa ce pentru a doua oara psd- l-a facut primar pe radu cristian, asta l-a rasplati
1
0
datorita porcilor din guvern si parlament
1
0
Tovarasul asta se cam rahateste pe el,pentru ca infractionalitatea deja exista si acum trei ani,doar ca acusica a inceput tam-tamul cu cazul de la Caracal si tovarasii procurori si judecatori sprijiniti de sistemele mafiote sunt in fibrilatii. Nu PSD sau PNL adica PDL sunt de vina,ci absolut toate partidele,toti presedintii Romaniei,serviciile de informatii si cele de forta,ca si-au lasat membri sa ajute la dezvoltarea uriaselor sisteme infractionale periculoase. Romanii sunt de fapt condusi de diverse tipuri de mafii,parlamentul si autoritatile ramanand ca decor,ca ceva simbolic .
2
0
Pachetul de legi PNL un pachet de cacat ca si initiatorul Hutuca. A uitat cand era mare sef la DGFP si lua spagile cu ambele maini. Acum pozeaza in victima a regimului alarmat de infractionalitate. mars mai lepra.
1
0
hutucaaaa mars mai lepra
3
1
O tara in plina competitie de furat viteza...ca se numeste PSD, PNL, PDL, PMP, CCC, XTP, etc etc, toti sunt pusi doar pe furat. Liga campionilor - Bugetul de Stat, UEFA Cup - Bugetele Locale si si mai prost este ca avem milioane de pretendenti la balonul de aur.
3
1
statul rroman ocroteste infractionalitatea
4
1
dar cand votezi alaturi de psd nu iti mai e frica? sictir
5
0
Aceasta voi ati creeat o! Ai uitat Hutuca cand erai director la Dgfp? Tu esti creatia si garantul celor de pe pe lista rusinii privind neplata acelor sume imense la bugetul statului, aici, in Constanta! Tu si prietenul tau, Misa! In primul rand, voi trebuie sa fiti anchetati!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212