REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

IATĂ CINE SUNT BĂRBAŢII IMPLICAŢI ÎN URMĂRIREA CU FOCURI DE ARMĂ! Şoferul fugar nu are permis, un pasager a fost ÎMPUŞCAT ÎN CAP! VIDEO

IATĂ CINE SUNT BĂRBAŢII IMPLICAŢI ÎN URMĂRIREA CU FOCURI DE ARMĂ! Şoferul fugar nu are permis, un pasager a fost ÎMPUŞCAT ÎN CAP! VIDEO

Replica API 19 decembrie 2019 | 10:26 861

Toţi din Cogealac, toţi băuţi!

Toţi din Cogealac, toţi băuţi!

Alertă la Constanța! În cursul dimineții de miercuri (ora 04.00), 18 decembrie, un bărbat a fost împușcat de către oamenii legii. Nefericitul incident a avut loc în timpul unei urmăriri în trafic, pe străzile a mai multe localităţi din judeţul Constanţa. Şoferul care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii era băut şi nu deţine permis de conducere! Tânărul rănit era pasager în maşina groazei.

O patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii - parbriz spart - motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire. Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina. În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical. În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona USAS), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție. La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea unor măsuri legale care se impun. ”Pacient aproximativ 20 ani, găsit în comă, plagă regiunea capului, intubat, transportat la spital”, au spus cadrele medicale.

Şoferul fugar şi-a anunţat maşina ca fiind... furată!

Ulterior, a fost stabilită şi identitatea celor trei bărbaţi. De menţionat că, după ce a fugit de la faţa locului, şoferul, Dănuţ Valentin Hrişcu, de 32 de ani, din Cogealac, a încercat să scape de răspundere, anunţând că i-a fost furată maşina. Celălalt fugar, pasager în dreapta şoferului, a fost şi el depistat şi condus la audieri: este vorba despre Carasava Marian 23 de ani.

Bărbatul abandonat în maşină, cu plaga împuşcată în cap, se numeşte Sîrghe Nicolae.

Oamenii legii au stabilit şi motivul pentru care şoferul nu a oprit maşina, preferând să declanşeze prăpădul pe şosea: era băut şi nu are permis!

Liliana IONIȚĂ, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trabant, tu intelegi ce scrie, in legea si articolul la care faci referire? Nu cred. Politistii au actionat in conformitate cu legea. Talibanii din masina, au crezut ca sunt antiglont. Oricum soferul, un jeg. Dupa ca ca nu a oprit la semnalele poltistilor, a fugit si l-au lasat pe tovarasul lor in masina, ranit. Soferul lui peste prajit, trebuie sa ia 20 de ani inchisoare.
4
0
Legea 17 din 1996 articolul 52 litera b. Cautati pe google cititi si daca intelegeti veti afla ca s a folosit arma intr o situatie in care este interzis sa fie folosita. Si este interzis tocmai pentru a nu se intampla ce s a intamplat. Pasagerul nu facuse nimic. Si este mort.
1
3
Vad cateva filmarie in diferite zoone ale orasului unde sa procedat la urmarirea masini in cauza dar lipseste ceva, oare era singura patrula de politie din aceea noapte? Unde este colaborarea POlitie locale, unde sunt colegii de la nationala ? Putea fii oprit cu ajutorul altor echipaje, era necesara folosirea armamentului din dotare, era viata cuiva in pericol?
0
1
@bula, Camataru, a oprit la primul foc de arma, stia ce urmeaza daca nu oprea. Politistii au executat urmarirea ca la carte. Au murit prea multi oameni ai legii din cauza infractorilor. Asi vrea sa te uiti in ochii copiilor padurarului ucis in oct, sa te uiti in ochii copiilor politistului de la Lugoj, sa te uiti in ochii copiilor politistului de la Suceava, acestia nu au folosit armamentul, au ignorat acest drept legal de a folosi armamentul. Nu spune nimeni ca politisti sa traga la orice miscare, dar trebuie sa intelegem ca nu putem sa incalcam legea fara repercursiuni. Iti asumi cand faci
3
1
Felicitari politistilor!daca era un copil pe trecere...ce se intampla ..dc s-a urcat la volan?dc nu a oprit.Si-au facut datoria,felicitari politiei!
7
1
Daca aveau ceva creier in nuca aia de cap chemau intariri si faceau un blocaj, ei au ales sa faca pe batman si sa il omoare pe amarat care, nu avea pistol si nu reprezenta nici un pericol, in orice caz le-a distrus sarbatorile si viata la copilasii aia!
5
4
Dc trebuia sa plateasca cu viata pasagerul din spate nu inteleg...
1
9
Dumnezeu sa-l ierte. Omul daca era beat trebuia sa-l intrebe pe amic daca are carnet sau daca a baut? poate se bucura ca are cine sa-l duca acasa si s-a urcat. Voi nu v-ati imbatat niciodata?
1
7
Toti betivii la volan si mai ales fara permis merita impuscati, felicitari politistilor, asa sa bage spaima in dobitoci.
3
1
Pe baiatu lu Camataru pulii de ce nu l-au impuscat cand nu a oprit la semnalul politistilor? Tara pulii cu legile pulii...
9
4
felicitari politistii sa fie premiati si avansati
12
3
La moarte cu toti infractorii ca ti-e frica sa treci strada si pe trecerea de pietoni sa nu fie vreunul drogat la volan care nu te vede. Una e intamplarea si alta e sa te urci beat sau drogat la volan si mai ales si fara permis.
12
0
La puscarie cu voi bai criminalilor!
10
3
Orice cocalar mai putin e un lucru bun.Si asa n-avea creier,nu-i mai trebuie acum.
8
2
Marine, ai dreptate.. Au tras prea multe focuri.. De la primul, trebuia impuscat...
11
4
Victima isi asuma riscul cand a urcat in masina unui infractor...
25
3
nu e corect sa impusti un pasager ,asa de bine trag politaii? nu fac la poligon trageri regulate ...acum cineva sufera degeaba
5
33
Durere mareeee la infractori.... A tras politia dupa ei.... La cat mai multi infractori impuscati.
33
3
Sa ne pisam pe ei, tarani boschetari
24
3
La puscarie cu toti derbedeii astia.
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272