REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iată cum dau HOŢII TÂRCOALE MAŞINILOR din TOMIS NORD! A intervenit un bărbat!

Iată cum dau HOŢII TÂRCOALE MAŞINILOR din TOMIS NORD! A intervenit un bărbat!

Replica API 7 iulie 2017 | 23:09 407

Mare atenţie!

Mare atenţie!

După ce trei indivizi au fost fotografiați în timp ce dădeau târcoale autoturismelor aflate în parcarea centrului comercial Tom, iată că alți trei au fost suprinși pe strada Suceava din Tomis Nord. Aceștia se pare că puseseră ochii pe un autovehicul cu numere de Olt și o singură clipă a lipsit ca ei să fure ce se afla în interior.

Trei indivizi au fost surprinși, joi, 6 iulie, în timp ce se tot plimbau în jurul unei mașini parcate pe strada Suceava, în dreptul blocului U4. Este vorba despre un Volkswagen CC, cu numere de Olt. "Stăteam în propriul autoturism pentru că parcasem în zonă și vorbeam la telefon. În acest timp i-am văzut pe cei trei că se tot învârteau în jurul acelei mașini. Se apropiau, se uitau pe geam, se împingeau în portiere. Când trecea cineva, că strada era circulată, se îndepărtau ușor și râdeau, se făceau că se leagă la șireturi.

Apoi iar se apropiau, se uitau în jur… Atunci am întrerupt convorbirea și am dat să le fac o poză. Unul dintre ei m-a văzut, m-a fixat cu privirea. Atunci am vrut să cobor la ei, dar au plecat toți, cu pași repezi", a declarat, pentru "Replica", Marius, care locuiește în zonă. Apoi, acesta a mers să vadă dacă era vreun bun lăsat la vedere.

"M-am apropiat, erau folii pe geamuri, dar se observa clar că era un telefon, un Iphone, lângă niște chei, iar un portofel se afla pe scaunul șoferului. Am stat prin zonă în speranța că poate apare proprietarul mașinii, am mai dat roată pe acolo, nimic. M-am gândit să-i mișc ușor vehiculul poate are alarmă să audă și să coboare, dar apoi m-am gândit să nu mă ia drept hoț. În cele din urmă am plecat. Nu știu ce s-a mai întâmplat.

Dar nu cred că acei trei tineri să se mai fi întos", a adăugat tânărul. Pentru prevenirea acestor evenimente nefericite, oamenii legii din Costanţa vă sfătuiesc să nu parcaţi autoturismul în zone neiluminate, să nu lăsaţi autoturismul descuiat sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiţi pentru câteva momente, să nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare, genţi, obiecte de îmbrăcăminte sau alte lucruri. Totodată, încercaţi să montaţi aparatura audio pe un sistem tip şină şi nu lăsaţi niciodată în autoturism actele maşinii deoarece, în cazul furtului autoturismului riscaţi să nu fiţi despăgubiţi de societăţile de asigurări.

Nu lăsaţi în maşină bani, cărţi de credit, ordine de plată sau alte obiecte, închideţi complet geamurile, chiar dacă părăsiţi autoturismul pentru scurt timp. Dacă aţi pierdut cheile autoturismului, schimbaţi de urgenţă sistemul de închidere. Sistemele tehnice de alarmă antifurt sunt o piedică în calea infractorilor. Dacă aveţi posibilitate este recomandat să montaţi astfel de sisteme, apelând la serviciile firmelor specializate.

Nu vă adresaţi pentru repararea autoturismului persoanelor sau atelierelor neautorizate, iar dacă autoturismul dumneavoastră a fost spart, anunţaţi imediat Poliţia şi nu umblaţi în interiorul acestuia. Amintim și faptul că, la finele lunii mai anul curent, trei indivizi, între care o femeie însărcinată, au fost surprinși în timp ce dădeau târcoale mașinilor aflate în parcarea centrului comercial Tom.

Liliana CHIRU

DETALII AICI: https://www.replicaonline.ro/ei-sunt-indivizii-care-ti-fileaza-masina-au-actionat-in-parcare-la-carrefour-319862/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa ne fie cu iertare dar sa iti lasi si telefonul si portofelul in masina trebuie sa fii prost tare. Sau poate era masina momeala si politistii asteptau pe undeva, iar tu asta cu pozele tale le-ai stricat actiunea
4
0
pai astia au masini mai scumpe ca blocurile unde locuiesc, crezi ca ar fura de la unul care munceste, tot de la un hot neispravit ... pai cum dracu sa stai intr-o gasoniera in putrefactie si sa conduci o masina de 60-70 mii de euro clar ca esti dealer de droguri si te-au vanat ai tai ... sa zica merci ca nu le ia gatul si raman doar fara masini prostii
0
3
ii stie militia pe majoritatea ca dupa ce ca sunt jegosi mai sunt si prosti. Dar nu ii salta decat daca nu se inteleg la contributii... platesc astia taxe la militia mai ceva ca la SPIT. Asta e situatia.
2
2
noaptea e dezastru cu hotii in tomis nord, mai ales ca acum sunt foarte multi veniti din tara, la mare, pe litoral, si fara sa vrei mai uiti cate ceva in masina, daca stai noaptea la geam ii vezi cum iau masinile la rand si le verifica, e dezastru cu hotii!
8
2
pe bune? iti lasi telefonul si portofelul in masina? de ce nu si cheia in contact??
17
1
Jegul in negru mai sta prin piata tomis 3, inclusiv cel cu sapca din dreapta!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614