REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Îl mai ştiţi pe individul care PIPĂIA MINORE, la Năvodari? A fost RECUNOSCUT din planşe fotografice!

Îl mai ştiţi pe individul care PIPĂIA MINORE, la Năvodari? A fost RECUNOSCUT din planşe fotografice!

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:00 1776

O femeie din Năvodari relata, în septembrie anul trecut, episodul nefericit prin care a trecut fiica ei, în vârstă de numai 13 ani, în sensul că a fost agresată de un bărbat, luată în brațe și pipăită. Oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi – pentru că, din fericire!, au existat camere de supraveghere în zonă – și ancheta a continuat, iar acum a fost condamnat de prima instanță, fiind vorba de 2 ani cu executare.

”Prin intermediul acestui grup din oraşul nostru (Orașul Năvodari), doresc să precizez că astăzi (luni – n.r.) a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieşise la o mică plimbare cu căţelul, lângă parcul de lângă Școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16.00.

Un domn, care are şi el un câine de rasă, Cocker, se pare că ar locui prin împrejurimi, în zona Alfa Beta, a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări şi alintături despre căţelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez.

Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul când îi explica câinelui că o să-l lase fără mama şi în secundă doi a prins-o de antebraţ, a strâns-o şi, pentru câteva momente, i-a pus şi mâna la gât, apoi, fără neruşinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând şi gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple aşa ceva unei fete, la o ieşire în parc, la doi paşi de casă.

Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din braţele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinţilor şi la poliţie”, relata o femeie, în septembrie anul trecut. Polițiștii au intervenit și l-au prins chiar în aceeași zi. Astfel, ancheta a continuat cu vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi din zonă.

”Din procesul – verbal de vizionare a imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video al Primăriei Orașului Năvodari din Parcul Ț. Piticilor întocmit la data de 25.09.2017 reiese că, la data de 24.09.2017, ora 1608, o persoană de sex bărbătesc, îmbrăcat într-un hanorac de culoare roșie, o bruschează pe persoana vătămată și o trage înspre el, agresând-o fizic și pipăind-o în diferite părți intime ale corpului.

Din procesul verbal de recunoaștere din fotografii întocmit la data de 25.09.2017 reiese că persoana vătămată l-a indicat pe inculpatul P.Ș.N. ca fiind persoana care a agresat-o și a pipăit-o pe fund și pe sâni în Parcul Ț. Piticilor” din zona Școlii nr. 3 din oraș Năvodari”, potrivit rolii.ro.

”Condamnă inculpatul P.S.-N. la pedeapsa de 2 ani închisoare. În baza art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.penal interzice inculpatului P.S.-N., dreptul de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 1 an, cu titlu de pedeapsa complementară”, potrivit minutei judecătorești. Decizia nu este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat eu l-as fi condamnat sa stea la poarta unei manastiri fara cele necesare traiului si sa inparta batice si fuste enoriaselor vulgare. Dupa ispasire pedepsei cred ca va fi in dreapta nu in stanga satanistilor.
0
0
... imi pare rau ca o spun , dar se fut ca iepele in calduri! Nu are legatura cu cazul de anul trecut din Nav. dar vreau sa povestesc o intamplare tot din Nav. la care fara sa vreau am participat! Am fost la o petrecere a unor tineri de varsta sub 17 ani la vila de vara a unor parinti instariti. Erau acolo vreo 12 fatuci, semiimbracate , era februarie si dupa ora 01 , dupa multe pahare de bautura si tigari a inceput un fel de orgie, fiecare o sugea la intamplare si se laudau ca nu era prima petrecere ! M-am simtit foarte bine dupa 2 partide cu doua fatuci din astea ... si eu am 35 ani! Asa ca?
2
0
Daca pizdele astea mici se impraca sexy si umbla dp pul normal sa fuk si ala ceva ca se fuk mult minorele
4
2
Daca Tu esti mai grasa si frigida , nu vorbi in numele tuturor ! Mie una imi plasi si chiar ma bucur ca ma pipaie un barbat si intoarsi capu dupi mini ! Curve de astea batrane care la menopauza fac pe evlavioasele am mai vazut ! Ce te-ai mai harjoni si Tu daca ti-ar da 50 Euro !...
5
0
Facturile sunt platite si nu am apa calda. Ce zici de treaba asta. In timp ce noi asteptam apa calda sper ca tu sa te mai duci pe la scoala
8
1
Nsepalatilor puneti mana si platiti facturile , si dupa o sa aveti apa calda
6
9
Voi nu sunteti minore ! Si la majoritatea le place ! Numai la o isterica , nu !
13
4
Pe noi ne pipaie lunar patronul spatiilor comerciale din piata, Maruntoiu Ionel , cand vine sa ia banii pe chirii. Libidinosul ne exaspereaza, unde sa reclamam?
13
6
daca ma duc la primarie sa protestez ,sa urlu la ei sa fac in pula mea ceva ca nu avem apa calda ..ma ia lumea drept nebun.
12
1
Vrem apa calda !
13
0
pipaie minore.
14
0
Dati bai drumul la apa calda ca ni se imbolnavesc copiii si noi putim a sconcsi !
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218