REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ilan Laufer este noul reprezentant al Camerei de Cormerţ a României în SUA

Ilan Laufer este noul reprezentant al Camerei de Cormerţ a României în SUA

Replica API 19 iunie 2018 | 01:50 430

Un pas important pentru Camera de Comerț a României. Fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, este noul reprezentant al Camerei de Comerț a Romaniei în Statele Unite al Americii (SUA), notează stiripesurse.ro.

Acesta susține pe pagina sa de Facebook că proiectul este o noutate pentru IMM-urile din România interesate să se extindă pe piața americană: “Doresc să vă anunț pe această cale că, începând cu luna iulie a acestui an, voi asigura reprezentarea Camerei de Comerț și Industrie a României în Miami, Florida. Totodată, țin să îi mulțumesc domnului președinte Daraban, atât pentru deschiderea și încrederea pe care mi le-a acordat în misiunea de reprezentare a CCIR la Miami, cât și pentru faptul că am reușit astfel să adăugăm încă un element care va contribui la consolidarea parteneriatului strategic între România și Statele Unite ale Americii. Proiectul inițiat cu CCIR în SUA, la Miami, este o noutate pentru IMM-urile din România, interesate de extinderea pe piața americană și un pas important pentru implementarea #SmartStartUSA. Programul are drept principal obiectiv stabilirea de contacte directe între companiile și întreprinzătorii din țara noastră și SUA. Să fie într-un ceas bun!”, a transmis Laufer.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ce, la americani nu sunt numai jidani, noi sa nu punem un jidan ? Era de preferat sa-l punem pe domnul Elan Schwartzenberg ca si prieten al poporului roman, dar a fugit olecuta, de ce oare ?
3
0
concediu placut la miami
3
0
inca un sinecurist --- vreau si eu un post bine platit unde sa nu fac nimic --- se poate ? bine-nteles ca nu
4
0
Am trait, sa vad cum un israelian munceste, se zbate sa constientizeze romanii, de oportunitatea deschiderii unei afaceri ! Va multumim , onest !
1
4
bine zis nae tot respectul pt comentariul tai! toate minoritatile devin majoritati in tara asta!
9
0
dac numai jidanii pot in romanica nu-i de mirare ca romansii pleaca la alte gazde
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272