REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Imagini cu ultimele minute din viaţa lui Sorin Anghel, ucis de fiii "vrăjitoarei" Sidonia. Video

Imagini cu ultimele minute din viaţa lui Sorin Anghel, ucis de fiii "vrăjitoarei" Sidonia. Video

A.C. 28 februarie 2024 | 09:30 7527

Solomon, Armando și Louis Justin Marin, fiii celebrei vrăjitoare Sidonia, au fost arestați preventiv după ce l-au ucis pe Sorin Anghel într-un hotel din Padina, în timpul unei petreceri care a degenerat. Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Imagini cu ultimele minute din viata lui Sorin Anghel, ucis de fiii 'vrajitoarei' Sidonia. Video

Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi cei trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian. Clanul este condus de soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Bărbatul de 41 de ani a fost lovit cu un cuțit de mai multe ori, iar raportul legiștilor este cutremurător.

„Lasă-l, bă, faceți crimă, faceți crimă!”

Au apărut primele imagini din noaptea crimei, unde fiii vrăjitoarei Sidonia fiind surprinși extrem de surescitați, în timp ce Sorin Anghel fusese deja înjunghiat. Pe imaginile prezentate se poate vedea cum atmosfera este foarte „încinsă” în încăpere, iar toți cei prezenți se agită și trag unii de alții, în timp ce victima – Sorin Anghel – se află așezată pe un scaun și agonizează.

Imagini cu ultimele minute din viata lui Sorin Anghel, ucis de fiii 'vrajitoarei' Sidonia. Video

Se aude zgomot de pahare sparte, răsună înjurături, iar țipetele se intersectează. Aproape toți cei prezenți în încăpere sunt surescitați și par a se afla sub influența băuturilor alcoolice. Dialogurile sunt reduse, de altfel, la țipete și apeluri aproape disperate.

- Lasă-l, bă, faceți crimă, faceți crimă!
- Eugen, Eugen!
- Luis, Luis!
- Eugen, Eugen!
- Solomon, aorde! (n.red. – vino-ncoa!, în romanes)
- Băi, oameni buni, gata!
- Dă-i afară!
- Mă jur pe ce-am mai scump…
- Ajută-l, mă…
- E plin de sânge, e tăiat, mă (n.red. – voce de femeie)...

Imagini cu ultimele minute din viata lui Sorin Anghel, ucis de fiii 'vrajitoarei' Sidonia. Video

Laurențiu Marin – zis Solomon – este îmbrăcat în tricou alb și are un cuțit în mână. Louis Justin Marin purta în noaptea crimei o geacă inscripționată cu „Metallica” pe spate, iar George-Armando Marin o geacă vișinie.

Victima a reușit să se ridice de pe scaun, la un moment dat, și ulterior – așa cum au stabilit și anchetatorii – a decedat în parcare, în urma rănilor suferite.

Fiii vrăjitoarei Sidonia, „cârlig” la Lamborghini, Maybach, Mercedes-uri și BMW-uri

Cei trei fii ai Vrăjitoarei Sidonia, implicați în crima de la Padina, duceau o viață de lux, cu mașini de fițe și vacanțe foarte scumpe.

Solomon, Armando și Louis – de 31, 24 și 19 ani – arestați preventiv pentru uciderea lui Sorin Eugen Anghel, duceau o viață de huzur în libertate și mergeau cu teribilismul la purtător. Cei trei „băieți” conduceau numai mașini de lux, fiind atrași de bolizi precum Lamborghini, Maybach, Mercedes-uri și BMW-uri.

Vrăjitoarea Sidonia a dat vina pe victimă și a dezvăluit că și-a avertizat fiii în ceea ce privește „locul blestemat” unde a avut loc crima.

„Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo”, a spus vrăjitoarea Sidonia.

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicații, bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost găsit înjunghiat. Murise în parcare, iar atacatorii au fugit cu o mașină, dar au fost prinși de polițiști, conform gândul.ro

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi la voi cica temuta grupare interlopa, cred ca muriti de frica si respect pentru niste ghertoi kkakanari criminali de rand, oligofreni tziganesti care se bucura de libertate intr-un stat esuat unde nu exista legi si domneste coruptia. Pentru ca statul, nu, mai bine tribul in cauza este condus de fratii astora pe care ii numiti voi "de temut". Loazelor!
10
0
Mă scuzați ... am greșit la Stalingrad că nu mai erau aștia pe la voi. Dar și voi r*mânii care apărați flancul de nord ați trădat la Stalingrad, generalul Sănătescu făcând pact cu rușii care l-au pus apoi șeful guvernului. Așa că vă cam meritați soarta.
5
1
Se credea interlopu lui Ghenosu, s-a vazut cine e mai interlop...Asa e la scandal de interlopi, ce va ingroziti acuma. Bucurestiul sunt fruntea Constanta sunteti sat de provincie
0
5
Dacă mai Trăiam cel puțin doi ani nu mai exista țigan și vrăjitoare in țara noastra
19
3
Dacă nu ma vindea regele Mihai trădător de țara nu mai exista picior de g***i
17
3
ba e simplu.sa i ia anafu intai.ce venituri au avut? ce impozite au platit?ce au cheltuit?de unde diferenta?si gata.asta e valabil si pentru poiticieni.toti zburatorii sunt oameni de afaceri nimeni nu i intreba de unde au bani de lambo sau ferrari
19
0
Jegurii umane T*****I boratii trebuie eutanasiatii astia ,mortii lor de jegurii moartea sa se alea de ei scursurii umane
25
0
spanzurati in piata.....sa vedem dupa daca mai fac si alti..
22
0
pe astia nu i mai vede anafu ca traiesc numai din furaciuni si inselatorii,se duc la aia care sunt corecti si platesc toate darile la angajati si lucreaza cu acte,tot pe aia ii ard cu amenzi pedeapsa moarte pentru moarte su sa li se taie mana cu care au ucis, greu scapam de ciorile astea s au inmultit ca sobolanii
29
0
daca as avea o putere mama mama ce-i gatuiam pe toti cu neam de neam de boraturi si criminali sa dispara specia asta de hoti vrajitori de dracu sa-i ia
23
0
Masinile de lux sunt cumparate din salariu, nu-i asa? ANAF-ul ii jecmaneste pe oamenii de rand iar pe astia se face ca nu ii vede!
45
0
ca s-a luat cu baragladinele !!! Asta o spun toti judecatorii si procurorii care vor din inima sa solutioneze cazul !!!
20
3
Nu s a vazut cand a bagat si rotit cutitul in el
9
5
Credea ca daca scapa cu viațã le va cere bani ....asa cum cum sau abişuit uni
5
8
Pe multi smecheri lãtrãi cãcați groşi dornici de afirmare la club sau pe la baruri iau îngenunchiat situați neprevãzute de genul asta
10
2
Pedeapsa cu moartea, altfel nu ne mai revenim.
40
0
Legea ar fi lege si autoritatile si ar face datoria scursurile fie fug din tara asta fie bagati la puscarie pe viata si astfel am avea o viata mai buna. Dar cum avem politisti corupti politicieni corupti samd astfel de scene vor devenii mai dese. In 10 15 ani Romania va devenii o tara plina de i fractiuni si infractori. Estul salbatic
33
0
Din cauza politicienilor corupți se întâmplă astfel de nelegiuiri. Cercetați toți primarii din județ ca fura toți.
37
0
Întrebați când vreți să faceți o vacanta cu nu știți de ce interlopi pe acolo și va striga vacanta.Mai bine stau acasă decât să mă duc la petrecere cu țigani și manele.
36
1
Este plin de interlopi,proxeneți,pești,matroane.Politia romana este total depasita.
38
0
Asta se întâmplă când te duci în locuri de că_cat cu oameni de că_cat...
37
1
La săpun.
37
0
Asta-i țara ca afară. Mai vreti?
32
3
In evul mediu vrăjitoarele erau arse pe rug. Nu mai puteau sa apara asemenea progenituri.
52
0
Inchisoare pe viata.....javrele naibii.........si nu este un caz singular, din pacate,,,,,au ceva oamenii cu ei, oare de ce???
55
0
Pai toti astia drogalai umbla cu ,cutite la ei! Ataca fara scrupule! Schimbata legea purtarea de arme albe direct la inchisoare ! Clanurile destructurate iar lideri cate 25 de ani de inchisoare! Numai proxeneti si drogati peste tot in tara.Cutitari si talhari care trebuiesc bagati la tarnacop nu sa stea sa dea in cap la contribuabil. Si pe Constanta ,Politia sta la mese cu pleava societati! Cazul Alex Filip care antreneaza proxeneti si talhari. Plus Domnisoara Margaian care a lasat in strada un batran inselandul! Verificati de unde au banii. Pe 29 asteptam ca justitia sa isi faca treaba si in cazul batranului care doarme pe strazi ,ea se plange de temnita unde statul o tine pe mancare si cazare gratis dar bietul om doarme pe strazi. Am ajuns intr-un stadiu in care drogurile si proxenetismul sunt o normalitate. Oamenii care sunt cinstiti si platesc taxe si impozite nu mai au siguranta pe strada.Justificarea veniturilor la toti mahari astia de pe Tik tok
58
1
OMORATI SAU INCHISOARE PE VIATA.
56
0
DOAMNE CE VREMURI GRELE TRAIM...CUM ESTE POSIBIL SA N-AI MUNCA...SA NU TE DOARA DE NIMIC....SI SA FII SUPER BOGAT.. AUZI??? MASINI DE LUX ???DE UNDE ???CHIAR NIMENI NU VEDE??? PACAT...RAU AM AJUNS..VA FI FOARTE GREU...NIMENI NU V-A FACE NIMIC...INFRACTIONALITATEA A ATINS COTE DE NEIMAGINAT... DOAMNE AJUTA-NE SA NE FACEM BINE...
65
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212