REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Imaginile neputinţei: ruină transformată în ‘casa boschetarilor’ şi teren acoperit de gunoaie!

Imaginile neputinţei: ruină transformată în ‘casa boschetarilor’ şi teren acoperit de gunoaie!

Replica API 31 martie 2018 | 00:00 380

Galerie foto!

Galerie foto!

Strada I.L. Caragiale, dar nu numai, a devenit un subiect amplu de dezbatere pentru constănţeni. Iată că luată la pas găsim nereguli la orice colţ, clădiri construite parcă fără aibă vreun rost, trotuare care dispar în neant, spălătorii care mai au puţin şi spală şi maşinile care trec pe şosea şi un teren... părăsit, dar scos la vânzare. Vorbim de cel aflat în imediata vecinătate a cimitirului. Acolo există un rest de clădire, că nu poate fi numit altfel, unde boschetarii au culcuşul lor. Dar nimeni nu se sinchiseşte să zică ceva. Pe bulevardul I.C. Brătianu, o problemă similară!

Mergând pe strada I.L. Caragiale din Constanța, ai impresia că intri într-o altă Constanța, unde legile și regulile sociale dispar pentru câteva minute, iar haosul domină. Așa se face că pe un teren privat, unde este scris pe zidul unei clădiri în paragină că este de vânzare, oamenii străzii își fac veacul acolo. Au o cadă în curte, pături, haine și gunoaie. Mirosul este greu de suportat. Lumea care trece întoarce privirea și își continuă drumul. „Nimic nu o să schimbe. Așa e la noi, la Constanța”, spune un trecător, văzând că reporterii „Replica” de Constanța fotografiează zona. Totul este paragină în zonă. Doar gardul cimitirului care bate înspre un roz pal mai dă culoare zonei. Căci construcțiile sunt abandonate, oamenii se simt abandonați, iar cei abandonați – oamenii străzii – își fac veacul în zonă, fără să fie deranjați de autorități.

Pe I.C. Brătianu în schimb, un teren plin de deşeuri pare a fi astfel „ornat” chiar de către vecini! Imaginea este deplorabilă, iar cei care locuiesc în zonă, sesizând că fotografiem, au început să se agite: „Ce faci, bă?!”. „Aşteptăm să vină Poliţia!” – a fost răspunsul care i-a determinat să se împrăştie în patru zări!

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai da, Fagadau a luat-o razna, pune borduri si reduce spatile de parcarepana si Pastaie mai facea ceva!
0
0
oricum constanta arata ca suburbiile sarace din Pakistan... ce rost mai are sa traiesti aici plecati oameni buni destepti de aici nu va leaga nimic de imputitul asta de comuna ukrainiano-indiana
1
0
atata tam tam faceti cu terenul ala viran de pe bratianu. vrea sa puna laba afaceristul cu constructia de langa si pe el? e o campanie agresiva pt acest teren.. e drept valoareaza mult si mai tb facuta o vila de 25 de etaje in zona
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108