REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Imobil cu 9 etaje pe Şoseaua Mangaliei! Iată cine este milionarul tulcean care ridică bloc după bloc în Constanţa

Imobil cu 9 etaje pe Şoseaua Mangaliei! Iată cine este milionarul tulcean care ridică bloc după bloc în Constanţa

Replica API 26 martie 2018 | 00:00 1427

Un nou pas înainte pentru firma milionarului tulcean Bela Tănase, SC CAMBELA PROD. Acesta a obținut vineri, 23 martie autorizația de construcție pentru blocul pe care intenționează să îl ridice pe șoseaua Mangaliei. Asta la o lună și jumătate după ce a primit certificatul de urbanism de la Primăria Constanța. Acesta a primit avizul pentru o clădire 2S+P+9E+etaj tehnic locuințe colective, pe șoseaua Mangaliei, nr. 59A. Certificatul a fost eliberat pe data de 30 ianuarie a.c. de către Comisia de Urbanism a Primăriei Constanța.

Pe lângă alte construcţii în judeţul Constanţa, amintim că firma Cambela Prod a fost în centrul unui scandal, în vara lui 2017, cu o construcție situată pe strada Cașin, la intersecție cu strada Unirii. Firma a preluat proiectul de la SC Highlife Properties SRL, odată cu fuzionarea. În documentația depusă de SC Highlife Properties SRL, se precizează clar că se va asigura o parcare de 24 de locuri în incinta construcției, lucru care, se pare, că nu s-a întâmplat ca în acte. Firma Cambela Prod a primit de la Primărie un teren în imediata apropiere, pe domeniu public, unde se vor amenaja 16 locuri de parcare. Dar ce era înainte pe terenul respectiv? Garajele vecinilor supărați! Potrivit autorizației de construire nr. 1039 din 28.07.2017, s-a autorizat executarea lucrărilor de construire pentru amenajare parcare auto publică între lot 4 și P.T.37 – 16 locuri, unde investitor este SC Cambela Prod SRL. Valoarea lucrării este de 60.332 lei. Durata lucrărilor este de 12 luni. În cursul zilei de marți, 8 august, polițiștii locali au venit să îi anunțe pe locuitorii de la blocurile învecinate că vor fi nevoiți să își mute mașinile de acolo și că vor fi înștiințați prin poștă de acest lucru. Lucrările de construcție a imobilului au început pe 6 martie 2016, urmând a fi finalizate până la data de 6.03.2019. Beneficiarul construcţiei era SC Highlife Properties SRL, după care a fost preluată de către firma SC Cambela Prod SRL. Ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului, după consultarea membrilor Comisiei de Analiză Tehnică în data de 06.11.2015, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a decis că proiectul – CONSTRUIRE IMOBIL S+P+5-6 E – LOCUINŢE COLECTIVE, propus a fi amplasat în Constanţa, strada Caşin, colţ cu strada Unirii, nu se supune evaluării impactului asupra mediului. Potrivit raportului APM, se pare că la nivelul parterului se va amenaja o parcare cu 24 de locuri.

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne calaresc ungurii, tiganii si machidonii! Mai exista romani in Romania?
1
0
A umblut ct de beton fabrici zero ati stricat orasu se scufunda
1
1
La primul cutremur mai serios veti vedea ce inseamna o constructie facuta de un cipan. Ma rog, nu voi.....rudele care vor supravietui.
8
4
sunteti niste xenofobi , sobolani de apartamente de 2 lei care comentati impotriva unor oameni inidferent de circumstante , daca sunt makedoni sunt zdrente dupa mentalitatea voastra ,luati aminte romani ordinari ce sunteti , cu ajutorul vostru si sprijinul vostru se realizeaza treaba asta , deci popor de curve si de capre sunteti voi in primul rand
7
10
Mokan romanes parvenit in Dobrogea pleaca dracu inapoi in Moldova . Huo , natia dreaq de hoti si koorve
10
9
bani ce vin din Madagascar si se duc in Madagascar....
11
4
nu cumparati apartamente de la machedoni. cei din zona sa mearga in instanta pentru anularea autorizatiei de constructie.
25
5
Dar voi de ce nu aduceti la cunostiinta constantenilor ca firma Cambela Prod Srl tocmai ce a pierdut in instanta un proces pt un bloc pe Alexandru Lapusneanu???? Cumva sunteti sponsorizati de dnul Bela Tanase???? Ziarul Ziua a scris despre decizia Tribunalului Constanta!!! Voi de ce nu?? Respect dnului deputata Cristian Stelian Ion si dnului avocat stefan Bitoleanu!!!! Ca ne au impanzit cacatii astia de makedoni cu cladirile lor peste tot!!!
21
5
Sa te sprijini de apa sau sa ai incredere in makidon e tot una. Bine ca le foot nevestele care sunt dornice si arzoaice.si calde-n gura ! Asa satisfactie cand ma oupa-n poola asa zisi machedoni smekeri. La primarie daca nu sti tintili pintili nu esti angajat. Ati primit spaguta acum inghititi romanilor. Voi nu vedeti ca au pus mana de la mana si si-au pus prostul scolii ditamai ministru la economie. Plangaciosul nu a rezistat de prost ce era. Hai sa va iau mushatele-n poola !
28
9
La intersectia Unirii cu Banu Mihalcea Bela isi construieste locuinta. De jur imprejur e jalnic, moloz depozitat pe trotuare, noroi cat cuprinde si primaria nu ia nici o masura. Cambela nu are voie sa fie deranjat?
22
5
Cambela prod este sustinuta de PSD . Doamna Sirma Caraman stie .
22
1
A ajuns Constanta sa fie condusa de toate judetele din jur, astia suntem, supusi si cu bube in cap
19
2
Bai aroman sa nu ti bage pula pe gat romanu sa vezi cum te iei de mana cu unguru si cu tiganu si sa va cautati tara ...bagati as pula in suflet de parvenit
22
5
un adevarat clan de mafioti conexat in parlament cu Basescu-PNL
13
3
Nu inteleg comentariile rautacioase. Scrie undeva ca in acest proiect a facut ceva ilegal ? Nu cred. Toata lumea stie ca blocurile noi construite sunt jalnice, deci nimic nou. Putin invidiosi ca a facut mil de euro si ca isi permite sa construiasca un bloc ? Corect, dar oricine vrea mai mult. Concluzia - ai avea incredere sa cumperi un apartament construit de machedon ?
11
16
Clanul B.e.l.a isi au sediul in comuna Stejaru Tulcea si in cardasie cu primarul Camburi de la Beidaud detin mii de ha furate de pamant,
23
3
Futu-va in gura de romani,votati de 30 comunistii care de 70 de ani au tras tara in jos cu 100 de ani in spatele Europei ,va meritati soarta.Mai iesiti si voi din tara si pune-ti mana la munca lasati asistarile sociale.V-au incalecat si tiganii
17
22
Vou va dati seama ce calitate jalnica are viitorul bloc?termen 12 luni la tehnicile de constructie romanesti...cumparati...cumparati..si va cutremurati. Aloo Inspectoratul de stat in constructii?
26
2
se trezeste cineva sa faca plangeri la DNA?Daca nu ii oprim pe astia, cipanii ne vand cu totul. Inca putin si ne intra in case, lumina soarelui ne-au luat o deja
26
3
machedoni hoti
30
3
De ce nu scrieti cum au facut averea de mil euro acesti 2 asociati? Sunt bani facuti cinstit? Sau spala banii negri? Sa ne spuna si noua cu ce s-au ocupat inainte sa devina mil in euro, cine sunt si cu ce s-au ocupat parintii lor si cate stele au avut ? S-au ati primit publicitate de la ei si tb sa taceti si doar sa-i laudati?
31
2
Intr o natie supranumita " de curve si betivi" sa vii sa spui de altii ca sunt scursuri ale societatii e cam desene animate. Pana una alta make sunt mult mai familisti, mai uniti, mai muncitori , etc. Asa ca fratilor sa punem mana la munca nu sa mancam toata ziua c...t despre altii.
12
26
Nu va mai plangeti mucanilor Cu acordul si complicitatea voastra a velor care au luat spaga de la makedoni, au ajuns sa faca ce vor. Mentalitatea unui make tata de fata este : face o facultate particulara, dau o spaga si o bag la primarie. E poftim cultura. Mentalitatea unui mucan : nu dau ma nici o spaga. Sa invete ca eu am invatat . Din cauza acestor mentalitati ati ajuns unde sunteti , deopotriva make si romani . Asa ca nu va mai plangeti de mila. Revenind la speta, sunt nelamurit in privinta cu locurile de parcare. Doar 24 de locuri ? Vedeti ? Cine a aprobat ? Pai ? Si va mai mirati ?!?
32
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108