REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMPRESIONANT! Au făcut lanț uman la Eforie pentru a salva două vieți din mare

IMPRESIONANT! Au făcut lanț uman la Eforie pentru a salva două vieți din mare

Replica API 16 august 2017 | 14:42 572

Gest de umanitate pe litoral! Două persoane au fost în pericol de înec în stațiunea Eforie Nord, iar oamenii de pe plaja au făcut ceea ce a dat dovadă de o solidaritate incredibilă. Cei aflați la malul mării au format un lanț uman pentru a le scoate pe cele două tinere din apă. Potrivit ultimelor date, cele două fete ar fi surori.

Precizăm că vremea nu s-a arătat tocmai prietenoasă în cursul zilei de miercuri, 16 august. Vântul puternic a "întărâtat" valurile, care au devenit cam amenințătoare. Astfel, salvamarii au arborat setagul galben în Mamaia și pe cel roșu în sudul litoralului. Prin urmare, mare atenție! Salvamarii susțin că este bine să stați departe de apă.

De pe data de 5 iunie a.c., 60 persoane au fost in pericol de înec și 21 au murit. Cea mai mare problemă este la Eforie, unde au fost 94 de intervenții pentru a scoate din apă persoane.

La Năvodari, 283 de intervenții au fost de la începutul anului, fără a exista decese. La Costinești, anul acesta, au fost 160 de intervenții de succes pe plaja din stațiune. Totodată, menționăm și faptul că, în total, de la începutul sezonului estival, au fost 1976 de intervenții, dintre care 839 de intervenții au fost pe timp de steag roșu, iar alte 773 de intervenții au fost în timp ce era arborat steagul galben.

C.C. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo romani a ti fost la inaltime. acest lant uman ne a aratat inca o data ca nu ne poate dezbina nimic.
1
0
DNA nu vezi ca se fura peste tot la Eforie? Au furat pana si banii pentru salvamari. Nenorocitul asta de primar impreuna cu interlopii Saimanov si Dilimache au bagat oamenii in mormant nevinovati.
2
0
anul asta toti salvamarii sunt cu salariul la zi, nu mai sunt problemele din anii trecuti, nici Dragan nici primarul nu profita dupa salvamari, nu te mai da rotund anonimule care esti, le stii tu pe toate, in capul lantului erau 2 salvamari, salvamarul care a venit ultimul a venit sa ajute din alta zona de plaja, a lasat zona lui descoperita sa poata ajuta, vb ca un atotstiutor dar te caci pt tine la pomana, probabil frustrarea de psd-ist te roade inca, a lasat urme adanci infrangerea PSD-ului la Eforie nu?
3
1
Bravo. Romanii,Respect,asta inseamna ca mai avem o sansa ,ca nu ne-au distrus de tot .
9
0
vitele incaltate care la 16 ani nu stiu ce inseamna steag rosu??? sau le doare sub coada si pun in pericol vietile altora?? macar o amenda primesc ???
3
1
salvamaru sa fie dotat cu o bata,,treci geamandura dai cu bata la capatana.
5
0
Primarul este de vina fiindca firma este a unui prieten de al lui si ii dau primarului jumatate din bani. ITM vedeti cati salariati sunt pe statul de plata si cati sunt faptic. CEL MAI MARE SPAGAR PRIMARUL , nu are HCL si inchide strazile dupa placul lui ,ALOOOO DNA DNA DNA
3
0
Ce cauti in apa daca sunt valuri si vezi la televizor zilnic oameni inecati ? Inconstiente
2
1
De fapt salvamarul a gustat din nisip ca sa se trezeasca. Lantul uman era deja format iar el de abia intra in apa testand nisipul cu dantura
6
0
pt cei care spun ca e circ si ca s au pus in pericol.... nu ca va doresc dar ce s ar intampla daca esti tu cel de salvat si pompierul iti spune ca nu poate sa te ia din incendiu ca nu are tubul de e un act de mare caracter, bravo celor care au facuit o oxigen la el. nu sunteti normali.
5
0
Un bulangiu care fura banii salvamarilo!
5
1
felicitari inimosilor care au actionat in lipsa salvamarilor care sunt acolo degeaba ori sint beti ori vand clatite ssau porumb pe plaja dar adevaratul criminal din cauza caruia sau inecat atatia turisti este DRAGAN NICOLAE administratorul firmei de salvamari din Eforie apropiat al actualului primar Robert Serban si al interlopului DILIMACHE....
10
4
circ in direct ,ce poate sa faca romanul ce mai bine ....
0
6
Unul cate unul cei din lantul format putea fi luat de valuri si dus in toate directiile pe sub apa.De cate echipaje isu si de scafandri era nevoie ca sa caute atatia inconstienti ,,salvatori,,?Arafat de la smurd a declarat ca salvatorii trebuie sa fie ei insisi in siguranta tocmai ptr a nu trebui sa fie si ei salvati.Lantul uman de salvatori era in regula doar daca fiecare om din lant avea vesta de salvare.
5
4
Cum sa te pui in pericol pentru 2 proaste ?
5
7
salvamarul se vedea in baywatch haha, a sarit de doua ori in apa pana la glezna
18
2
e cam inconstienta asta . multi altii din lant pot fi trasi in apa
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108