REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

În CIMITIRUL din VIILE NOI nu poți AJUNGE la MORMINTE din cauza BĂLĂRIILOR

În CIMITIRUL din VIILE NOI nu poți AJUNGE la MORMINTE din cauza BĂLĂRIILOR

Replica API 20 iulie 2021 | 13:03 3334

Din ce în ce mai mulți constănțeni se plâng de condițiile în care a ajuns cimitirul din Viile Noi. Oamenii reclamă faptul că nu pot ajunge la mormintele celor dragi din cauza vegetației crescută peste măsură, administrația cimitirului fiind acuzată că nu face nimic să rezolve această problemă. ”Pur și simplu își bat joc de noi. Nu pot să ajung la mormântul mamei din cauza ierbii care are cel puțin 50 de centimetri. Plătim o taxă anuală, însă se pare că o plătim degeaba” a declarat un constănțean nemulțumit pentru ziarul Replica de Constanța. Și totuși, reprezentanții cimitirului spun că ”avem patru cosași care zilnic taie iarba în câte un sector al cimitirului”.

Iarba este tăiată doar pe aleile principale ale cimitirului

Cu toate că tuturor celor care au un loc de veci în cimitirul Viile Noi li se percep o taxă anuală în care este inclusă și îngrijirea acelui loc de veci, din ce în ce mai multe persoane se plâng că iarba și bălăriile au luat proporții impresionante, fără ca administrația să facă ceva. Sunt unele locuri unde iarba are mai mult de 1 metru înălțime, drumul fiind impracticabil. Singurele locuri care sunt cât de cât îngrijite sunt aleile principale, însă chiar și aici iarba este destul de mare.

”Pur și simplu își bat joc de noi. Nu pot să ajung la mormântul mamei din cauza ierbii care are cel puțin 50 de centimetri. Plătim o taxă anuală, însă se pare că o plătim degeaba. Chiar nu poate face nimeni nimic? Nu sunt singurul în situația aceasta, aproape tot cimitirul este năpădit de buruieni și iarbă.” a declarat un constănțean pentru Replica de Constanța.

Iarba se taie zilnic în cimitir

Contactați de reporterii ziarului Replica de Constanța, reprezentanții cimitirului din Viile noi au declarat: ”Știm de această situație cu iarba însă nu e chiar așa cum spune lumea. Avem patru cosași care zilnic taie iarba în câte un sector al cimitirului, însă iarba crește mult prea repede, și de aceea în unele locuri este mai mare. Nu se pune problema că oamenii nu pot ajunge la morminte, însă pe morminte nu avem voie să tundem pentru că ar fi profanare.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine cã este iarbã cã ține umbrã celor difunți iarba este oxigen pentru toți
0
0
Au crescut niște nuci imenși și când am spus săi tualeteze ca ne rup crucile a spus săi taie cine ia pus(nu eu i-am plantat)Sa ne ajute cineva ca este jale în acest cimitir, la țară este super
0
0
Administratorul cimitirului VIILE Noi niste hoti iau banii degeaba pentru înhumare nu fac nimic lasa capacele netencuite sau chinuite dupa introducerea mortului in cavou au niste gropari care nu sant buni de nimic rog sa fie dați toti afara toti sant niste profitori de pe urma noastra noi plătim serviciile cu banii care ei ni iau si in schimb isi bat joc de noi Rog PRIMARIA SA FIE DATI TOTI AFARA
0
1
Nesimtirea cucoanei de la biroul din cadrul cimitirului intrece orice limita.Banii ni se iau ptr intretinere, dar nu se face nimic. Am vazut serpi iesind din mormanele de gunoi depozitate langa gardul cimitirului. Se minte cu nerusinare, nimeni nu curata sau intretine curatenia. Pubele de gunoi exista doar pe aleea principala. Mizerie de nedescris, pe banii nostri!
0
0
Este foarte adevarat ce a reclamat domnul din articol. Este dezastru in cimitir. Conducerea minte cu nerusinare,nu se taie nici o buruiana,pe nicaieri,nu poti ajunge la morminte.
2
0
In tot orasul este ca in cimitir ............!
3
0
Sa mergeti la cimitirul din Palazu Mare, e JALE acolo!!! Balariile au 2 m inaltime!!!!
2
0
e treaba popilor nu a primariei .nu primarul umbla sa bage mortu in groapa
3
2
asa,si?puneti dreq mina pe o coasa si faceti-va drum.Sau daca nu,taceti,puturosilor.Nu poti ajunge,atunci stai acasa si nu te mai plinge,boschet!
3
9
Mai Vergilica tata dar in Cimitirul Central ai fost vreodata sa vezi mizeria de acolo? Cit il mai suporta don primar pe miliardarul de Draghici la sefia cimitirului?
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272