REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

În comuna Cogealac se vor extinde racordurile la reţeua de canalizare

În comuna Cogealac se vor extinde racordurile la reţeua de canalizare

Replica API 8 mai 2017 | 00:00 268

Veşti pentru locuitorii comunei Cogealac! Consiliul Local Cogealac a depus un memoriu de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în vederea obținerii avizului de mediu pentru proiectul „Executare racorduri la rețeaua de canalizare, în comuna Cogealac”.

Obiectul prezenţei investiţii îl constituie realizarea racordurilor la reţeaua de canalizare în Localitatea Cogealac, Comună Cogealac. Proiectul se încadrează în priorităţile propuse prin Planul de Urbanism General şi Planurile de Amenajare a Teritoriului, conform avizului Consiliului Judeţean Constanţa. Proiectul este bazat pe studiul de fezabilitate aprobat cu Hotărârea nr.17 din 17/04/2017 de către Consiliul Local Cogealac.

În localitatea Cogealac a existat un proiect de dezvoltare a reţelei de canalizare , proiect ce a cuprins şi introducerea reţelelor de canalizare pe o mare parte a străzilor din localitate. Din cauza acţiunilor de asfaltare care vor avea loc pe majoritatea străzilor din Cogealac şi care vor avea o perioada de garanţie de 5 ani, a apărut necesitatea executării de racorduri laterale pentru a lasă posibilitatea locuitorilor să se branşeze în acest timp la reţeaua proaspăt înfiinţată de canalizare.

„Investiţiile propuse atrag după sine dezvoltarea economică a comunei, funcţionarea eficientă a staţiei de epurare, îmbunătăţirea prelucrării şi marketingului produselor agricole, îmbunătăţirea stării de sănătate şi creşterea frecvenţei şcolare”, se arată în memoriul depus la APM.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tata,ce se intampla ca nu mi-a iesit autorizatia de functionare si incepe noua lucrarea la canalizare si vreau sa-i dau temelie lu Paka.Sa nu mai vanda niciun metru de scandura si niciun sac de ciment! Mi-am propus sa-l bag in faliment.Vrei nu vrei,materiale de la Macavei!
2
0
Niciodata nu va fi bine in aceasta comuna... si asta datorita oamenilor! Pacat, cand ai asemenea buget sa ti bati joc efectiv de localitatea in care locuiesti efectiv tu si copilul tau. Asta se numeste retardism precoce...
3
0
Gata am vorbit cu fratele meu Gigi si incepe asfaltare. Sa fiu al naibii ca incet incet nici eu nu mai cred ca o sa inceapa. Tot ii mint fara rusine pe oamenii care vin la brutarie, dar cat sa mai mint si eu ca nu prea mai tine, stiu oamenii ca mi se mai spune Pinochio
2
0
Ba Macavei pai noi votam cu ochii inchisi si tu nu ne pui nimic in buzunare, tu chiar ne iei de fazani????
4
0
Vorbe vorbe vorbe. ...santem satui de vorbe ,minciuni si altele!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272