REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

În Henri Coandă a început sezonul “Murdăria de Primăvară”! Video

În Henri Coandă a început sezonul “Murdăria de Primăvară”! Video

Replica API 7 martie 2022 | 21:02 1358

Cartierul Henri Coandă s-a remarcat întotdeauna atât prin locuitorii de aici dar și prin gunoaiele care sunt la tot pasul. Odată cu instalarea camerelor de luat vederi se pare că infracționalitatea a scăzut însă nu se poate spune același lucru despre gunoaie. Cu toate că tomberoanele sunt goale, semn că cei de la salubrizare își fac datoria, gunoaiele tronează peste tot.

Cu toate că locuitorii de aici au fost atenționați că vor fi amendați dacă nu mențin curățenia sau dacă fac alte boroboațe, iar la 3 amenzi vor fi evacuați, se pare că aceștia nu dau doi bani pe avertismente.

Gunoaiele sunt la tot pasul, resturi de mâncare, canapele rupte, sticle goale, și multe alte asemenea obiecte le întâlnești practic oriunde arunci privirea.

Cu toate că, zona este împânzită de camere de luat vederi, locuitorii nu par a se sinchisi de acest lucru, gunoaiele fiind aruncate chiar în raza de acțiune ale acestora.

Cineva trebuie să facă ceva

Cu toate acestea nu trebuie să generalizăm, existând și persoane care condamnă total aceste purtări.

”Ne-am săturat și noi de cei care aruncă gunoaie zilnic și nu păstrează ordinea. Cu toate că se dau amenzi, se pare că pe ei nu îi interesează acest lucru și continuă să arunce gunoaie peste tot. Ar trebui luate măsuri mult mai dure ca până acum” a declarat I.D., un locatar din cartier, pentru Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina primaru sa vina primaru sa le faca cite o felatie sa se invete minte
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212