REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

În sfârşit! Constanța a SCĂPAT și de Encică de la Poliția Locală

În sfârşit! Constanța a SCĂPAT și de Encică de la Poliția Locală

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:11 10923

Drăgut Encică nu mai este șeful Poliției Locale. Acestuia îi expiră delegarea pe 31 decembrie, iar primarul Vergil Chițac a luat decizia să-l schimbe din funcţie mai devreme. În locul lui a fost numit Ionuț Dumitru, şef la Serviciul Rutier din cadrul Poliţiei Locale Constanţa. Vergil Chiţac spune că este nevoie de un suflu nou.

.

Chiţac: Vreau mai multă implicare

Vergil Chiţac spune că a decis să-i întrerupă delegarea pentru că vrea mai multă implicare în cadrul direcţiei.

"Pe 31 decembrie îi expiră delegarea. Am hotărât sî îi intrerup această delegare şi să numesc pe altcineva. I-am mulţumit pentru modul în care s-a implicat. E nevoie de un suflu nou în zona asta. Aş vrea mai multă implicare. Mi se pare că sunt mai mult agenţi constatatori, nu duc lucrurile la bun sfârşit. Vreau mai multă implicare”, a declarat, pentru Replica, Vergil Chiţac.

Mai mult, acesta a anunţat că Encică va rămâne în cadrul direcţiei, la Serviciul Economic. În cursul zilei de joi va susşine o conferinţă online cu şefii structurilor pentru a-i anunţa, official, de schimbarea suferită la conducerea Poliţiei Locale.

Cine este Drăguţ Encică

Despre Drăguț Encică se ştie că a fost unul dintre "locotenenţii" fostei administrații PSD. Poliția lui Făgădău abundă de nereguli și abuzuri reclamate de cetățenii Constanței împotriva acestei instituții, fiind semnalate cazuri în care instituția „a închis ochii” la infracțiunea constatată flagrant, efectuând controale la comandă în detrimentul adversarilor politici.

În trecut, Encică a fost director adjunct la Disciplina în Construcţii, şi se spune că l-a săpat şi turnat pe Ionuţ Pripiş autorităţilor statului, la sugestia lui Făgădău, devenind omul de bază care executa toate comenzile politice ale acestuia şi ale fostei administraţii PSD, împotriva adversarilor politici.

Agenți economici, investitori, afaceriști, nu neapărat simpatizanți ai PSD, susțineau că sunt ”agasați„ de controale comandate de mai marii șefi ai fostei administrației locale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi ati vazut ce masini au astia din Locala? Nu mai spun ce casute!? Prin 2010 veneau cu Rata si bicicleta la serviciu,miroseau a prosti de dimineata! Acum si-au luat din munca cinstita ultimile modele de masini. Caramihai,Dogan etc.
2
0
Stoian finu lu deci ce cauta sef la pol loc plus restu care tot pe aceleasi principii
1
2
Nu rezolvati nimic cu ionutu vostru, va deranja Encica ca va statea in coasta acu ca o sa fiti mai lejeri o sa va toarne astia lejer. Sa nu uitam cand a fost facuta o glumita despre anticoruptie cum v.ati cacat pe voi. Erati panicati toti ca aveti telefoanele ascultate.... repet Encica talpa iute cum va prinde cum va fute
2
2
comentarii de prisos, toti cei care au fost sanctionati de locali acumse dau in stamba,,,,au 1 leu in buzunar si se dau cu cazanele prin oras de parca sunt miliardari , dupa care parcheaza unde vor ei ,,,cotetele pe 2 roti
3
1
Ionut Dumitru merita cine il cunoaste stii
3
1
Ba dobitocilor nu va mai bucurati atat. Cretinul montat de noul boss isi va arata valoarea in scurt timp. O sa urlati degeaba 4 ani.
8
3
Mai prost ca Encica, nu exista!
8
2
Mancaia-ti pla lu Encica talpa iute ....cum va prinde cum va fure
8
6
Encica te-am stropit o sa te duci pe cursa cat ai spaguut lumea
4
1
pulitailor! Articol de cacat...Pe cine intereseaza kkt urile astea...
1
2
asta si baiatul lui Buzatu, au figuri de pesedisti sadea! Ar trebui ca pozele lor sa fie in buzunarele votantilor!
1
0
DA cum le stiti voi pe toate despre administratie! Stiti voi ce inseamna sa conduci un serviciu? Sunt oameni ce muncesc de 25 ani in Primaria Constanta! Va bagati toti si va scoateti, dar majoritatea nu va prea aveti cu gramatica corecta. Rapandulelor!
6
4
Asta e tigan ?..
9
0
Ioane sa nu t io iei in cap ca pe vremea lu Dogaru ca azi esti maine nu mai esti vreau doar sa faci treaba fara abuzuri
10
0
Acesti paznici de la ,,politia locala " sunt niste mizerii
15
3
ROBBY..marele prost al politiei locale Cernavoda..cand aveti de gand sa-i faceti vant???am uitatat...se apropie Craciunul...deci vin cadourile pe la sefi..stiti voi cei care puneti...botul...un purcelus...o jumara...numai pe functie sa ramanem..ce ziceti??chiar nu stiti nimic???
8
0
da, e nevoie de implicare, agentii stau pe acasa la umbra, la cafele si doar sunt o gramada si cu bani multi platiti de noi
11
4
dau toate exemplarele pesediste afara si pun tablouri peneliste , fratilor, asa sa mi ajute cel de sus!
4
4
Da.....o veste buna..ati dat jos unu si ati pus altul identic....Domnule primar,v-am votat cu inima si cu sufletul...va rugam faceti putina curatenie in politia locala...acolo este mai ceva ca la un bordel,care mai de care se imbarliga intre ei,este o institutie de stat domnule primar nu un bordel... puneti oameni competenti nu toate copilele care au iesit de pe bancile liceului....astea au stricat multe multe case....nu este menit asa ceva...v-am votat sa faceti ceva pt constanta si partea aceasta cu pol locala apartine constantei si dumneavoastra.Rog sa luati in calcul si aceasta problema.
19
3
In sfarsit s a facut dreptate .....doar pe jumatate...urmeaza Serban ca si el e tot turnator...bine asta e oficial ....pentru ca acolo jumatate din ei sunt turnatori.....cat despre noul sef....e slab ....acolo trebuie aduc unul ca Dogaru...
17
9
Stie cineva Solga Aurelian din Insuratei Braila sa-i iau mamitica in .... In 2018 Garcea asta m-a amendat in fata garii numai pentru ca am stationat 1 minut pe ceas, ba mai mult ma stationat fortat ca sa ma oblige sa comit acea asa-zisa abatere. Ceva mai incolo langa masina politiei statea un alt gacea mascat...
7
8
Cand a inceput constructia unui bloc din Abator, politia locala ridica masinile care parcau langa bloc. De ceva timp nu mai ridica nimic. Este evident ca proprietarul blocului se cunostea cu cheliosul de mai sus, si ia cerut sprijin.
21
3
Habar nu aveti voi ce curvasaraie e la politia locala si ce idioti de analfabeti sunt angajati acolo....sunt claie peste gramada.......preocuparea lor e fumatul la o ora cate o jumatate de ora, biserucute in fata institutiei.... Ce p---a mea muncesc aia acolo ca jumatate din program stau la fumat! De anu de zile fac asa! Zilnic...pe banii nostri ai constantenilor!
23
9
Piticu de la OPC e bun in functie.
4
16
Baiat bun asta face treaba numai sa fie lasat bv buna alegere
12
10
Primare, sa i elimini pe toti lingaii si incompetentii de langa tine daca vrei sa faci treaba...scapa de pupincurusti
23
1
Rom din clanul oaie, spagagist!!
16
3
Am ramas tot sef haaa inca mai fac.mangle
6
8
Votam Noua Dreapta si politia legionara va lua locul paznicilor gardieni
18
8
Ca sa sti fratele tau mai mic serb te a tocat grav. Te a facut.... peste tot, habar nu ai cand iesea de la tine din birou cum mergea treaba....pacat ati mancat o paine impreuna...da sti cum e....karma...
15
1
Mi-e mila de el!!!
5
5
toto voi saracilor ai platiti in continoare salariul baban si apoi binemeritata pemsie nesimtita - unui prost care are si ftza de prost - ce ironie nu?
9
1
Ce fata are asta! zici ca i Napoleon
9
1
Lasa Enci ca te ajut eu cu rapoartele pentru noul director general.... Fara solda.... Oricum ma ajuta Roxana si Ana-Maria....
15
0
o javra cu multe proprietati imobiliare de pe vremea lui mazare. un musit care ne futea icrele ca-si dadea importanta. ba Hira, arunca-l si pe PETCU MUGUREL de la. politia locala
21
4
Bun, acum paznicii locali o sa faca treaba? Astia nici nu stiu pe ce lume sunt, toti sunt vai de mama lor, la sapa cu ei.
22
6
Ma uit la poza si vad ca ai capul ca un pepene bah Encica! Lucia ce te faci fara el,cui mai speli farfuriile? Bah Enci ia.ti fufele de acolo si fugi la vandut ace, brice si ce mai vindeai tu pana te.a luat Pripis de mila la primarie.si sef serviciu sa fii tu si tot e o jignire pt.oamenii inteligenti. Nici pe drogata de Oana sa n.o uiti, ia.o cu tine ca tu ai promovat.o. prietenii stiu de ce..
26
5
a fost numit Ionut Dumitru, sef la Serviciul Rutier din cadrul Politiei Locale Constanta,super tare!
15
9
Ce faci Enci? Ti-am eliberat coltul tau de rusine preferat in birou... . Iti iei medical? Hai.. Hai... La munca maine.. Fara frica.. Nu muscam.. Viii?
23
1
Desfiintati localii,chiar nu este nimeni interesat ce se discuta despre ei,habar nu au pe ce lume traiesc-auzi si au mai pus si grade
30
11
Dupa fata se cunoaste ca este manglitor si excroc!! Spaga scrie pe fata lui!!
25
3
Bun baiat au pus la conducere incepe sa ii alinieze pe locali
14
9
Cine i-a dat acestui lesinat grade? Unde le-a luat de s-a impopotonat asa ca pomul de Craciun? Mai avea putin si il faceau chestor si atunci sa vedeti si eghileti,snur,frunze de artar ca alea de stejar sunt pt cei cu scoala militara. Ce vremuri am ajuns,lesinatul cu facultatea facuta la Spiru sa poarte uniforma miltara. Astept cu nerabdare un razboi sa vad cum se impusca astia intre ei!
34
3
Fane,Fane a,i facut gramatica cu Eba?
9
0
Asa mai are si Anagnoste tupeu ca doar ii spala masina lu Ionut acum vreo 3 ani.
13
2
Mia zis Pripis de dimineata ca la visat urat pe Encica dar nu lam crezut
29
3
trebuie desfiintata. Nu sunt utili. Acolo sunt pilele politicienilor.
49
15
Desfiintati odata localii!
54
20
ceva cu sefi de serviciu de acolo care fac abuzur nici1 competent in afara de Ionut
15
7
Trebuie adusi acum marinari in politia locala
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272