REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În sfârşit, ENGIE reacţionează: VEŞTI pentru oamenii din Valu care aşteaptă de un an de zile avizul de racordare la gaze!

În sfârşit, ENGIE reacţionează: VEŞTI pentru oamenii din Valu care aşteaptă de un an de zile avizul de racordare la gaze!

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 818

Strigător la cer! Mai multe familii din Valu lui Traian riscă să înghețe în case!

Strigător la cer! Mai multe familii din Valu lui Traian riscă să înghețe în case!

Mai mulţi locuitori din localitatea Valu lui Traian care aşteaptă de un an de zile avizul tehnic de racordare la reţeaua de gaze. Locuitorii de pe strada Negip Fazal au o mulţime de întrebări, însă nu primesc de nicăieri răspunsuri. Firma care a efectuat lucrări la conducta de gaze de pe strada amintită spune că aşteaptă avizul de la Distrigaz pentru continuarea lucrărilor, în timp ce reprezentanţii Engie ridică din umeri. Situația a fost prezentată de cotidianul "Replica" în luna iunie. Urmare a materialului, oficialii Distrigaz Sud Retele au reacționat și au transmis următoarele:

”Locuitorii din zona menționată în articol au solicitat într-o primă fază racordarea la rețeaua de distribuție dintr-o instalație de utilizare a gazelor naturale existentă pe aleea comună, fapt care nu este permis de normele tehnice în vigoare. Prin urmare, Distrigaz Sud Rețele a propus clienților soluția de alimentare la rețeaua de distribuție prin extinderea conductei de gaze naturale existente în proximitate. Solicitanții nu au acceptat această soluție tehnică, iar echipele Distrigaz Sud Rețele au fost nevoite să identifice o altă soluție tehnică care să le permită racordarea la rețeaua de distribuție. A fost identificată o altă soluție pentru care s-a realizat expertiza tehnică, urmând să fie realizate lucrările necesare pentru a face posibilă racordarea la rețeaua de distribuție. Estimăm că acestea vor fi finalizate până la data de 30 octombrie 2019”, au transmis oficialii Distrigaz Sud Retele.

Mirela PASCAL

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/bataie-de-joc-locuitorii-unei-strazi-asteapta-de-un-an-de-zile-avizul-tehnic-de-racordare-la-gaze-403970/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nebunicilor daca ati avut bani sa va luati case in Mamaia Nord nu mai aveti fiecare din bloc cate 50 milioane de basca sa gresati lucrurile?Ia' da fi decartat voi sa vedeti cum mergea treaba!Daca nu aeroterme tata,instanturi la dus sau termoplonjoare 4 bucati in cada.Ni se rupe de instantele voastre,nu faceti plata o sugeti...
0
0
Unde plm vezi fa tu oras ? esti pe invers .... cate manevre face el si cati bani a futut ?
0
0
O adunatura de imbecili mai mare decat cea din ENGIE si DISTRIGAZ nu exista!
1
0
Ar fi bine ca ENGIE sa reactioneze si in privinta locatarilor din STR.D7 LOT3 MAMAIA NORD NAVODARI care de trei ani stau in frig fara gaze .ESTE INUMAN CE SE INTAMPLA .In curand se vor umple instantele cu dosare si daune !sa va fie rusine oameni lipsiti de umanitate !VIACONSAVIS SRL NAVODARI sa se zbata mai mult pentru clintii sai!
3
1
Aveti un primar super ---a transformat un sat in oras ---Bravo !
2
3
200,300 euro spaga si in doua saptamani te branseaza ,ce naibii traim in rumania
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108