REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ÎNCĂ O TÂNĂRĂ ÎNJUNGHIATĂ LA CONSTANŢA! SUSPECT ESTE INDIVIDUL DE PE JUSTIŢIEI!

ÎNCĂ O TÂNĂRĂ ÎNJUNGHIATĂ LA CONSTANŢA! SUSPECT ESTE INDIVIDUL DE PE JUSTIŢIEI!

Replica API 4 iulie 2018 | 00:00 429

Cu o şurubelniţă

Cu o şurubelniţă

Cercetările în cazul individului eliberat din închisoare în decembrie, care a înjunghiat, în mai, o minoră pentru a-i fura rucsacul, pe strada Justiției, este suspectat de încă o faptă similară și vreo 7 furturi. Mai exact, potrivit anchetatorilor, se pare că acesta a înțepat o altă tânără cu o șurubelniță, pe strada Cuza Vodă, în noaptea de Înviere.

Cadîr Memet a fost condamnat pentru tâlhărie și a părăsit penitenciarul în decembrie 2017. A venit în municipiul Constanța și și-a tot pierdut vremea pe la domiciliul unor amici, în zona străzii Justiției, proaspăt ieșiți și ei din închisoare. În seara de vineri, 11 mai, au consumat împreună băuturi alcoolice și, la un moment dat, cam pe la ora 21.00, Memet Cadîr a observat o tânără, în vârstă de 17 ani, care se deplasa pe stradă.

A urmărit-o și a atacat-o. A lovit-o, după care a înjunghiat-o în zona abdominală. Se pare că a vrut să-i fure rucsacul. Numai că victima a început să țipe și să ceară ajutor, iar agresorul s-a speriat și a fugit, lăsându-și șapca la fața locului. Tânăra a fost transportată la spital, iar medicii au decis că viața i-a fost pusă în pericol, un plămân fiindu-i atins de cuțit. Oamenii legii au declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și, cu ajutorul unui câine de urmă, au ajuns la imobilul unde se ascundea Cadîr.

A fost audiat, reținut pentru 24 de ore și apoi, la data de 13 mai, arestat preventiv. Cercetările au continuat, iar pe 26.06.2018 a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor și omor calificat. Însă, anchetatorii au aflat că el este suspect într-un alt caz similar. Este vorba despre o altă minoră înjunghiată cu o șurubelniță, pe strada Cuza Vodă din municipiu, în noaptea de Înviere. Și aici individul a vrut să-i fure bunurile. Totodată, există suspiciunea că el ar fi participat și la 7 furturi. În aceste cauze din urmă, ancheta continuă, individul aflându-se în stare de arest preventiv.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tigani borati La sapun cu voi ciorilor spurcate
16
1
Dupa o crima cu premeditare,mai eliberezi virusii astia sociali?Si tot noi sa le platim si inchisoarea?Executia prin spanzurare,fara injectii.
21
0
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
2
8
Puscarie pe viata pentru ca pedeapsa cu moartea a disparut din Codul penal romanesc. Ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru ca altfel astia nu se linistesc, au in sange acest sadism. Dumnezeu sa ne apere, caci pe baza legiuitorilor nostri murim unul cate unul nevinovati. Parlamentari romani treziti-va la realitate si luati masurile necesare acestor situatii. Criminalii astia nu stiu de masuri corective ci de moarte. Asa ca la treaba.
23
0
ciocu mic ma ca mai dam drumul la o mie daca vrem voi nu vedeti ca ala era eliberat de noi in decembrie ce dracu
4
13
Pot face pariu ca nu va fi pedepsit sever,cum ar fi fost de exemplu in SUA.Faptele ci violenta sunt la noi deja ceva obisnuit ba mai mult,sunt partied polotice gen USR care chiar atrag oameni violenti in randurile lor. Politia munceste degeaba si este silita sa se poarte delicat cu banditii,populatia nu are dreptul la autoaparare pe bune. In curand vom ajunge ca in Columbia sau chiar ca in Afganistan.
11
1
baieti nu mai fiti pizde toti sunteti pizde baieti nu sa va feriti de ala care tace si face nu de ala care se umfla pe stomacul gol. saracilor
0
13
Faruk Mutalap sifonul si-a sters facebook-ul , ce pizda e se mai da si mare interlop , feriti-va de FARUK MUTALAP sifonul constantei.
3
3
Bagatiaipulanmortiimatii de tigan nenorocit! Moarte tiganilor!!!
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367