REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Încă un accident rutier la ieșire din Mangalia! Iată MOMENTUL IMPACTULUI! Video

Încă un accident rutier la ieșire din Mangalia! Iată MOMENTUL IMPACTULUI! Video

Replica API 26 iulie 2019 | 02:08 591

Încă un accident rutier a fost înregistrat la ieșire din Mangalia, spre 2 Mai.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate, trei persoane fiind rănite.

Accidentul a avut loc între un autoturism și un microbuz pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, ambele circulând din direcția localității 2 Mai către municipiul Mangalia.

Două persoane au fost rănite. O femeie de 45 de ani și un bărbat de 55 de ani, ambii din Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soferul de microbuz are tenta criminala
0
0
Da ma m am facut ca nu il vad. Nu vedeti ca se milogea de clientul meu sa urce in masina lui ? Asa face de 3 luni sta in statia de microbuz si ne ia clientii , asa o sa patiti toti taximetristii daca continuati. Special v am lasat pana in mijlocul verii sa va scoatem din circuit cand se fac bani. Valabil si pentru blatisti. Spaga la politie nu va scapa de pedeapsa. PS Cum sa numar banii, acolo e statia de la santier urma sa opresc si sa reduc viteza dar cand l am vazut cum fura m a luat dracii.
2
1
Trebuie neaparat revizuita legislatia , pentru transport persoane trebuie sa ai taxator obligatoriu....treaba soferului trebuie sa fie doar volanul si siguranta circulatiei !
2
0
Unul a oprit ca un nesimtit celalalt circula ca un bou cu ochii in sula. Imbecili.
2
0
clar soferul de pe microbuz isi numara banii cu gandul cat isi trage deoparte , autoritatile sunt cel mai de vina pentru ca nu opreste acest fenomen periculos MICROBUZELE TERORII !!! in Cta 305 acele bombe pe roti circula si acum , e mare spaga asa este ?
9
1
Normal ca nu numara banii in locul in care zilnic oprea sa ia clientii de la santier. Cum sa numere tocmai atunci. Dar cum taxiul a oprit si a ramas fara clienti ... la executat pe concurent asa ca mai usor cu furatul
8
1
Nu numara nici un ban. ASN este un taximetrist interlop care tocmai fura clientii microbuzului de 2 Mai. Soferul l a pedepsit intentionat Asan numai in statia de microbuz la fara statea la japca si cerea 25 de lei pana la Vama iar acolo schimba placa cu 25 de persoana.
10
2
bhahh ce distanta in pula mea! facea o laba ala sau ce dracu facea in nici un caz nu e de pastrarea distantei ca si daca era o prapasie acolo se ducea muistu cu tot cu oameni in ea! cum sunt 99.99 la suta din cacatii de pe microbuze
12
0
de aia li se ziceca ati de taximetristi,deoarece asa si conduc.Opresc ca prostanii.Ma bucur ca a luat.o in bena.La mai multi!
7
8
Animalul numara babii
17
1
soferul de pe microbuz clar numara banii in momentul acela.
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272