REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Încă un CARAMBOL pe A2!

Încă un CARAMBOL pe A2!

Replica API 26 iulie 2019 | 03:26 691

Un teribil accident rutier a avut loc joi dimineața, 25 iulie a.c., pe Autostrada A2, la kilometru 69, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, sensul către Constanța. În carambol au fost implicate 4 autoturisme, 7 persoane fiind în vehicule.

sursa foto: DRDP Constanța

Din nefericire, în urma acestui carambol, doi copii au fost răniți. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță pentru a le acorda victimelor îngrijiri medicale, cei mici suferind de dureri în zona gâtului.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabilii toate detaliile care au condus la producerea nefericitului eveniment. De asemenea Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este restricţionat pentru aproximativ 30 de minute pe banda a doua.

Reamintim că săptămâna acesta, mai multe accidente rutiere cu mai multe victime au avut loc în două zile pe A2. Mai exact, după ce, luni, 22 iulie, 6 autovehicule au intrat în coliziune pe autostradă, 4 persoane ajungând la spital, fiind nevoie și de intervenția elicopterului SMURD, iată că și marți, 23 iulie a fost înregistrat un enefericit eveniment rutier, de data aceasta în zona localității Valu lui Traian.

Trei persoane au fost rănite, fiind vorba, potrivit cadrelor medicale, de traume ușoare. În accident a fost implicat un singur autovehicul, cu numere de Constanța. Se pare că șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapetul. Apoi, în jurul orei 15.00, un alt accident rutier a avut loc pe A2, dar la kilometrul 193.

L.M., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golania din RROMania
1
0
Ziua si accidentul. Cultura in trafic scade spre zero barat
5
0
Te citez: Nu se respecta reguli elementare si cine le respecta este claxonat si de multe ori chiar sicanat in trafic,de soferii cretini care din pacate nu mor in accidente ci omoara pe altii nevinovati
14
0
Nu e vorba de calitatea masinilor. Se stie ca lipsa calitatilor oamenilor se incearca a fi compensate cu masini bune. Acuma indiferent ca masina e de top sau nu,soferii de cacat sunt cei ce produc accidente. Ei se simt la volan ca pe strada, unde se poate da din coate sa-ti faci loc. Nu se respecta reguli elementare si cine le respecta este claxonat si de multe ori chiar sicanat in trafic,de soferii cretini care din pacate nu mor in accidente ci omoara pe altii nevinovati. Toti vor sa depaseasca ca sa fie ei in fata aluia cu masina aia,sa arate ca sunt mai tari,de fapt aiurea. Tembeli.
23
0
Golania din RROMania
10
3
pai vedeti , guvernantii din toate partidele au dreptate sa nu faca autostrazi - e spre binele nostru ca sa nu ne mai ranim si sa crapam in accidente. N-ai autostrada nu mergi , nu mergi nu faci accident . Simplu nu?
3
2
E ceva normal deoarece militieni dorm iar taranusii merg cu 200
12
4
Cu siguranta unul a stat cu ochii in telefon !
21
0
Pt.09:24, esti o saracie tarane , daca esti zgarcit stai cu paraii la saltea c-o sa te angroape cu ei , sa ai si pe lumea cealalta !! La cacao cu tine !!
11
9
esti doar un prost cu tigaie noua, fii mandru
10
13
Asa se intimpla cind toti agricultorii isi cumpara rable de 500 euro si ies pe autostrada din cimp. Locul lor este la prasila,atit ii duce mintea! Si pe pesedisti,la fel.
21
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212