REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un contract pentru familia unei cunoscute directoare din Primăria Constanța

Încă un contract pentru familia unei cunoscute directoare din Primăria Constanța

Replica API 26 aprilie 2018 | 02:09 1640

Zeci de milioane de la stat

Zeci de milioane de la stat

Ani Merlă

Firma deținută de soțul celei mai cunoscute directoare din Primăria Constanța a mai primit un contract de la stat, în buna tradiție a afacerilor sale. De data aceasta, vorbim despre o sumă ridicolă față de zecile de milioane de lei încasate până acum de soți funcționarei din banii publici. În ultimi ani, afaceristul constănțean speciliazat în vidanje a încasat peste 38 de milioane de euro din contracte cu statul.

Primăria municipiului Galați a încheiat pe 17.04.2018 un contract pentru ”servicii de închiriere și întreținere a 80 toalete ecologice simple mobile și servicii de întreținere a 5 toalete ecologice simple mobile proprietatea municipiului Galați”, în urma unei cereri de oferte în care a fost declarată câștigătoare singura firmă înscrisă.

Este vorba despre Envirotech SRL din Constanța, care va primi pentru serviciile sale 144.943,75 lei, fără TVA. Firma a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de peste 9,8 milioane de lei, cu o marjă de profit uluitoare, de aproape 3,2 milioane lei. Envirotech SRL are ca domeniu de activitate fabricarea altor articole textile și are 27 de angajați, dar și datorii de peste 4,3 milioane lei.

Directoare cu succes în viață la afacerile soțului

Envirotech SRL este controlată de omul de afaceri constănțean Radu Merlă, soțul lui Ani Merlă, directoare în cadrul Primăriei Constanța și una din cele mai bogate funcționare publice din România. Envirotech SRL a primit în ultimii ani aproape 200 de contracte de la stat, în valoare de circa 8 milioane de euro. Aceasta este însă doar sora mai mică a firmei Oil Depol Service SRL, cealaltă firmă a lui Radu Merlă, abonată la contracte publice. Oil Depol Service a încasat circa 30 de milioane de lei din banii publici, în urma contractelor sale cu statul.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au licitat pentru toaletele publice prezentand documente falsificate !Producatorul toaletelor specifica CLAR ca destinatia acestora nu este decat pentru santiere ,concerte publice si nicidecum sa fie amplasate permanent in parcuri .Iata de unde focare de hepatita B si nimeni nu raspunde de aceasta inconstienta criminala !
4
0
Pfff ia uite asra e romanca , hoata si panarama . Hm cine ar fi ghicit. Huo . ti ai dreaq cu natia de hoti si koorve
4
0
Cucoana, fa-ti bagajul si lasa pe cineva mai tanar si mai competent. Dinozauri nesatui si pagubosi, tolerati de lideri neputinciosi.
4
0
alta bugetara milionara in euro merla asta
7
0
o jegoasa de femeie
4
0
Ce mizerabile imputite a lasat in urma drogatul Mazarica ! Ce panarame ...
12
0
Sa ma menstruez pe fetzele voastre ,la toti astia de mai jos!
0
8
Aceasta familie construieste 2 blocuri in parcul Tabacarie.
13
0
sunt curioasa care e taxa pe metrul patrat la terasa fiului madamei ocupand spatiul public
9
0
bine k nu e bisectoare
1
3
Tin minte cand functiona Champs vsv de Fantasio facea reclamatii ca nu are loc sa-si parcheze masinile de masinile clientilor. Cand a preluat fiisu locatia si-a facut ditamai terasa pe strada Costache Burca, ocupand spatiul public. Atunci nu o mai incurcau. Asa ca fapt divers.
13
1
Oil Depol Service a cotizat cu sute de mii de EUR la GSP-ul lu Comanescu din contractele cu Exxon si Lukoil....impuse de Primaria Constanta. Bravo lor...hotie pe fata.
9
0
pai nu trebuie sa se autosesizeze institutiile statului la o asa grozavie?
11
0
O Elena Ceausescu a Primariei ! E proptita acolo de zeci de ani !
16
1
Aceasta este echipa din acest mandat?
10
0
Director pe bani europeni cu 0 lei bani europeni
14
0
Are vila pe Ferdinand, bloc pe Titulescu -Cazino,bloc stadion Badea Cirtan etc.Mafie dar DNA nu vede.A dat ABC lucrari fonduri europene desi firma era in insolventa -spagi mari?
21
1
Nu mai scapam de scrumbia asta de MERLA ! Asta e ca Mugur Isarescu , tutancamoni in administratie ! Sugativele STATULUI !
24
1
este o rusine aceasta madam Merla,director la programe europene?nu este in stare de nimic decitbde spaga si aranjamente..,.auzi director la banii europen...
18
0
Daca ar fi cinstita si onorata, si-ar da demisia din functie si si-ar face propria firma , unde sa aiba acelasi succes ! Glumesc ! Este vlar un mare conflict de interese aflat la granita legalitati si ocolit de fiecare data cu scapari din lege. Asta-i viata !
17
0
Pe mine nu ma intereseaza ale cui sunt toaletele. Ma deranjaza faptul ca daca treci pe langa ele iti muta nasul din loc. Numai ecologice nu sunt. Era una la intersectia de la City, mai bine treceai pe partea cealalta decat pe langa ea. Si era si un gardian langa ea. Saracul de el
14
1
ca muierea asta la fel ca multi altii din primaria aia imutita s-a nascut acolo, in primarie. Si pentru ca sunt batuti in cuie orasul este o ruina!
21
1
ati revolutionat definita profitului! cum poti sa ai profit daca ai datorii?
12
1
Ce fata de dos are lesinatura asta comunista.
15
2
Poate pleaca si Merla in Madagascar.
26
3
in loc sa apreciati ca aceasta doamna, desi milionara in euro, semneaza condica la primarie zi de zi..voi, nu, ca licitatii, ca un conflict de interese, ca una, ca alta..
17
5
Ati sarit , japitelor?. Faptul ca bu e si gur actionsr nu inseamna ca nu are Merla de castigat. Fsptul ca au castigat licitatiile nu inseamna ca nu au fost cu dedicatie. Mars, cat de curand nu o sa ca mai suporte populatia si o sa va treziti cu pielea jupuita in piata publica.
9
20
Taci fmm de zdreanta
18
8
Esti ridicola , nu este singurul actionar Merla , iar contractele nu le.au primit ci le.au castigat in urma unor licitatii , daca as fi in locul lor te.as da in judecata ptr ca nu poti arunca cu noroi in cineva fara sa te informezi corect , asta e procedura standard a voastra , scrieti mizerii ca sa obtineti bani de la ei asa chipurile sa faca si ei un contract de publicitate . Sunteti mizerabili , asta nu e presa
13
53

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108