REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INCENDIU DE PROPORŢII LA CERNAVODĂ, ÎN ZONA BARĂCILOR! FOTO+VIDEO!

INCENDIU DE PROPORŢII LA CERNAVODĂ, ÎN ZONA BARĂCILOR! FOTO+VIDEO!

Replica API 28 august 2018 | 09:13 970

Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în Cernavodă, în jurul orei 21.00, în zona barăcilor de pe malul canalului, pe strada Canalului.

Focul s-a extins, devenind unul de proporţii! La faţa locului au acţionat cinci echipaje de pompieri. De asemenea, au fost prezente şi două ambulanţe. Din fericire, nu au existat victime.

Toate persoanele aflate în barăcile s-au autoevacuat. Este vorba despre 15 familii, adică aproximativ 50 de persoane.

Incendiul era atât de puternic în jurul orei 22.00, încât au anunţat că vin în ajutor şi pompierii de la ISU Ialomiţa şi ISU Călăraşi. La miezul nopţii, după localizare, incendiul a fost stins. A ars o baracă ce are în componenţă 40 de unităţi locative. Alături se mai află o baracă, tot de 40 de locuinţe, şi oamenii de aici fiind evacuaţi preventiv.

Toate persoanele care s-au autoevacuat atât din baraca arsă, cât şi din cea învecinată, vor dormi în sala de sport a oraşului Cernavodă, a declarat primarul Liviu Negoiţă. Este vorba despre circa 50 de persoane. "Le vom asigura, conform legii, masă şi cazare timp de 3 zile", a adăugat edilul.

Liviu Negoiţă a precizat că de un an de zile primăria nu a mai prelungit contractul pentru aceste locuinţe, deci ele nu mai reprezentau locuinţe sociale ale primăriei. "Cu alte cuvinte, nu sunt locuite legal. Barăcile aparţin firmei Electromontaj, care este în insolvenţă. "Anul trecut, au cerut prea mult pentru închirierea barăcilor, asta în condiţiile în care ei au restanţe la taxe şi impozite locale de ani de zile. Prin urmare, nu am prelungit contractul", a afirmat Negoiţă.
Update: Incendiul a fost licihidat în jurul orei 3.15, după aproape 6 ore.

Au fost 7 autospeciale de stins incendii ale ISU (3 de la Cernavodă, 2 Medgidia, 1 Călărași, 1 Ialomița) cu 36 de pompieri militari și 2 autospeciale de la Centrala Nucleară cu 9 pompieri civili.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in aceste locuinte nu traiesc numai persone pe care le numiti cancer si viermi sunt cazate aici si persone in varsta bolnave in scaun cu roti care nu au alta solutie si sunt obligati sa traiasca aici persoane cu studi cu meseri si care siau castigat painea de toate zilele cu sudoarea funti persoane plecate in stainatate care lucreaza la temperaturi de 40 de grade pentru ca in tara,noastra nu avem alte optiuni asa ca voi astea care va credeti superiori in loc sa insultati mai bine informativa bine azi au fost ei maine puteti fi voi
0
1
sunt cancerul societatii romanesti...sunt viitorul de AUR al ROMANIEI...acesti viermi traiesc doar sa infecteze societatea...se cordesc la greu...fac plozi care nu stiu de ce oare s-au nascut..de fumat..fumeaza...toti...telefoane...la greu..cafele..fara de care nu pot trai...acesti viermi pamanteni,n-au ridicat un pai in viata lor..sunt grasi de pcnesc..acum se apropie sezonul rece...ce-au zis domnii tzigani...i-a s-o unem de-un foc de tabara...poate ne da si noua cateo vila...cateo casa...si asa s-a ajuns la INCENDIU..tziganilor,jegurilor va meritati soarta..
3
1
primaria Cernavoda cand am vazut valvataile alea mari...ce bine imi parea ca se stinge cuibul de hoti din primarie...salarii de nu va inchipuiti.cel mai mic salariu in primarie este de peste 2000 lei net.trai neeneeaca si futinguri pe masura !
6
11
cati bani sau papat si cati or sa se mai pape, nimic nu vor sa le mai...scape! Comisionu i mare, frate !!!!!!!
3
3
SCNM poate
1
0
moraru poreclita SLINOASA din primarie ma declar multumita ca nu am fost si eu acolo fiindca si eu i-mi fac veacul pe aici cu iubitii mei din pol. locala pe bani grei fiindca in primarie nu am loc de alte dive rasclocite !
7
0
Tiganiiiii trbuie rasi din cernavoda
4
4
Multumesc ptr apreciere referitor articol THE JAVRES.POATE NE POATE IPJ CONSTANTA CATI PROXENETI ISI CONSTRUIESC VILE SI APARTAMENTE IN CERNAVODA SI SUNT SUB ACOPERIREA POLITIEI.SI ULTIMA MANGLA FOCUL A FOST PUS INTENTIONAT PTR CA ESTE IN ZONA FALEZA UNDE NEGOITA LIVIU VA SPALA BANII CERNAVODENILOR.OARE UN INVESTITOR STRAIN NU PUTEA FI ADUS SI SA MAI DAM CEVA DE MUNCA CERNAVODENILOR?.SAU FIRMELE DIN ORAS NU AU VOIE SA LUCREZE LA FALEZA?.ABC VAL ESTE ABONATA LA BANII PRIMARIEI CERNAVODA.
7
3
Primaria e o caciula prea mare ptr tine tu esti un vagabond penal si un jeg de om, locul tau nu este in primarie,, ai facut de ras orasul cu faptele tale,
11
13
Nu le mai plangeti de mila!!! Nu sunt amarati! Au bani! Au stat in baracile astea nu au platit nimic!!! Daca nu le conveneau de ce nu au plecat?! Nici macar nu sunt baracile Primeriei! Au stat acolo deoarece cei de la ANM le.a permis! De ce pt ei sa plateasca statul tot si pt cei cu rate la banci sa isi asigure un trai mai bun sa le ima statul casa??
13
0
Reapect pt comentariul tau The Javres. Te referi la the javres ca sunt mai multe?
9
5
In Roumania asistenta sociala este nula...Oameni amarati se descurca cum pot...Daca ai cascaval in aceasta tara este smecher sau smenar...In sec 21 in Cernavoda sunt oameni care nu au un adapost...Doar proxenetii care nu sunt deranjati de politie pot gazdui sute de tinere ptr a le pregati de plecare pe cursa.Cate persoane din acesta cauza a fost adusa acasa de politia Cernavoda?.Politia Cernavoda o ultima diaree a politiei romane.Ptr ce isi acesti derbedei salariile ?.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218