REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Incendiu de proporții. Locomotiva unui tren încărcat cu pasageri a luat foc

Incendiu de proporții. Locomotiva unui tren încărcat cu pasageri a luat foc

Mariana MURAT 1 noiembrie 2023 | 13:52 586

Un incendiu de proporții a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în Dâmbovița. Locotomotiva unui tren încărcat cu pasageri a luat foc. Pompierii au ajuns imediat la fața locului pentru a stinge flăcările și a elimina orice pericol. Iată în ce stare sunt oamenii implicați în incident.

Incendiu de proportii. Locomotiva unui tren incarcat cu pasageri a luat focFoto de la incendiu 

Un alt incendiu grav s-a produs în România. În urmă cu puțin timp, locomotiva unui tren a luat foc, iar toți pasagerii se aflau în interior. Pompierii au acționat la timp pentru a stinge flăcările și a nu pune în pericol viața oamenilor din tren, desfășurând o acțiune contra-cronometru, de teamă ca flăcările să nu se extindă.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, pe ruta Fusea-Titu din județul Dâmbovița. Locomotiva trenului a fost luat în timp ce se afla în mișcare. La fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, pentru a stinge flăcările, înainte să se producă o tragedie.

În vagoanele trenului se aflau 10 persoane. Din fericire, niciuna dintre ele nu a avut de suferit în urma incendiului și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii au reușit să localizeze incendiul și încearcă îl lichideze.

”Detașamentul Titu intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, iar Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița cu un echipaj. Echipajele de la Detașamentul Titu au ajuns la fața locului, incendiul se manifestă la compartimentul motor al locomotivei. Se lucrează la localizare și lichidare. În vagoane se aflau 10 pasageri. Aceștia nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Dâmbovița, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
nu s-a investit 30 ani, votam aur si va dam afara, noi nu mai avem ce pierde
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407