REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Încep să se miște TREBURILE la Protecția Copilului Constanța

Încep să se miște TREBURILE la Protecția Copilului Constanța

Replica API 23 ianuarie 2021 | 00:14 3493

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului va demara lucrările pentru a reabilita Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență aflat în subordinea instituției.

Încep să se miște treburile la DGASPC Constanța, sub conducerea lui Carmen Răducu. Reprezentantul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DRASPC) a primit, în data de 21 ianuarie a.c., undă verde de la Primăria Constanța pentru a efectua lucrări de reabilitare a unei clădiri aflate în administrarea direcției. Mai exact, este vorba despre reabilitarea, modernizarea și recompartimentarea clădirii Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență – corpul C1. Autorizația are o valabilitate de 12 luni, iar adresa la care vor fi edificate lucrările este strada Aluniș, numărul 4 din Constanța.

„Autorizația are ca scop principal îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor din centru. Se vor efectua mai multe lucrări de modernizare, printre care putem enumera: amenajări interioare, înlocuirea instalațiilor electrice și nu numai. Totodată, se va reamenaja curtea interioară și se va face un loc de joacă”, a declarat reprezentantul DGASPC Constanța.

Citește și:

CARMEN RĂDUCU, noul director de la Protecția Copilului: ‘Mersul pe teren este o PRIORITATE’

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oo stim, e expirate pa pisica, dar daca bei o tuica o vezi madona, para suta este
3
0
Pai ea atie sa miste lucrurile in special cu gura
7
1
jjjjjjjkkkkkkkjkjjjjjnj
4
0
tot pnl-ul din Cta stie ca muierea asta este cea care l-a propulsat ca director pe golanul poteleanu , ca o rasplata a serviciilor sexuale pe care le presta bagabontul... babaciunea imbatranita acum in uratenie si rautate , era urata si atunci cand si-o tragea cu lepra de poteleanu , dar pentru o functie bugetara de unde a putut sa fure , hotul a babardit-o pe batranica...
9
0
nu se misca nimic luatil pe Dinica si atunci osa se miste el pune frine asta i-si mai lua citeva salarii cind a fost pus director de la Techirghiol dupa aceia a fa cut tamtam cu porci crescuti de asistati ca nu i- sa trimis muschiuleti a facut ancheta acum s-a acuat la PNL afara si -a batut joc de 20 de salariati poate si mai multi la TECHIRGHIOL faceti doamna o ancheta interna cu Techirghiolul
7
2
On ce domeniu este bine PREGATITA??? MULTUMRSC. Astept raspuns.
8
1
proiectul si documentatia au fost facute de Dinica! Ce misca noua venita? Vorbele catre ziare?
17
0
2 ani experienta afiliata unui partid la putere si ajungi sef de departament 20 de experienta si ramai cu ei.
9
2
Doamna are 56 de ani si in realitate arata foarte bine, plus ca este foarte bine pregatita profesional, fata de toti ceilalti !
4
12
domnul Turus, vorbitorul anterior, gandesti cat de cat? intr-o buna zi vei ajunge si mataluta un bosorog, daca nu esti deja....iar doamna are sub 50 ani....varsta cand oamenii sunt plini de fota maturitatii ...dar atat te duce capul...sa jignesti
1
11
cata reclama faceti acestei babaciuni ofilite.
12
4
Forta Carmen , fa ordine in cloaca aia de acolo , pute si cind treci pe strada !
6
16
Nu mai e sclavu ala? Se miscau lucrurile inainte, daaa, se miscau la vitezaa 2x !! Sclavule, acum zici de Dumitrache, sau tot sclav esti?!
7
6
Biletele gratuite pt transport persoanelor cu dizabilitati pe anul 2021 cand le dati dreptul si asa sunt blestemati de soarta va doare in fundulet nu se misca nimic doar minciuni si interese
17
1
Lucrurile se miscau si pe vremea lui Dinica! Si chiar mai bine! Acum Raducu misca doar cand angajeaza sefi fara concurs si aduce oameni de-ai ei in functii cheie!
21
3
Mama... cat kkt mancati...
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367