REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

INCIDENȚA continuă să CREASCĂ la Constanța. A ajuns la 4,09!

INCIDENȚA continuă să CREASCĂ la Constanța. A ajuns la 4,09!

Replica API 14 martie 2021 | 19:57 6513

Incidența cazurilor de coronavirus din municipiul Constanța continuă să crească, aceasta ajungând, sâmbătă, 13 martie a.c., la 4,09, cu 1275 de cazuri active.

Potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Constanța, rata de infectare la nivelul județului este de 2,64.

Vineri, 12 martie, rata de incidență raportată a fost de 3.80.

Conform reprezentanților prefecturii, la ATI sunt 3 paturi libere la Spitalul Județean de Urgență Constanța și 2 la Spitalul Municipal Medgidia, din totalul de 46.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Venniti la a Veniti la Palazu,mai sant cateva libere,iar de miercuri poate-l eliberez si eu!
0
1
Ion inseamna ca tu traiesti pe strazile de pe alta planeta de vezi altceva.Eu vad ca marea majoritate a oamenilor poarta masca ,tine si de civilizatie ,constiinta si bun simt .Problema este cu distantarea ,in mall-uri ,la cozi .Daca nu esti atent sa le tragi atentia te trezesti ca -ti sufla prin masca in ceafa..
2
3
De ce de fiecare data cand s-au deschis scolile au crescut si cazurile de covid? Intreb pentru un prieten
3
4
Lucrez intr-un market din Tomis Nord . Cu zeci si zeci de oamenii zilnic . Stau cu botnita 10 ore pe zi . Ma spal pe maini , in pauze . Cat sa stau frate cu manusi chirurgicale , pe maini ?? Doctori sunt doctori . Au ditamai stimulente de risc si altele . Eu doar 1.600 in mana si cu sute de oamenii zilnic . De existat , exista Covid ...dar , nu stiu , se umfla listele undeva . Peste cateva luni vine vara . Mai tine masele de oameni , sa vina la mare , daca poti . Daca nu vin pe autostrada , vin pe jos , pe plaja sau pe camp . Constanta inseamna turism si comert .
5
5
ce mai face Faruk Mutalap mai traieste?
4
3
Bai gunoile..da fb sau ceva sa vedem si cine mortii matii esti..bagami as toata pl in mata aia care a facut un retardat ca tine...dc bagami as pl in tn de larg toti care contesta amenziile lelegate de vrajala asta le si castiga? Stai in mm acasa cu tot neamu si familia matii ca esti un idiot retardat
2
9
Pt ca idiotii ca tine care voteaza usr sa numai existe de aia nu ma mut in america
9
5
Off offf mai mai
2
1
Ce de Sosoaice proaste pe aici.
9
13
Pt prostii care stati cu masca in casa sau cand sunteti in masina personala fara alt pasager si totusi stati cu masca...multa mue prostanilor
20
10
Doar sa nu inchideti salile de sport.. in rest..
5
7
Si atunci de ce naiba nu te muti in america prostane?
11
9
Virusu nu se transmite prin aer nu ai vazut ce au zis medicii americani?? Usr-ist tampit
14
13
Super, in curand vom fi carantinati si asta pentru ca pe strada masca este o raritate.
14
20
harry vezi ca o fut pe mata in cur in fiecare zi. de aia puti a cacat onanistuleeeeee! si sa im suga toti doctorii covidati pula.
7
17
Romania e unicata in lume ca obliga lumea sa poarte masti pe strada, desi nu exista niciun studiu ca boala asta nenorocita se transmite asa. Si chiar si asa nr de bolnavi creste miraculos din pixul dsp ca se apropie vacanta de 1 Mai si lumea n-are voie sa iasa la distractie.
19
10
ba iesti prost? ceai facut bobita? sti ce zic?
3
6
Vrajeala ! Desi nimic nu se schimba si totul merge cumva liniar , oamenii au invatat si s-au obisnuit cu restrictiile , cei ce conduc dau ordine si se joaca cu indicatorii lor de kkt. Nu va mai dura mult si poporul isi va da seama !
17
9
Eu nu ma v-oi vaccina pana nu se v-a vaccina toti actori mei preferati din Las Fierbinti
5
9
Cand doresti sa afirmi ceva incepe cu tine ca esti atat de murdar pe maini de nici Oceanul Atlantic nu-i suficient sa te spele.E uite ca unii mananca pufuleti si sunt fericiti , desi ar trebui sa manance caviar, din cauza unora ca tine mananca tot pufuleti pt ca voi stiti sa fiti descurcareti .
11
6
Nu mai stati in casa cu botnita! SOSOACA PREPSEDINTE!
18
12
Si cu vaccinaul, care creaza infertilitate la femeii, tot nu scade incidenta o creste. Ce tare, de Paste o sa iesim din casa doar cu declaratie nu ? Stati in casa atunci si beliti mielu lu arafat si a medicilor criminali din romania
16
9
S a inmultit putin dupa 8 Martie , dar in tr o luna reducem nr de cazuri, apoi vine Pastele care dureaza 3 zile ,deci si samanta mai multa.Asteptam si turistii care nu mai au loc in tara si se plimba aiurea sa aduca noile tulpini.In rest enervari, vecinul nu mai striga ca are relatii si chinezii n au cresteri de cazuri.De ce naiba?
12
5
numai conspiratii aveti in capul ala gol. toata lumea e de vina numai.voi nu. Cand a fost ultima oara dobitocule cand ai stat acasa ca nu era nevoie sa iesi sa ti iei 2 mici?. Cand te ai spalat pe maini prrostule ulrima oara dupa ce ai venit de la alimentara ca mureai daca nu aveai pufuleti? Vitelor care aveti numai conspiratii in cap, se raspandeste covidul din cauza voastra nu a guvernului, o sa intrati in carantina din cauza voastra ca nu aveti nici un respect pt nimeni si faceti ce va taie capul ala plin de balegar.
27
33
sugeo de 2 ori bowle
3
7
nu ma, e la negru sau la gri adica e mai putin dar e umflat pe ocolite!!!
4
1
Ce am spus ieri ....in 2sapt.imtram in carantina....de fapt se vrea ca toate orasele mari sa ajunga acolo....cred CA COsa se oftica ca a ajuns inainte timis.....este atat de excitat cand se intruneste grupul ala de urgente,ca se stie ce verdict o sa dea....auzi ,a mers el o data in cafenea si nu se respecta distantarea....de ce n-ai inchis unitatea resp imediat...pentru ca era cafeaua moca....obisnuinta...ascultati...nici 2 sapt. Si ne vedem cu declaratiile....si iar i se scoala pwlla la prefect...eu nu zic ca nu exista dar este prea mare coincidenta...fac astia cu noi ca la copii mici,adica p
16
4
E cu TVA sau fara?
7
5
Ptr 13:56 Hai sictir
3
24
Creste dsp-ul nr ca a primit ordin..dupa Paste o sa scada iar..se stie.aceiasi metoda alt guvern....Marele Catu..care ne face teroristi..fmm de distrus
22
6
Va bucurati la bani nemunciti! Ati trecut de partea statului impotriva poporului care munceste si pentru voi. Vine ea ziua cand o sa va dea statul un sut in cur cu salariile voastre cu tot. Sa va vad atunci cum mai falsificati rapoarte.
29
11
este ponderea brut sau net?
9
4
Vrem ca plajele sa revina in administrarea primariilor , iar curatenia si aratul plajelor sa se faca in fiecare dimineata , asa cum se intampla in perioada in care turismul se facea la un nivel superior celui din ziua de azi . VREM PLAJE FARA BEACH BAR-URI , SEZLONGURI SI UMBRELE .
40
5
Doar de sarbatori , de Pasti si de Craciun ! Futu-va in gura de ordinari....
25
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272