REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

INCREDIBIL! Românii au depus o petiţie: "Vrem legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promovează rock-ul!"

INCREDIBIL! Românii au depus o petiţie: "Vrem legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promovează rock-ul!"

Replica API 10 noiembrie 2015 | 00:07 2245

Este incredibil dar totuşi se întâmplă! În timp ce oamenii suferă în urma tragediei din clubul Colectiv şi, pe această cale, vor să facă dreptate, să lupte cu sistemul, iată că există şi persoane care au găsit o altă soluţie şi anume inerzicerea muzicii rock.

Mai multe astfel de petiţii au fost depuse. Una este din data de 1 noiembrie şi a fost semnată de 23 de persoane: "Spune nu Rock-ului demonic. Suntem un popor credincios care nu ovaţionăm muzica demonului. Vrem interzicerea muzicii rock demonic în România".

O altă petiţie care poate fi găsită pe petitieonline.com a strâns 1920 de semnături şi sună cam aşa: "Vrem interzicerea muzicii rock în România şi legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promovează acest gen muzical. Rock-ul promovează violenţa şi satanismul, iar noi suntem o ţară creştină. Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucureşti. MUZICA ROCK UCIDE ŞI VĂ ÎNDEPARTEAZĂ DE DUMNEZEU. Dacă vreţi interzicerea rock-ului, vă rog mult să semnaţi această petiţie".

Prin urmare, anumiţi indivizi, care au ales să rămână anonimi, au găsit motivul din pricina căruia s-a produs tragedia din 30 octombrie, dar şi rezolvarea. Ce sistem, ce legi nerespectate...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu n-am nici o nevoie,dar pe bune acum,fiecare asculta ceea ce doreste,dar sa spui ca rockul e satanist si demonic doar pentru ca la un eveniment rock ,patronul a luat ceea ce era mai ieftin si nu a verificat echipamentul si a mers prost totul,nu inseamna ca apartinem Satanei.Pe bune,cati ani aveti?5? Va rupeti pe manele non-stop cand muzica de calitate e cu totul altceva,am crescut pe muzica rock si nu vreau sa traiesc fara ea de acum inainte
9
0
Bai asa oameni cretini nu am vazut , probabil ca persoana care a facut petitia ziua e o maicuta cu toate acaatistele si toate alea si noaptea se rupe pe manele, tara asta se duce pe rapa! Muzica rock este cea mai de calitate muzica pe care o poti gasi dar manelistii si astia cu biserica jefuirii neamului nu stiu ce inseamna muzica buna si distractia , descarcarea la concertele rock. Eu am incheiat aici , chiar daca acest comentariu nu o sa fie citit pana la capat macar ma simt bine pentru ca m-am exprimat .
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272