REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Individ periculos, înarmat cu un cuțit, a creat panică într-un parc din Ovidiu. Video

Individ periculos, înarmat cu un cuțit, a creat panică într-un parc din Ovidiu. Video

M.P., A.F. 5 noiembrie 2022 | 11:00 4835

Un individ periculos, posibil drogat și sub aburii lui Bachus, a creat panică în rândul unor persoane care se odihneau pe bancă, într-un parc din Ovidiu. Acesta, „dotat“ cu un cuțit, încerca să intre în vorbă cu respectivele persoane.

Deși nu era băgat în seamă, acesta insista să „socializeze“ cu bărbații din parc. La un moment dat, bărbatul și-a scos cuțitul, încercând să demonstreze cât de tare este el.

Potrivit informațiilor noastre, poliția ar fi fost sesizată în acest caz.

.

Oamenii din zonă spun că bărbatul este aproape tot timpul drogat sau beat și cere într-un mod foarte agresiv bani.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e George Simion a lu' Constantin din Vrancea! E baiat de treaba, are si partid. Mai bea si el, ca e traditie de familie, dar Georgica e baiat cuminte. Nu da cu pumnul, la scandal da mesaj. Tac-su a facut KO 6 politisti locali. Cica ar fi campion pe sate la categoria grea. Gurile rele spun chiar ca Constantin Simion avea sticla de tuica in mana cand a batut aia 6 politisti si o schimba ba in stanga, ba in dreapta, croseu dupa croseu. E campion pe sate, nu stiu daca v-am mai spus! Cica ar fi fost legionar rus d-ala in WW2 sau cam asa ceva, de partea lui Stalinskiaya ala. Vecinii spun ca el a intrat primul in buncarul lui Hitler si l-a gasit sinucis cu glont in tartacuta, maica. Saracul! Cum o fi reusit? Parca vorbea lumea ca ii tremurau mainili de la parcheston d-ala. Ma mir ca n-a ratat, maica! Mare pacat! Parea baiat bun, tinerel, devreme acasa. Stiti vorba aia, de morti numai de bine. Cica Constantin Simion asta i-ar fi taiat o ureche lui Hitler si se lauda cu ea prin sat, prin Vrancea. Cica o tine intr-un borcan cu formol ca Terente. Dupa 2-3 sticle de tuica, ne-a povestit cum l-a dezvirginat pe Hitler in ureche. Acuma... nu stim ce sa credem. Parea destul de serios! Stiti cum sunt rusofilii, la betie cam spun adevarul. Mda, ce sa mai vorbim? O familie de treaba. Devreme acasa, alea, alea, v-am zis ca fii-su are si partid? Cica e campion in sondaje, se lauda ca fii-su e deja presedinte din oficiu in 2024, ca i-a dat Trump ala din America nu stiu ce mesaj pe twitter d-ala, cum are aia la orase. Dracu stie. Vorbeste lumea, maica!
12
1
Ba, dar asta nu e George Simion din AUR, viitorul presedinte al Romaniei in 2024? Ca eu asa am crezut, mi-am si facut poza cu el... Inseamna ca m-a mintit... Am crezut ca e Georgica care vrea unirea cu "fratii nostri, rusii". Alianta UNIRII cu RUSIA. Nu mai mintiti, ba, ca el e!!! Si tac-su mai bea, nu mai faceti atata circ. A mai batut si el vreo 5-6 politisti, dar asa sunt romanii, mai ales aia din Valcea si Vaslui. Dupa o tuica, doua, mai dau si ei cate un par in cap la lume, ca rusii. Lasa ca au mai dat si altii, nu "e" ei primii!!! Constantin Simion il cheama pe tac-su! Sa nu va luati in gura cu el cand e beat ca va bate, ca pe politistii aia 6. Ati vazut ce model are George Simion la ochi? Semne din copliarie, "din nastere". Dovada ca tac-su, Constantin Simion, da bine si cu stanga si cu dreapta. Are Georgica Simion ambii ochi vineti, "e cu model". HAHAHHA! AUR PRESEDINTE! George Simion, avem incredere in el! Sa vina MINERIII!!! JOS neamtul! Sus rusul!!! Yeeeee!!! Georgica! Georgica! Georgica! Davai, lovitura de stat my friends! Davai, cyka!!! Iohannis kaput blyat! Putin love love!!! Russkiy mir d-ala! Haida! Davai ruski! Vodka, vodka my friends vodkaaaa baaaaaa apa plata mazga coptura rosie ca focul, ca la rusi! Bineeee baaaa nenea Putin! URSS great again! Baga-ne-am pulili in Maria Putina de la "Belu" din Moscova! Sa vina puliiiiii la Maria Putina, ba!!!!! Mazga, coptura, vodka, nu apa plata, prietenas!!!! RusskiymirrAUR-SOS!!! Orgasm la ochii vineti (nu maro) Se stie!!! Simion e om din SIE! Blyat!
11
1
Umbla peste tot si in zona Spitalul Mare Constanta a bagat frica in oameni.
1
4
Sustin ce ai zis Robert,s-a umplut Ovidiu de borați si chestia e ca sunt tinuti in brațe de către autoritati
7
2
si cand te gandesti ca tziganul asta are acelasi drept de vot cu oricare cetatean onest din aceasta tara de kkt...
13
0
Bataie bataie bataie. Si intr-un final glontul in cap. Oare de ce fac bacteriile astea unbra pamantului?
15
0
Bun de pus pe liste sa fie ales in parlament ....
10
2
Ovidiu, patria b o r a t i l o r.
17
0
Care vrea neaparat sa fie prietenul tau daca ai bani, nu inteleg unde este problema ...
5
12
Un r*m care trăiește în romania și vorbește limba romani
10
9
La sapun cu el !
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212