REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Însărcinată în 9 luni, Flavia Mihășan a ajuns la medic înainte de Paște

Însărcinată în 9 luni, Flavia Mihășan a ajuns la medic înainte de Paște

Replica API 2 mai 2021 | 23:41 1505

Însărcinată în 9 luni, Flavia Mihășan a avut recent programată ultima ecografie și nu a ratat ocazia de a imortaliza momentul în care a fost alături de doctorița care i-a fost alături din prima zi de când a aflat că urmează să devină din nou mămică. După ce a ieșit din cabinetul medical, fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a împărtășit pe Instagram ce vești a primit despre micul ei prinț pe care îl poartă în pântece.

Flavia Mihășan, ultima ecografie înainte să nască

Potrivit mărturiilor coregrafei, bebelușul ei s-a dezvoltat perfect și totul este în regulă. Logodnica lui Marius Moldovan a menționat că încă e uimită de cât de repede au trecut cele nouă luni de sarcină și că este nerăbdătoare să își cunoască cel de-al doilea fiu.

“Sunt din ce în ce mai aproape de momentul în care voi avea doi băieței în brațe! Am fost la ultima ecografie (…), l-am văzut pe bebe care a crescut, @dr.andreea_ruxandra_albu îmi dă mereu vești bune, iar mie nu-mi rămâne decât să mă uit cum se mărește burtica și să mă minunez în continuare de cât de repede au trecut aproape 9 luni.” este mesajul scris de Flavia Mihășan pe contul său de Instagram, unde a publicat poza din stânga imaginii principale a articolului.

“Multă sănătate și sărbători frumoase alături de cei dragi!”, “Superbă, frumoasă, pupici și îmbrățișări!”, “Bravo, naștere ușoară, Flavia” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea viitoarei mămici.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.

Logodnicul Flaviei Mihășan este actor, fotomodel şi dansator profesionist; el a participat în 2017 la “Românii au talent” împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natalm scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne doare-n kur de asta si de plodul ei!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272