REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Interlopul Buruiană vrea să muncească în folosul comunității, să scape de amenzi!

Interlopul Buruiană vrea să muncească în folosul comunității, să scape de amenzi!

Victor ROTARU 10 ianuarie 2023 | 00:00 3123

Și interlopii clachează câteodată. Florin Buruiană, un cunoscut interlop ce face parte din clanul Buruiană, din Mangalia, a solicitat în fața instanței înlocuirea amenzilor, pe care le-a acumulat de-a lungul ultimilor ani, cu munca în folosul comunități. Astfel, se pare că interlopul a cam ajuns la fundul sacului, având în vedere că are de achitat suma de 5.985 de lei, acesta fiind cumulul amenzilor încasate de către Florin Buruiană.

Florin Buruiană

Florin Buruiană a avut atâtea probleme cu legea că nici el nu le mai ține numărul. Unele mai grave, s-au lăsat cu dosare penale, altele au fost contravenții, și s-a ales cu amenzi... multe. Și, ca să scape de ele, e dispus să muncească în folosul comunității, formulând, în acest sens, o cerere la Judecătoria Mangalia. Magistrații au decis să admită cererea formulată de către Municipiul Mangalia prin primar, și au dispus  înlocuirea sancțiunilor amenzilor contravenționale aplicate lui Florin Buruiană, cu sancțiunea prestării unei activități în folosul comunității.

Florin Buruiană are de executat 150 de ore în domeniul serviciilor publice asigurate la nivelul Primăriei Municipiului Mangalia, pentru a scăpa de amenzile contravenționale pe care le are, ce însumează 5.985 de lei. Amenzile, 10 la număr, au fost luate de Florin Buruiană în perioada februarie 2015 și februarie 2019.

Minută judecătorească

Cine este Florin Buruiană

Florin Buruiană a ajuns în atenția opiniei publice după ce în data de 19 august 2019, folosind o armă de vânătoare, ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Concret, polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul de 42 de ani, Florin Buruiană, din Mangalia, care ar fi tras către mai multe persoane, rănindu-le. Victimele au fost transportate la spital, iar una dintre acestea a decedat la scurt timp.

Totul s-a petrecut pe strada Farului din Mangalia, după o petrecere (botez) între persoane de etnie romă. Duminică, s-au încins spiritele la botez, Florin Buruiană jignindu-și o rudă (femeie).

Pentru aceasta a intervenit un bărbat (vărul lui Buruiană), degenerând un conflict. Buruiană i-a tras acestuia o palmă, iar lucrurile s-au calmat. A doua zi, Florin Buruiană a mers la aceleași rude, clanul Puiana (el locuiește în apropiere, fiind vecini) și scandalul a renăscut. Inculpatul a mers, a luat arma și de aici potopul. Acum urmează a se judeca apelul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum caru meu calculati ,ba judecatori tampiti ? Un om cinstit care lucreaza 168 de ore si are minimul ...si asta care este i*******r...munceste pe salariu de director? In ce tara traim baga.mi-as paul in traista voastra !
1
0
Trimiteți la Ocna de sare
5
0
Mai fratilor, nu a remarcat nimeni ? 150 de ore lucrate pentru 6 mii de lei !!! Altii muncesc 200 de ore pe luna si nu iau banii astia ! Asta-i bataie de joc... Vreau sa muncesc si eu la primarie , pentru banii astia , nu conteaza...tai frunza la caini !
3
0
Un rupt în găoază, cine știe ce mănâncă și pe unde doarme. Vai mama lui!
8
1
Minciuna. Nu se prezinta la munca si scapa
6
1
si in Navodari sunt hackeri care au 200 de ore de facut in folosu comunitatii ca nu are bani sa si plateasca amenzile si se lauda ca face si drege. Muritori de foame. La munca ba
4
0
politia nu a avut nici o contribitie la statutul de interlop?
4
1
Interlop fără 1500e..nu am auzit Sa facă onlyfans..și sa-si plătească datoriile,sau sa se prostitueze pe drumul spre Neptun sa facă banii. De unde dracului mai este și parlitul asta Interlop,care nici nu știe sa mearga pe strada
8
0
Ce fel de mafiot te numesti daca nu ai 6000 de lei sa platesti o amenda?Educatia,oameni buni,educatia…
8
0
Ma ce interlop mai e si asta ?? Cambuzier ...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272