REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Intersecția de la City Mall, ILUMINATĂ cu dispozitive LED. VIDEO

Intersecția de la City Mall, ILUMINATĂ cu dispozitive LED. VIDEO

Replica API 7 martie 2019 | 15:11 1970

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a pus în aplicare un nou proiect pilot pentru mărirea vizibilităţii semafoarelor şi scăderea numărului accidentelor rutiere în oraş.

La intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, consolele și stâlpii pe care sunt montate semaforele au fost transformate în astfel de dispozitive. Mai exact, pe fiecare sens, consola și stâlpul au fost schimbate cu unele care au în componență un sistem de iluminare pe bază de led. Astfel, la culoarea roșie a semaforului consola și stâlpul se colorează în roșu și tot așa în funcție de fiecare culoare a dispozitivului de semnalizare optică.

VIDEO:

Sursa video: Primăria Constanța

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna investitia. Super interrsant si cred ca nimeni nu mai poata sa spuna ca nu mai vede semafoarele. Bravoooo, tot inainte cu modernizarea. Imi place!
0
0
Semafoare Razer? Serios? Ati dat banii cam aiurea in tramvai
0
0
Mai intai sincronizati.le in m. vostriii ! Sincronizare inseamna sa mergi cu 50kmh si sa le prinzi vezi pe toate aproximativ. Nu sa se faca toate vezi in acelasi timp! Wannabe las vegas dar iese un mic bangladesh. Pardon! Jignesc bangladeshul. Muuulta m..e aluia care se ocupa de infrastructura orasului! Si nu mai puneti militienii de la rutiera sa.si faca norma cu radarul daca vreti sa scadeti nr de accidente pune.i sa patruleze si sa supravegheze traficul, sa participe activ sa vada cum se circula in c.tul asta de oras!
1
0
Intersectia asta lasa cu gura cascata si pe controlorii de zbor de pe Heathrow. Daca soferilor romani le trebuie chestii d-astea la CHIORELA ca sa nu calce pe cineva pe trecere, ne-am dus dracului ca natie.
4
1
bai da ce carcotasi mai sunteti daca vedeati asta in cluj mama ce va mai extaziati pe aici!
2
0
Ai impodobit stalpul din intersectie
1
0
Erau bune semafoarele care iti indicau cate secunde mai ai, dar probabil s-au pus alte semafoare luate de la second-hand. Tot Confort Urban s-a ocupat de inlocuirea lor?
7
1
Bag pl. in constanta muie Fagadau trantimias pula in plamanul vostru.A, juns ruina orasul m-am mutat la oradea..
12
3
baaa muistilor, jumatate de oras nu este marcat. stiti voi .... dungile alea pe lungul drumului. fmm de retardati. faceti marcajele odata boramiar pl pe fata mamicilor voastre de retardati
17
1
Intersectia aia a ajuns rusinea constantei. Iar acum cu instalatia asta de Craciun o sa ne rada toata Romania. Sunt curios, cine a luat decizia asta ? Nene X, e clar ca nu intelegi traficul constantean dar daca totusi nu vrei sa para ca iti iei salariul degeaba, fa un sondaj -se face si gratuit pe google si se distribuie gratuit pe facebook si mass media, ca sa nu va vine idei de 100.000 euro- printre soferii constanteni. Iti vor spune ei unde sunt problemele.
9
2
Sunteti nebuni cu 100 de semafoare la City ati zapacit intersectia aia!
11
4
Din ciclul "hai sa mai schimbam ceva in oras, ca il face sa arate altfel si prin urmare, mai bine decat ce era". Omoara-ma. Toata intersectia aia e atat de prost gandita incat nu cred ca mai exista modalitati de a o face mai alambicata si cretina. Au pus insule la colturi dar trecerea de pietoni tot acolo a ramas, de toti soferii se chinuie sa nu calce vreun pieton care le sare in fata masinii. Complet aiurea. Nu avem parcari iar locurile actuale sunt rase de pe fata pamantului, dar na... avem stalpuri cu led-uri. Suntem de nino-nino.
12
6
si pe asta tot la realizari o tecem ?! au terminat cu asfaltarea ?! bv domn primar dar nu mai votez cu tine....
10
3
Oare cat a luat fratele lui Babu spaga pe echipamentele platite..... procuratura verificati cum se duc banii
10
2
Chiar sunteti penibili , ce mare realizare , creste singur din trotuar?
6
8
Niste oameni paraziti care nu fac nimik toata ziua, hartuiesc sexual secretarele si spagasini notorii. Incompetenti si mai ales Impotenti.
6
2
Ce facem cu gropile din oras? Tomis cu Aurel Vlaicu groapa de jumatate de metru in plina intersectie
16
0
de-as avea un led in pla, m-as uita la tine-n gura.
27
5
Dupa ce ati pus semafoarele alea de-mboulea unul dupa altul puteti s-o luminati cu ce vreti voi!
13
5
F bine! Sper sa iasa tot fagadau la alegeri sa duca treaba la bun sfarsit.. orasul incepe sa arate din ce in ce mai bine !
12
27
Imi place enorm , chestia asta !! Si ca aspect , dar si practica , cumva . Dar , cativa zeci de metri mai sus , pe strazile : Capitan Dobrila , Cismelei si Suceava ...sunt treceri de pietoni , care chiar nu se mai vad !!! Si asa stai la mila soferilor sa treci , nici zebra nu se mai vede. Primaria , vopsiti zebrele de la trecerile de pietoni , intr-o culoare , care sa se vada foarte bine . Toata Constanta , conteaza , nu numai zona City .
18
6
bun asa sa nu mai zica proastele ca nu au aaaaavazut culoarea semaforului hehe
14
7
Asta lipsea. In rest trotuarele sunt intregi, soselele fara gropi fara guri de canal la tot pasul si orasul plin de maciuci anti parcare. Fagacity
12
11
Puteti sa puneti si mama ledurilor...cu o floare nu se face primavara...nu o sa va mai voteze nici draqu...nici macar mamele voastre....
17
8
Prostule care esti prost
13
3
niste vopsea pe asfalt nu-i duce capul?
10
5
Seamana cu o spanzuratoare, oare i se pregateste ceva lui balalau fagadau.
15
8
Foarte bine, trebuie sa continuie si cu trecerile de pietoni iluminate
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272