REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Întrebare! Ați vota-o pe Cezara Popescu ca primar al Constanței? Video

Întrebare! Ați vota-o pe Cezara Popescu ca primar al Constanței? Video

Mirela PASCAL 20 martie 2024 | 00:00 5761

Cezara Popescu, candidat la Primăria Constanța din partea Partidului Alternativa Dreaptă, s-a aflat marți, 19 martie, în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre motivele care au determinat-o să intre în cursa electorală. Totodată, Cezara Popescu a vorbit și despre programul electoral. 

intrebare! Ati vota-o pe Cezara Popescu ca primar al Constantei? VideoCezara Popescu, Mirela Pascal

Cu o carieră impresionantă și vastă în domeniul asistenței sociale și al managementului, Cezara Popescu a luat decizia de a candida la Primăria Constanța, din partea partidului Alternativa Dreaptă. Este o formațiune relativ nouă, însă acest aspect nu este un impediment pentru Cezara Popescu. Din contră! Aflată în studioul Replica, Cezara Popescu ne-a dezvăluit motivele care au determinat-o să candideze. „Eu am lucrat în administrația publică și tocmai de aceea cunosc foarte bine cam tot ceea ce se întâmplă în primăria Constanța, știu cum se făceau lucrurile atunci, nu spun că eram perfecți, dar era mult mai bine față de ce devenit Constanța acum. De vreo doi ani de zile am fost și am cochetat cu membrii mai multor partide, dar nu m-am putut regăsi nicăieri. Am fost onorată să mă contacteze doamna președinte de la Alternativa Dreaptă, este un partid care este afiliat la Bruxelles în bordul partidelor conservatoare. Am fost invitată la niște congrese naționale și vreau să vă spun că m-am simțit excepțional, am văzut cum se face politică”, a  spus Cezara Popescu.

Este un dezavantaj faptul că este un partid tânăr? „Eu cred că este un avantaj. Ne dorim o schimbare, o schimbare pe care, dacă nu o facem acum, peste patru ani va fi mult mai târziu. Noi ne adresăm tuturor cetățenilor Constanței și avem multe proiecte, lucrăm și cu alte instituții, nu există un target de public. Avem specialiști din Cluj, Oradea, Sibiu, colaborăm cu tot felul de ONG-uri, fundații, organizații”, a completat Popescu.

De ce are nevoie Constanța? „Constanța este un oraș gri și am senzația că trăim într-un conflict zilnic, conflict acasă, conflict cu vecinii, și așa mai departe, facem slalom să ajungem la muncă sau la grădiniță... Cred că e importantă schimbarea atitudinii administrației publice locale față de cetățeni și rezolvarea legală a sesizărilor cetățenilor. A fi aproape de ei înseamnă să-ți pese. Un manager bun trebuie să fie capabil să-și facă o echipă, o echipă care să fie capabilă să o susțină, să o respecte și să o asculte, iar un primar nu trebuie să știe el legislație foarte foarte multă, dar având specialiști și încrezându-te în ei atunci poți evolua și la fel ca atunci când ajungi în consiliul local, nu ar trebui să mai existe partide politice, acolo trebuie să lucrăm cu toții pentru partide comune pentru Constanța, iar consilierii locali ar trebui să se implice mult mai mult în administrația locală”, a completat Popescu.

În cazul în care nu va câștiga, Cezara Popescu este decisă să rămână în politică...și în Consiliu Local. „Odată ce am plecat la acest drum, nu cred că mai fac un pas înapoi. Eu sper să câștig. Dacă nu, oriunde aș fi, voi conta, voi fi pentru constănțeni”.

Mai multe, urmăriți în interviul integral de mai jos:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272