REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

IOHANNIS anunță că se vor lua MĂSURI DRASTICE: Suntem în al 12-lea CEAS!

IOHANNIS anunță că se vor lua MĂSURI DRASTICE: Suntem în al 12-lea CEAS!

Replica API 19 octombrie 2021 | 00:20 5973

Președintele Klaus Iohannis anunță că a convocat o ședință cu responsabilii pentru combaterea pandemiei, pentru a se introduce noi restricții. Iohannis critică dur autoritățile care nu au acționat la timp.

Klaus Iohannis

„Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților. Cifrele de astăzi confirmă din păcate că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum. Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei, pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”, a declarat Iohannis, marți seara, scrie stiripesurse.ro.

„Vaccinurile anti-COVID sunt sigure și eficiente, la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală sunt reale și dramatice. Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața.

În același timp, pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv, sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă și este nevoie de ele acum.

Fie că vorbim de Certificatul verde adoptat în regim de urgență de către Parlament sau de alte măsuri capabile să reducă pe termen scurt mobilitatea și interacțiunea umană, nu trebuie să mai pierdem nicio clipă în a le asuma și pune în aplicare, indiferent cât de nepopulare ar părea. Orice zi pierdută sau de ezitare poate avea efecte dramatice pentru noi toți, ca societate.

Dragi români, știu că este foarte greu, dar nu vă pierdeți speranța! Istoria națiunii noastre greu încercate stă mărturie că atunci când am fost solidari am trecut cu bine peste cele mai cumplite încercări. O putem face și acum. Vaccinați-vă, purtați mască, evitați aglomerațiile, păstrați distanța socială cât mai mult timp posibil!

Suntem în al doisprezecelea ceas, să ne protejăm și să salvăm viețile celor apropiați!”, a declarat șeful statului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1776 GLOBAL! Liberty or death!
2
0
Pana acum te-ai plimbat in mortii ma-tii
6
1
Sa mori in chinuri iti doresc!
16
9
Il crede cineva pe individul asta care ne termina sistematic de 7 ani?
20
4
giani poti sa o soogi fara sa o uzi, eu am citit pe grupurile de la peneleu ca poti sa faci congres cu 7000 de oameni la interior si fara masca
26
0
De lege pentru combaterea raspandirii este asta conform careia daca ai Covid dar esti vaccinat poti umbla pe unde vrei. Cum kkt s-a gandit cineva ca treaba asta ajuta?
26
5
Asta trebuie demis! Omul e spart! Sigur fumeaza ceva bun!
28
2
ciumagalbena!!!!!
24
1
pe tine te intereseaza golful si schiul, nu tara
33
3
poola ca sunt nevaccinat
16
2
stati linistiti ca mor si cei vaccinati si cei nevaccinati!pixul este la ei!vaccinatilor eu va consider niste fricosi si lasi!ati vandut tara.
29
15
eu am citi pe grupurile de cretini ca vacinu nu e sigur si nu e testat suficient. Sti ce zic? Sti s-au nu sti?
22
11
Lockdown idiotilor
8
21
TU reprezinti autoritatile. Acum o luna faceai alegeri la penele in loc sa te ingrijesti sa fie medicamente in spitale, sa nu ia foc spitalele... esti direct raspunzator pentru sute de morti!!!
47
3
A desoperit si asta ca pluteste daca se baga in apa.
35
4
Abia asteptam sa vedem ce le bese mintea prea odihnita a specialistilor lu peste
36
11
atat timp cat vaccinatii umbla liber si imprastie covidul vom avea o rata a imbolnavirilor din ce in ce mai mare!!!
35
30
Ji godie nen orocita ce esti!!!
33
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272