REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iohannis: Condamn cu fermitate actele de teroare atroce de la Viena. România este solidară cu Austria

Iohannis: Condamn cu fermitate actele de teroare atroce de la Viena. România este solidară cu Austria

Replica API 4 noiembrie 2020 | 21:03 1168

Preşedintele Klaus Iohannis exprimă solidaritatea României cu Austria în urma atacului terorist care a avut loc, luni seară, la Viena.

Klaus Iohannis

"Veşti groaznice de la Viena. (...) Condamn cu fermitate aceste acte de teroare atroce. Condoleanţe familiilor şi celor apropiaţi victimelor. România este solidară cu Austria", a scris şeful statului, luni noapte, pe Twitter, potrivit Agerpres.

Doi bărbaţi şi o femeie au murit în atacurile asupra centrului Vienei comise luni seară şi pentru care ministrul austriac de Interne a dat vina pe un simpatizant al Statului Islamic, singurul atacator cunoscut care a fost împuşcat de poliţişti, conform Reuters.

Primarul Vienei, Michael Ludwig, a declarat pentru ORF că 15 persoane sunt internate, dintre care şapte sunt în stare gravă.

Atacatorii au început să tragă pe Seitenstettengasse în jurul orei locale 20,00 (19,00 GMT). Focuri de armă au fost trase în şase locuri diferite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe undeva avem noroc ca Romania este condusa de idioti si teroristii sunt depasiti de acest fapt. Mairau decat pot face tarii conducatorii tarii,la naiba,nimeni nu poate sa fie mai tare. La noi explodeaza blocurile din cauza gazelor,oamenii se omoara cu cutite,topoare,se vand fete cu sutele si miile,retele de infractori au ,,drepturile omului'',care dracului terorist se poate face remarcat? Plus ca romanilor nu le pasa de nimeni si nimic,ba chiar se bucura cand cineva,mai ales cineva nivinovat si-o ia. Teroristii au ca tinte numai tari civilizate,asa ca suntem feriti,nu intram in atentia lor.
3
0
Poate tiu esti solidar idiotule cu hotii care fura Romania cretinoidule! Bine ca atacul terorist este alta dar tu nu pui Romania in doliu cretinoidule!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272