REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Iohannis: Cred că este o ruşine naţională; măsurile trebuie să taie răul de la rădăcină

Iohannis: Cred că este o ruşine naţională; măsurile trebuie să taie răul de la rădăcină

Victor ROTARU 12 iulie 2023 | 00:00 327

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, cu privire la problemele din azile, că situaţia este o "ruşine naţională" şi a subliniat că măsurile care vor fi luate trebuie să taie răul de la rădăcină.

 Iohannis: Cred ca este o rusine nationala; masurile trebuie sa taie raul de la radacina

"Chestiunea cu aşa cum s-au numit "azilele groazei" este una foarte complicată şi, dacă îmi permiteţi să fac o afirmaţie, cred că este o ruşine naţională şi măsurile care vor fi luate trebuie să taie răul de la rădăcină. Este evident că aici sunt mulţi vinovaţi, dar nu toţi pot fi încadraţi la fel, sunt unii vinovaţi direct, cei care au supus la rele tratamente pe bătrânii care acolo şi-au căutat liniştea şi un tratament uman. Este foarte problematic şi aceste persoane trebuie identificate şi sancţionate conform legii, dar mai sunt şi alţii", a afirmat preşedintele Iohannis.

El a mai spus că "cine a ştiut şi nu a acţionat trebuie tras la răspundere".

Şeful statului participă, marţi şi miercuri, la Summitul NATO de la Vilnius, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Platim taxe si ele nu se regasesc in activitatea guvernelor?Sa le mai platim?Unde sunt banii din taxe de rovigneta?De ce nu sunt autostrazi pana in prezent ???????????????TAXE COLECTATI DIN 1989, cel putin,sa nu mai zic si de ce ati "mostenit"care nu mai e...adica e dar in B elitele securiste si e transformat in bunuri ,opere de arta si oameni de afaceri prosperi.DE UNDE PANA UNDE TAXE? pe ce? sa va dau taxe pentru ca EXIST CU DREPT DE LA DUMNEZEU PE PAMANTUL DE LA DUMNEZEU?ati luat-o chiar razna.Cred ca un 1776 Global va goneste.
2
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
4
0
bine ca nu este un nou colectiv.
0
1
exact ca si mandatul tau de presedinte!! O mare rusine nationala.Sa aduci la guvernare psd-ul cu Ciolacu si clanul Pandele in frunte....
1
2
Gagiul asta este o rusine internationala .Toate lepadaturile ce ne conduc au fost numite de el !
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468