REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Iohannis, despre COVID-19: 'Suntem pe un platou. Doar dacă vă vaccinați putem învinge pandemia'

Iohannis, despre COVID-19: 'Suntem pe un platou. Doar dacă vă vaccinați putem învinge pandemia'

Replica API 12 februarie 2021 | 00:08 1445

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cotroceni, legat de evolutia pandemiei de coronavirus in Romania, ca momentan s-a atins un „platou” dar ca este devreme pentru a spune ca lupta cu virusul s-a incheiat si ca numai vaccinarea poate invinge pandemia.

Klaus Iohannis

„Suntem pe un platou, numarul de persoane nou imbonavite intr-o zi este aproximativ egal cu numarul celor care se fac bine, care scapa de boala. La sectiile ATI numarul de internati este in usoara scadere, insa suntem departe sa putem spune ca s-a terminat pandemia. In consecinta, respectati restrictiile, purtati masca, distantare, masurile in vigoare.

Campania de vaccinare merge din ce in ce mai departe, numarul de doze creste de la o luna la alta, la fel ca numarul centrelor de vaccinare. Avem o sansa sa trecem de aceasta pandemie daca ne vaccinam. Va invit pe toti sa va vaccinati pentru ca doar asa vor putea sa invingem aceata pandemie”, a declarat seful statului, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem pe tava
0
0
chiar daca vrei sa te vaccinezi si incerci sa te programezi nu sunt doze si locuri disponibile!!!!
2
1
si noi nu stim?
4
1
suntem in pom si pomul in mansarda primariei din sibiu her cap de vitel corcit cu mangalita,care vaginare,chiar si cei dornici nu au sanse,ia incearca sa te programezi la vreunul din vaginuri,nu sti cand incep,pana cand sun valabile,au sau nu vagin
2
1
Klaus, te am visat c-o ranga in cur, reactie adversa la vaccin!
6
1
Domnu presedinte eu va urez din inima multa UE
8
1
Suntem pe un platou muntos ca sa ne dam cu schiurile. Sa ne vaccinam? Cu ce daca voi mai marii tarii nu sunteti in stare sa aduceti vaccin in cantitatea necesara. In ritmul in care ati pornit aceasta campanie nu numai ca nu va fi gata in 2-3 ani dar va fi un perpetuum mobile pentru ca o vom lua de la capat la fiecare 6 luni iar cand vom trage linie candva vom vedea ca am cheltuit bani si resurse degeaba. Chiar nimeni nu vddd cs ceva nu merge?
13
1
daca nu ne vaccinam noi , ei vor fi vaccinati de cei de la care au luat COMISIONUL
8
2
Te rugam sa nu te vaccinezi.. Poate asa scapa tara de prosti..
4
12
la cap tiuga
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212