REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Iohannis, despre Marcel Ciolacu în funcția de premier: Voi lua decizia corectă

Iohannis, despre Marcel Ciolacu în funcția de premier: Voi lua decizia corectă

Mirela PASCAL 11 februarie 2023 | 00:00 849

Klaus Iohannis a organizat o conferință de presă, ocazie cu care a vorbit despre ajutorul pe care-l va oferi, în continuare, Ucrainei, dar și Turciei, respectiv Siriei. În acest context, președintele a vorbit și despre rotativa de la Guvern. Întrebat dacă va semna numirea lui Marcel Ciolacu în funcția de prim ministru, oficialul a răspuns... pe lângă subiect.

Iohannis, despre Marcel Ciolacu in functia de premier: Voi lua decizia corecta

”Nu cred că cineva a uitat sau nu a înțeles că această Coaliție a apărut dintr-o nevoie. Țara trebuie să aibă un Guvern stabil. Trebuie să avem puterea să trecem cu mai mult sau mai puțină lejeritate peste anumite declarații mărunte și să vedem care e interesul România. Când Coaliția va decide să facă schimbare de Guvern, îmi va prezenta punctele de vedere și, în conformitate cu Constituția, voi lua decizia corectă, decizia cea mai bună pentru România„, a spus președintele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca de obicei,orice decizie se ia in functie de interesele castei conducatoare si se declara ca lucrurile sunt pentru binele romanilor. Cat de bine e,vedem cu totii. Si Kim din Corea de Nord zice ca face bine poporului lui. Si Putin face numai bine,toti barosanii lumii declara la fel.
2
0
neamtul isi tine promisiunea semnata(acceptata de el) pnl/psd?! nu m-ar mira sa vedem din nou situatia hilara cu un alt general miloginduse de partide sa formeze un nou guvern. incredibil. nu tin cu psd.
1
0
Pentru asta de sub mine. Corect indeamna":mai Ciolacule si Ciuca impreuna cu PSDisti si PNListi vostri intelegtiva uni cu alti dupa care veniti la mine sa semnez,sa nu va aud dupa ca incepeti sa va certati intre voi.
1
2
corect ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468