REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ÎPS Teodosie: Această BOALĂ este REALĂ

ÎPS Teodosie: Această BOALĂ este REALĂ

Replica API 13 ianuarie 2021 | 23:09 2641

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, și-a schimbat opinia legată de vaccinul anti Covid-19, după luni de zile în care a sfidat restricțiile împotriva răspândirii virusului. Acesta a declarat într-o conferință de presă susținută la Arhipiscopia Tomisului, în cursul zilei de marți, 12 ianuarie, că nu se vaccina din cauza faptului că suferă de alergii.

Acesta este de părerea că virusul ar fi fost creat în laborator, iar vaccinul are ceva care ajută. Acesta fiind motivul și pentru care atâția medici aleg să se imunizeze.

ÎPS Teodosie susține că nu fusese informat suficient de autorități despre subiectul vaccinării împotriva covid 19. Acum spune însă că a studiat singur subiectul.

,,Am citit și m-am documentat și acest virus ar fi fost creat prin laboratoare. Vaccinul are ceva în el care ajută, o părticică de virus, care ajută să se formeze anticorpii. M-am ocupat, zilele acestea, de a citi mai multe studii legate de acest virus, decât de a citi alte studii.

Niciun medic nu poate spune că acest vaccin te ajută 100%. Credincioșii trebuie să ia aminte de sfatul medicilor și conștiința lor să le fie martor.” a declarat ÎPS Teodosie.

ÎPS Teodosie: Deocamdată nu mă vaccinez. Sufăr de alergii

,,Eu nu mă vaccinez pentru că am alergie. Deocamdată nu am nevoie. Cine se teme, să se vaccineze. Nu-l opresc. Am transmis și preoților acest lucru, dar nu-i opresc din a se vaccina. Fiecare să ia sfat de la medic, eu nu sunt medic. Ceea ce pot să recomand cu hotărâre sunt învățăturile de la Dumnezeu. Este foarte delicat să recomanzi ceva ce-i relativ. Vaccinul ajută dacă medicii se vaccinează. Urmează și profesorii, preoții, dar nu este obligatoriu.

Nu spunem nici da, nici nu. Este competența medicilor. Nici putem interzice, nici nu putem promova, că nu suntem specialiști.

Știm ce spun medicii, între ei se contrazic și atunci de unde să luam noi un adevăr care să fie etalon. Noi să rezolvăm contradicția medicilor. Și medicii se contrazic între ei. Și noi să rezolvăm contradicția medicilor? Este atâta nesiguranță, ce putem să recomandăm?

Mulți medici care sunt în funcții, funcția te obligă să spui lucruri care provin de la autoritatea superioară”, a concluzionat Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te referi la boala dumitale cu siguranta se numeste AHTIAT DUPA ARGINTI.Nu mai adaug ca si slugile dumitale sint la fel de bolnave,Nu nu a ti vrea sa detaliez.Tre musai sa regurgitez acum ma ingretosat personajul
1
0
CU SIGURANTA CA BOALA ESTE REALA LA FEL CUM SI SC UL DOMNIEI TALE CU SERVICI FUNERARE ESTE REAL.CHIAR DACA II ADMINISTRAT DE INTERPUSI.DE VAZUT TOATE GARDURILE BISERICILOR UNDE SE FACE RECLAMA MASCATA.VALABIL PT INOCENTI.
1
0
Daca ii reala precum guiti da un exemplu si nu o mai scalda ca esti alegic.La banul inocentilor habovnici se vede ca nu esti alergic.
2
0
Chiar asa ii tel a.Vacineazate in direct sa ia exemplu turma de habovnici.Altfel halesti kkt
1
0
Ai intors.o jigodie penala. Simti ca ti se coace ceva. Sa vezi ce urmeaza pidosnicule.
3
1
Ba taranilor
0
0
DNA !Cand averi de gand sa l arestati pe acest individ fara capatai care incalca atat regulule bisericesti cat si regulile civile????Ba e alba ba e neagra ! Vesmintele de slujba nu se poarta inafara Bisericii decat atunci cand faci Liturghie pe camp !Ai auzit lepadatule satanist????
7
1
trebuie vaccinat pentru jigodism
8
1
e politica , facuta de politicieni si de toti chibitii lor, feritiva !
2
3
Luni dupa ce primise dispozitii de la prea inaltatul a de ccccccclarat ca s a documentat si ca va indemna credinciosii la vaccin Ieri cred ca a visat urat sau sosoaca la consiliat si s a razgandit Este un las prefacut probabil ca la negocieri nu a reusit sa obtina cat a cerut .Unul ca el ma face sa nu mai cred in popi
5
1
Nimic nu m-ar face mai fericit decat sa-l vad pe jegosul asta chinuit de Covid!
10
5
care au luat tara in stapanire, johanes, orban, hellvig, arafat, ei sunt cat se poate de reali.
11
10
I-a venit ordin de la gradatii mai mari sa o lase mai moale cu razvratirile impotriva covid ca l-a suparat pe klaunul iohannis.
13
11
Nu se vaccineaza ca este vaccinat cu Apa Marii. Nu are doua cuvinte la un loc. Acum este pentru, ieri era contra. cine il mai crede? poate prostii.
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272