REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ÎPS Teodosie: „Ni s-a cerut, în două zile, să spunem câți preoți se vaccinează“

ÎPS Teodosie: „Ni s-a cerut, în două zile, să spunem câți preoți se vaccinează“

Replica API 8 ianuarie 2021 | 23:49 2884

ÎPS Teodosie s-a ales cu o plângere penală, după ce un localnic din Constanța a reclamat faptul că la slujba de Bobotează s-au strâns 10.000 de oameni la îndemnul ierarhului de la malul mării, acuzându-l pe acesta de infracțiunea de comiterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Arhiepiscopul Tomisului a dezvăluit, în premieră, că s-a dat ordin în Biserica Ortodoxă Română pentru întocmirea de liste cu preoții care vor să se vaccineze.

IPS Teodosie

”Ni s-a cerut, în două zile, să spunem câți preoți se vaccinează. Nu putem spune în două zile, avem nevoie de o săptămână. Nu voi obliga pe nimeni. Ni s-a cerut cum se vaccinează preoții. Eu nu sunt în cunoștință de cauză ca să oblig pe cineva. Am consultat mulți specialiști și sunt reținuți.”, a spus ierarhul, la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Totodată, ÎPS Teodosie a dat asigurări că indiferent de ceea ce va urma, legat de pandemie, în eparhia sa nu se va mai închide nicio biserică pentru credincioși.

”Biserica nu se va mai închide. Eu nu voi mai închide nicio biserică, indiferent de ce ordin va veni. Biserica este a lui Hristos! Mă simt ca la 20 de ani”, a încheiat ÎPS Teodosie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cerere. Citi preoti se vacineaza.Cum ii cu cererea unde toate gardurile bisericilor sint pline de reclame cu firma funerara a domniei tale.Posibil asta sa fie altfel de cerere.Asa o stare de regurgitie ma incearca de vai si vai.
1
0
Sint popi care nu tre sa se vacineze sint dupa argint.
1
0
de ce sa se vaccineze popii ?, beau aghiazma sfintita de Mache si devin imuni .
5
1
In cur se vaccineaza barbosii intre ei! Spor baietzeilor!
4
0
Am auzit ca a murit un asistent la doua zile de la vaccinare in Mangalia. Concluzie: functioneaza, e randul prea razvratitului.
4
0
vreau sa-l vaccinez pe poponarul Teo cu vaccinul Pulicinina cu ser Coios. Si sa-l vaccinez direct in guritza adica pe cale orala. Ca pe cale anala il vaccineaza saptamanal in weekend popo Tanasescu ! Prelatii de la Catredala stiu ei nebuneii !!!
7
0
talharul asta de spala creierul pensionarilor needucati, cand ajunge la puscarie? a furat fonduri europene, cine la facut scapat pe infractor?
19
4
Nu-l vaccinati pe prostul ala de Cumpana prima data? Sau nu exista vaccin pentru dementi?
6
2
Asa cum este el ,cu toate pacatele lui, cand are dreptate , are ! Desi la inceput eram sceptic am ajuns sa-i dau dreptate parintelui.....TOT RESPECTUL PENTRU ATITUDINEA DUMNEALUI !
13
19
Nu sunt admirator al IPS dar respect atitudinea sa. In comparartie cu multi comemtaci spalati pe creier, el da dovada de testosteron.... In curand probabil ii veti da dreptate dar se pare ca nu realizati ce se intampla...
15
20
sa-mi lingi cacatul !!! Cu hotul spagoveanu de mana !!! Afuriseala vesnica !!!
15
12
Sustin IPS Teodosie! Aceasta atitudine curajoasa impotriva unor hotarari aabuzive ale hidrei multicefale de la guvernare, ii spala multe pacate!
22
26
Ni s-a cerut in cateva ore sa spunem cati medici se vaccineaza in judetean. Nu au fost trecuti toti care voiau! Unora li s-au pus piedici de catre colegi!
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212