REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Iranianul Manochehr, partenerul lui Borcea, ridică un complex în Neptun!

Iranianul Manochehr, partenerul lui Borcea, ridică un complex în Neptun!

Replica API 22 aprilie 2022 | 17:54 2210

Stațiunile din sudul litoralului românesc înfloresc de la an la an, devenind ținta investitorilor imobiliari. Mai nou, un nou complex turistic ar urma să răsară în stațiunea Neptun. Societatea Oasis Vacantion Club SRL, administrată de controversatul afacerist iranian Manochehr Saadati Sohi, partenerul de afaceri al lui Săvulescu şi al lui Borcea, intenționează să ridice un resort turistic full-service upscale și complex balnear climateric, operațional 12 luni. În acest sens, societatea a obținut un certificat de urbanism de la Primăria municipiului Mangalia pentru întocmirea documentației tehnice aferente mărețului proiect.

Manochehr Saadati Sohi

Sudul litoralului românesc se bucură de investiții de proporții în ultima perioadă. De la an la an, tot mai mulți investitori își ațintesc privirile către stațiunile din sudul litoralului românesc. Acesta este și exemplul societății Oasis Vacantion Club SRL, administrată de Manochehr Saadati Sohi.

Societatea a obținut un document de urbanism ce prevede întocmirea documentației tehnice pentru construirea unui complex turistic resort hotel full-service upscale și complex balnear climateric, operațional 12 luni, cu regimul de înălțime 2S+P+9E, cu spații de cazare, alimentație publică, evenimente și conferințe, wellness, health spa/balneo, fitness, spații comerciale, kids club și parcare, amenajarea spațiilor verzi cu alei pietonale și carosabile. Complexul turistic ar urma să fie construit în stațiunea Neptun, pe strada Trandafirilor, numărul 4.

Date despre societatea Oasis Vacantion Club SRL

Societatea Oasis Vacantion Club SRL a fost înființată în anul 2021 și are sediul în sectorul 1 al capitalei, pe strada Virgil Madgearu, numărul 27. Asociați în cadrul societății sunt iranianul Saadati Sohi Manochehr (50%), dar și societățile PERSEPOLIS DEVELOPMENT SRL (30%) și EXPOFRIG SRL (20%). Firma se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Iranianul Manochehr Saadati-Sohi, implicat în exproprieri de peste 10 milioane de euro

Partenerul de afaceri al lui Săvulescu şi al lui Borcea, omul de afaceri iranian Manochehr Saadati-Sohi, este implicat în multiple exproprieri de peste 10 milioane de euro într-una dintre cele mai efervescente zone imobiliare din București, a cumpărat de la Globe Trade Centre (GTC) un teren de peste 10 hectare pe care dezvoltatorul intenționa să construiască un mall, înainte de criză. Terenul era evaluat de GTC la doar 3,56 milioane de euro, cel mai probabil din cauza restricțiilor de construcție care au fost impuse în zonă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi asta i nevinovat - o sageata -Ha
1
0
ati distrus prichindelul,olimpul,neptunul sint falimentare,betonate,pline de ruine,si voi construiti alte mizerii?cine spala bani si de unde?construiti ba la voi in libia,siria,irak,iran,e bine acolo!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272