REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Irina Columbeanu, copia Monicăi Gabor: aceleaşi picioare lungi şi aceeaşi ţinută

Irina Columbeanu, copia Monicăi Gabor: aceleaşi picioare lungi şi aceeaşi ţinută

Replica API 22 decembrie 2021 | 00:00 1411

Irina Columbeanu are deja 14 ani şi s-a transformat într-o domnişoară superbă, identică cu mama sa, Monica Gabor (33 de ani). O demonstrează cele mai recente fotografii cu cele două: aceleaşi picioare lungi, aceeaşi ţinută cu fustă mini care le pune în evidenţă şi acelaşi chip de păpuşă, scrie click.ro.

Irina Columbeanu

De câţiva ani, Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite al Americii, unde locuieşte cu mama sa, Monica Gabor. Adolescenta de 14 ani este ţinută în puf de fosta doamnă Columbeanu, care o adoră ca pe ochii din cap.

Recent, mama şi fiica au plecat împreună într-o vacanţă, probabil, cu un avion privat. Mândră de fată, Monica a publicat mai multe poze cu ea şi Irina, iar din imagini e clar că cele două seamănă perfect.

click pe foto

Ajunsă deja la 14 ani, Irina a crescut foarte mult şi are aceleaşi picioare de fotomodel ca mama ei. Nu doar atât, dar ambele ştiu să le pună în evidenţă: Monica poartă o fustă scurtă din piele, cu o bluză din catifea şi cizme de piele peste genunchi, iar Irina are o rochie la fel de scurtă, accesorizată cu o geacă de piele şi o pereche de ghetuţe până la gleznă.

"Vei fi mereu miracolul care îmi face viaţa completă", a scris Monica în dreptul imaginilor în care cele două zâmbesc larg.

click pe foto

Irina Columbeanu stă de trei ani în Malibu

Irina Columbeanu s-a mutat de trei ani în Statele Unite, după ce părinţii ei au decis că e mai bine pentru viitorul fetei să stea acolo. În iunie, adolescenta a absolvit echivalentul ciclului gimnazial la noi, spre mândria atât a Monicăi, cât şi a lui Irinel.

Irina locuieşte cu mama ei, Monica Gabor, cu Mr. Pink, bărbatul cu care fosta doamnă Columbeanu are o relaţie de peste zece ani şi cu fiul acestuia, Antony.

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii, Irina Columbeanu și Antony, au fost de față. Celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate, pe bază de Ginseng.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce se naste din pisica , soareci mananca... Aschia nu sare departe de trunchi!
6
0
o sa gaseasca si ea un ...irinusi !
6
0
ca nu seamana cu piticul hermafrodit.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272