REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jador a explicat motivul pentru care a rupt o hârtie de 100 de lei la un eveniment

Jador a explicat motivul pentru care a rupt o hârtie de 100 de lei la un eveniment

Replica API 18 august 2021 | 00:05 1230

Nu de foarte mult timp, un filmuleț cu Jador în care rupea o hârtie de 100 lei a făcut înconjurul internetului. Foarte mulți dintre fanii lui s-au întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, și care este motivul pentru care artistul a reacționat în acest fel, astfel că Jador a răspuns vehement pe rețelele de socializare și și-a motivat reacția. Cum a explicat cântărețul acest incident care s-a viralizat foarte repede?

Jador

Captură Video

Un gest mai puțin plăcut i-a lăsat mască pe fani, respectiv momentul în care Jador a primit o hârtie de 100 de lei pentru o dedicație, apoi acesta a rupt fără a se gândi hârtia. Ei bine, răspunsul artistului a venit imediat, astfel că pe rețelele de socializare a decis să-și motiveze reacția și să explice concret de ce a recurs la acest gest.

Cum a explicat Jador incidentul cu banii care s-a viralizat rapid pe internet

Jador a fost invitat zilele trecute la un eveniment pentru a cânta și pentru a întreține atmosfera așa cum știe el cel mai bine, însă un gest de-al artistului a lăsat mască pe toți. Acesta a primit o hârtie de 100 de lei de la un invitat, însă acesta fără a sta pe gânduri a rupt hârtia, părând foarte iritat și nervos.

Forte mulți dintre internauți l-au criticat aspru pe Jador, spunându-i că gestul a fost unul pe cât se poate de arogant și doar de acest lucru a dat dovadă când a recurs la asemenea gest ce era conștient că va duce la un val de reacții.

Ei bine, artistul a ținut să lămurească lucrurile, astfel că s-a filmat, spunându-și părerea pe rețelele de socializare și explicând totodată care este motivul pentru care a reacționat așa. În acest sens, Jador nu a lăsat loc de interpretări și motivul a fost unu pe cât se poate de întemeiat, internauții cel mai probabil întelegându-l perfect.

Astfel, acesta a explicat că gestul pe care l-a făcut a fost unul conștient, căci gestul lui Jador a fost ca o revoltă pentru toți oamenii care sunt preocupați să filmeze spectacolele, în loc să se bucure de moment și să se distreze, supărat fiind că invitații de la evenimentele de acest fel nu știu să se distreze ca pe timpuri.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții. Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a spus Jador pe rețele de socializare, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am incercat si eu sa rup o bancnota de 100 lei din plastic si....culmea, nu s-a rupt, deci Jadorica....daca ai rupt o bancnota de 100 lei era din cele trase la xerox, deci din hartie, ca sa intelega lumea ca trebuie sa-ti dea valuta forte, nu lei.
4
0
Hartia era din plastic la fel ca sticlele de plastic Fantastic
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272