REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jandarmeria a predat Armatei mai multe obiective din Constanța

Jandarmeria a predat Armatei mai multe obiective din Constanța

Replica API 2 mai 2020 | 21:10 3308

Jandarmii constănțeni au predat o serie de obiective în responsabilitatea Ministerului Apărării Naționale.

Predarea obiectivelor început din primele zile ale lunii aprilie și a continuat recent cu ultimele obiective, respectiv Curtea de Apel Constanța, Tribunalul Constanța, Judecătoria Constanța, Judecătoria Mangalia, Judecătoria Medgidia.

De asemenea, tot sub paza soldaților intră și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia și Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Acest schimb a putut fi făcut prin prisma decretului prezidențial semnat de Klaus Iohannis, președintele României.

Motivul a fost acela de a fi suplimentate efectivele de jandarmi în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că Ministerul Apărării Naționale va asigura paza obiectivelor mai sus menționate până la sfârșitul stării de urgență.

"Ministerul Apărării Naționale sprijină, la cerere, Ministerul Afacerilor Interne pentru asigurarea pazei și protecției unor obiective/zone, transportul de efective, materiale și tehnică pentru îndeplinirea misiunilor specifice, triaj epidemiologic, asistență medicală și alte misiuni în funcție de evoluția situației.", prevede articolul 6 al decretului prezidențial.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se vede ca esti hastagist rezistent....habar na i pe ce lume traiesti...numai sta toate ziua pe FB
1
1
Pentru escu si ala cu caii de lemn ! Bai "prietene" in primul rand spitalul rol 2 de la stadionul portul nu e pazit de politie ,in al 2 lea rand armata face o treaba de 100 de ori mai buna decat unele conduceri civile vezi spitalele suceava, deva etc informati-va inainte sa vorbiti aiurea
9
4
Ma militarilor"ma refer la comandanti" voua v-a plecat mintea cu sorcova,ce inseamna prostia asta cu scosul taburilor pe strazi si militari iesiti pe turela cu mitraliera la piept,haideti aduceti si elicopterele si avioanele de lupta pentru ca sa vada toata tara ca voi sunteti pregatiti pentru lupta cu COVIDul,aduceti si lunetisti ca altfel nu nimeriti virusul"specialistilor".
18
16
Armata cu cai de lemn..a ajuns politia sa pazeasca armata..vedeti la sitalul militar de la stadionul Portul
9
16
Simtiti vreo neliniste stimabililor? Sau doar o musca pe caciula! Priviti spre rasarit - vine crivatul cu niste omuleti verzi! Asa cum focul cu foc se combate tot asa comunismul cu comunism se nimiceste!
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212