REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Jurnalistul Căutiş, candidatul PSD Constanţa pe care Dragnea nu îl vrea

Jurnalistul Căutiş, candidatul PSD Constanţa pe care Dragnea nu îl vrea

Replica API 11 octombrie 2016 | 02:16 1109

După “istoria” Cătălina Ponor, încă una!

După “istoria” Cătălina Ponor, încă una!

Alexandru Căutiş, foto: Facebook

Candidatura lui Alexandru Căutiş, fost jurnalist la Kamikaze, s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Luni seara, în timp ce la postul Realitatea TV colegii săi de dezbateri de la alegerile locale, când “înfiera” “corupţii” şi “baronii” PSD Constanţa, îl puneau la zid, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, anunţa la Antena 3 că nu îl are pe Căutiş pe lista de candidaţi.

Duminică seara, o informaţie “exploda” la Realitatea TV, şi anume că Alexandru Căutiş, invitat semi-permanent al postului tv menţionat va candida la parlamentare din partea PSD Constanţa. După exclamaţii cum că e o glumă, că e stupoare etc., Căutiş a intrat în direct şi a confirmat că va candida. Marţi seara, Căutiş s-a prezentat în platoul televiziunii, pentru a explica de ce a luat o astfeld e decizie.

Gălăgia a fost cuvânt de ordine, iar în paralel, la Antena 3, Liviu Dragnea intra în legătură telefonică pentru a declara: „L-am sunat pe preşedintele PSD Constanţa care e în spital. Mâine o să vorbim. Listele se semnează de către preşedintele partidului. Ar fi cel puţin ciudat, dacă nu exotic, ca el să fie pe liste. Aş fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă va veni Căutiş, nu îmi permit aşa ceva! Deocamdată, nu îl avem pe liste nici pe Căutiş, nici pe Şandru (Lavinia Şandru – n.r.). Listele le semnez eu, le spun cu modestie. Nu le semnez dormind”, a spus Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, Căutiş mărturisea că a semnat adeziunea la PSD Constanţa acum două săptămâni şi că a discutat cu preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, încercând să explice cât de bine se înţelege cu acesta. Dacă cei de la Realitatea s-au declarat surprinşi de “poveste”, interesant de menţionat este că, încă din data de 5 octombrie, consilierul local din Mangalia, Menabit Ozzy (ales pe lista PSD ca reprezentant al “societăţii civile”), a postat pe Facebook un anunţ conform căruia se strâng semnături (!!!) pentru candidatura la Parlament a unui “fiu al Mangaliei”.

De altminteri, Menabit Ozzy a dat de înţeles, pe reţeaua de socializare, că el a fost cel care l-a convins pe Căutiş că este nevoie de candidatura sa, aşa încât societatea civilă să “reformeze PSD”, comentând totodată că în PNL este, în prezent, “pesedism”. Dacă iniţial se putea crede că Menabit Ozzy “îşi umflă muşchii” gratuit, iată că Alexandru Căutiş a ţinut să îl menţioneze în mod special pe acesta în timpul emisiunii de la Realitatea TV. Mai rămâne acum de văzut dacă Dragnea va accepta această candidatură.

Alexandra ANTON

vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/cautis-eu-m-am-dus-si-am-solicitat-acest-lucru-lui-felix-stroe-nu-invers-293247/

http://www.replicaonline.ro/catalina-ponor-a-refuzat-oferta-psd-constanta-292177/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sefi SRI angajati la RAJA isi iasu si salarii si pensii de la SRI -au dat 700 de oameni afara ca sa angajeze securisti si curvele lor
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920