REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Kate Winslet nu mai este sirena de pe Titanic. La 22 de ani de la premiera filmului care a făcut-o celebră, actriţa s-a rotunjit vizibil

Kate Winslet nu mai este sirena de pe Titanic. La 22 de ani de la premiera filmului care a făcut-o celebră, actriţa s-a rotunjit vizibil

Replica API 3 august 2019 | 00:00 436

Kate Winslet

Kate a avut probleme cu greutatea şi în adolescenţă, dar la un moment dat părea că are toate şansele să câştige această bătălie. Talia ei de viespe s-a rotunjit însă vizibil odată cu trecerea anilor şi datorită sarcinilor care au urmat, iar formele ei de altădată au devenit poveste.

‘’Ca adolescentă nu m-am simţit niciodată atractivă. Acest tip de gândire te însoţeşte pentru tot restul vieţii", declara actriţa cu câţiva ani în urmă.

Kate Winslet este de câţiva ani vegetariană, dar nici acest stil de viată nu i-a netezit drumul către silueta mult visată. ''Frigiderul nostru este întotdeauna plin de spanac, kale, castraveţi etc.. Eu sunt vegetariană şi soţul meu este vegan, aşa că în casa noastră există o mulţime de preparate bazate pe plante’’, mărturisea starul american într-un interviu.

Cu toate că rolurile pe care le-a bifat i-au adus milioane de dolari în cont, diva ocoleşte clinicile de înfrumuseţare şi nu pare interesată de retuşurile estetice. Ba mai mult, nici dietele draconice nu i-au făcut cu ochiul."Nu am vrut să slăbesc brusc doar pentru un rol. Am considerat că un look natural ma va prinde mult mai bine", mărturisea ea.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
imi place ca te pricepi la multe. Sper sa stii sa iei si muie cu cacat. De la mine !
1
0
Era pufoasa dar o puneam sa stea cu spatele si cand se apleca i se deschidea frumos pasarica si impungeam cu forta. La muiut nu era problema iar in fundulet era cam larga.
0
3
O femeie normala !
3
0
Ea nu era sirena nici pe vremea Titanicului. Era pufoasa tare pe atunci. As indrazni sa spun ca, mai degraba, acum arata fain. Este coapta, are alura matura. Acum 22 de ani, era copila.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272