REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

A.F. 28 octombrie 2023 | 00:00 233

„Realitatea este că Spaţiul Schengen nu mai funcţionează“, a declarat la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis, care afirmă că prin aderarea României acesta ar deveni mai sigur. Păi avem un talent să ne băgăm nasul în probleme care nu mai funcționeză sau să ne trezim la spartul târgului...

Klaus Iohannis

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
2
0
Basescu a fost un dezastru. Iohannis nu e cu ceva mai bun,decat ca da mai bine in poza. Au venit ei oare singuri,sau au fost votati de niste milioane de romani,si inca de doua ori fiecare? De ce ne plangem? Cand cumperi de la magazin pantofi care te strang,ii schimbi. De ce nu au iesit romanii sa faca alegeri anticipate? Uite asa,ca ne place noua sa fim masochisti,sau pur si simplu suntem pampleci si ne meritam soarta . Vai de curuletele noastre de lasi manelisti ,iubitori sa ne dam mari . Ne laudam cu mari personalitati din trecut si le respectam memoria cum? Fiind exact ce nu trebuie. Noi nu mai avem nevoie de dusmani externi,ca ne facem singuri seama. Iohannis e alesul nostru,altfel ramanea acolo,ori un primar de Sibiu,ori un membru de partid tacut si obedient,plin de ifose cum de fapt e clar ca este. Sa ne traiasca dragii mei,e rodul preferintelor romanilor,ca si alte porcarii adiacente!
0
0
Mai lasa-ne cu mosii, ca am avut tanarul Mazare si tanarul Faga de ne ustura si azi.
3
1
locul 1 cistigat pe veci! il doare pe el in fund de romania.
1
2
am facut alegere buna cu mos iohanis, speram la mai rau , dar nea dat Dumnezeu carmaci de tara sa putem traii ca n afara!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272