REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Klaus Iohannis, posibil șef al NATO. Opinia lui Marcel Ciolacu

Klaus Iohannis, posibil șef al NATO. Opinia lui Marcel Ciolacu

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 937

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că este mândru de orice român care ajunge în funcţii înalte în structuri europene şi euroatlantice, iar întrebat ce informaţii are despre o eventuală plecare a preşedintelui Iohannis la NATO şi declanşarea alegerilor anticipate anul viitor, a răspuns că îl "depăşeşte", notează Agerpres.

Marcel Ciolacu

"Mă depăşeşte. Ce vă pot spune cu exactitate, aş fi mândru, indiferent de ce nume poartă vreun om politic, ca România să poată fi reprezentată la nivel de secretar general NATO, cum sunt mândru şi de domnul Mircea Geoană, ca secretar general adjunct. Cum sunt mândru de orice român, indiferent de culoarea politică (...), să ajungă într-un post important în structurile europene, euroatlantice", a afirmat Ciolacu, citează stiripesurse.ro.

Legat de eventualitatea alegerilor anticipate anul viitor, preşedintele PSD a spus că ar fi posibile doar dacă nu va funcţiona Coaliţia, ceea ce el nu crede.

"Dacă această coaliţie nu funcţionează, ceea ce eu nu cred, părerea mea e că nu există altă soluţie decât anticipatele", a precizat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca il intreaba tabla inmultirii pe sarite ?
0
0
Iar plange rusofilul asta infect in comentarii! Tot nu ai invatat ca NU se lasa niciodata spatiu inainte de virgula, AURolacule? Pr0st ai fost toata viata, pr0st ai sa mori, tradatorul de tara si de neam, alegator incult al paganilor si masonilor AURolaci si SOSocisti. De 12 ori au fost pamanturile Romaniei invadate de Rusia. De 12 ori, cacatule! Ori esti bozgor din BozgUNGARIA, ori avortat din Transnistria. Sa arzi in iad langa Satana Putin aka Adolf Putler! La fel sa arda in iad toti AURolacii care vor apropierea Romaniei de singurul si vesnicul inamic al ROMANIEI, Rusia.
10
0
asta e recompensa pentru ca a vandut tara.
2
7
ceashca se resbuna
0
0
Doar , doar ajunge Secretar general NATO !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272