REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Klaus Iohannis: Vă rog să respectați regulile dacă nu vreți să ajungeți la spital

Klaus Iohannis: Vă rog să respectați regulile dacă nu vreți să ajungeți la spital

Replica API 25 decembrie 2020 | 00:23 1746

Președintele Klaus Iohannis a făcut primele declarații de presă după ședința de la Cotroceni cu mai mulți membri ai guvernului Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 24 decembrie a.c., ora 10:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîţu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, a anunţat Administraţia prezidenţială.

"Pandemia din păcate este cu noi, chiar dacă în ultimele zile avem mai puține persoane infectate, nu putem spune că stăm bine. Avem multe persoane la ATI și mulți morți. Vă rog să vă feriți de boală. Cum va fi de Crăciun, vă pot spune că nu vom introduce restricții noi, însă cele care sunt acum în vigoare rămân în vigoare, vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți în spital", a declarat Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ma MAMUTcel MARE KAP DE ZIMBRU cu MEKLA DE KAL si KRANTZOMEGA DE BIZON
2
2
Te cam incurca mainile! Pana acum ceva vreme stateai ca un ficus. Cineva te-a sfatuit sa dai si tu din maini, dar iti iese al dracului de prost.... Ramai ficus, esti macar natural!
6
2
Gandind normal si fara discriminare sau dusmanie, multi doctori-doctori afirma ca testul pcr adica cel fals-pozitiv nu poate fi diagnostic! Simptomele ar trebui tratate! de asemeni ni se recomanda sa vorbim cu medical de familie pentru simptome usoare adica fals-covid!
1
0
hai sictir!
7
1
Inainte de 6 decembrie afirmai sa mergem la vot ca nu ne infectam.Ce sa cred ca ai luat o pe aratura???
9
2
Buna ziua.Craciun fericit , sa fim mai buni !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272