REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Kovesi a fost pusă sub control judiciar. Are interdicţia de a părăsi ţara!

Kovesi a fost pusă sub control judiciar. Are interdicţia de a părăsi ţara!

Replica API 29 martie 2019 | 00:23 471

Fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost pusă sub control judiciar de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, după o audiere maraton, de mai multe ore! De asemenea, are interdicţia de a părăsi ţara, precum şi interdicţia de a profesa în Parchet.

La ieșire de la audieri, Kovesi a declarat că i s-a interzis să vorbească cu presa despre acest dosar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pup oase pentru ca e sfinte,votez pesede pentru ca e cei mai buni si mai cinstiti partid roman.nea crescut salariile si pensiile asa mult,incat nu mai stim ce sa facem cu banii.ce daca sunt tigan,asistat social,taran si analfabet?eu stiu ca pesede e cel mai tare din parcare.iar voi anti romanilor,numai credeti tot ce va zice statul paralel si hotii aia de la ue,ca neati stricat tara
1
0
ne vedem la VOT!
2
0
Fata in fata nu mai faci asa muie tu nu i dai nici lu nevasta ta ca ii dau eu! Spune i la goarna sa nu mai stea pe tinder hahahah batran libidinos cu nevasta futacioasa dar doar cu altii
3
2
muie cat cuprinde dimineata la pranz si seara din partea PSD voua si votantilor opozitei,sa ne lingeti cacatul,sa ne sugeti chilotii.Nici pe noi nu ne dor tastele sa va muim, asa ca vom continua aceste abjectii la adresa voastra pana veti reveni la un limbaj civilizat! Multa muie cu cacat pana atunci!
5
8
Natie de kkt care sia impuscat conducatoru de craciun acum mafia decapiteaza tot
9
2
ma bucur ca adina florea e o fundatura genetica la 53 ani fara copii sau sot va sfirsi ca visinescu in puscarie ,stie ea de ce
4
5
multa mu13e psd si votantilor !!!
9
7
cu sprijinul ambasadei sua si ue a distrus economia tari.dna sub conducerea ei au facut dosare false si abuzuri.
12
9
Si voi PSDistilor ca deocamdata ala condamnat este seful vostru stimabilul domn Dragnea nu Kovesi.Hai sa va aduc aminte si de ala care avea colectie in cimitir domnul Darius Valcov eminenta cenusie a PSD.Asa ca stai unule calm.
8
9
curva era ma-ta , la pelican si la palas . Are 100 km de pula inregimentati , dar a avut loc un accident si ai aparut tu , muistule . Vino sa ne intalnim sa-ti arat poze cand duceai oamenii din port la Ciocarlia la recoltat cartofi si urmareai sa nu ia cartofi acasa . Bagati-ai pula in fiica-ta aia curva , cand turnai la securitate oamenii care luau tigari si whiski din port sau pe cei ce vindeau cafea ai uitat ? pe doru dumitrescu l-a terminat Dumnezeu !
6
4
pt astia de sub mine, voi vorbiti?slugile si lingaii lui Soros,vandutii lui Gregorian Bivolaru,ce demnitate aveti voi daca acceptati sa vi se pise ciudatul ala-n gura?ce lasati voi in urma,doar niste hastaguri cu REZIST,rezistati in slugarnicie fata de Soros si alte mizerii,voi v-ati vandut pe sume modice date de Soros,asta e dovedit,voi si albinosul ala imputit numit Marian,imi e scarba de voi.Iar lu' fufa Kovesi sa i se faca ceea ce a tot facut si ea.
7
13
bai postaci pro Kovesi bai scursurilor de ce mai are protectie ,paza si masina de la SPP fiind inculpata , nu mai este procuror de rang inalt .?Bai Lazare cand o revoci din functie ?Asa am ajuns ,SPP-ul pazeste inculpatii le este frica ca fuge la prietenul Ghita la Belgrad sau la Mazare? Kovesi sa ajungi colega de celula la Targusor cu Udrea si Bica alte doua condamnate fugite si care pana acum ceva timp erau pupate in cur ca si tine de toti postacii anti pesede !
11
13
Toti postacii anti kovesi de aici sunt platiti de psd cu sume modice dar moldovenii parveniti adusi de ceasca in cta de direct din lanul de porumb accepta cateva zeci de lei in schimbul demnitatii! Sunteti slugile partidelor la batranete nici acum nu vreti sa traiti demn si vertical!! Ce lasati dupa voi? Dragnea si a pus plodul bine dupa furturile grosolane care le a facut dar voi care va vindeti tara pe cateva zeci de lei ce lasati dupa voi??
11
10
se scrie s-ar, nu sar, ca nu sari calul, iar tanti Kovesi merita tot ce i se intampla, totul la vremea lor.........
9
11
Doresc reducerea salariilor si pensiilor la Magistrati cu 50%.
17
3
Totul se plateste
14
14
Bine ca este cercetata,insa cei care au profitat de porcariile odioase trebuiesc demascati si inlaturati din functii de conducere,indiferent ca sunt sau nu politice. Altfel,este pericolul ca faptura oribila sa fie usor inlocuita cu o alta ,tot de nivel execrabil.Curatenie nu inseamna doar sa stergi praful de pe rafturi.DNA si Justitia pute de securistoizi,de cinici abuzatori.Iohannis ii incurajeaza,ii place sa vada oameni nevinovati suferind e un om rece si crud .
10
9
Pompi, ai dreptate, totusi cred ca statul paralel se muta la Bruxelles sa faca ordine si pe acolo, aici si-a terminat treaba, a pus capitalul romanesc pe butuci si astia de la psd mai storc ce pot inca doi ani pe urma vedem cine mai ramane in tara sa faca foamea
8
10
Si altii au avut interdictie sa paraseasca tara sau chiar in ajun de condamnari au disparut ca magaru-n ceata prin state ca:Madagascar,Costa Rica,Serbia,Siria-Omar Haysam,Anglia,SUA etc.Pe unde o fi Elan?Asa ca poate s-o stearga si Kovesi la o adica,daca se impute rau treaba.Deocamdata se au la mana unii pe altii,isi mai pastreaza din atuuri ca la carti.Totul se negociaza in Romania!
13
4
Ai gresit sa platesti!
19
12
Pai cum mai frate , gata se duce ciocanitoarea , merge si base , toti ratatii de la USR .
18
17
Ne-a vandut gratis
12
9
Au reusit sa impiedice obtinerea functie de procuror european. De aici iti dai seama usor cat de corupti si de cacati la cur sunt PSDistii. Sila, asta este senzatia pe care o da dragnea
33
24
Justitia in Romania nu a facut abuzuri, deci nu are de ce sa se teama
23
12
oa facut minune icoana ,dispare kovesi
14
16
O copie a icoanei Maicii Domnului Odighitria din Baytali, Ucraina, ajunge la biserica din Valu lui Traian
4
11
Ceva adevarat spune si doamna adina florea ,hai sa fim seriosi daca nu avea probe solide contra lui kovesi sarea lumea de pe mapamond presa etc ,doamna kovesi este foarte suparata pe oamenii de afaceri romani mai ales daca joaca si in politic ex,primari deputati consilieri ,primarul in ziua de azi cand propune o hotarare de consiliu se gandeste de zece ori ,ca poate sa interpreteze procurorii cum vor ei
28
17
Ne meritam soarta! Cand citesc comentariile, imi dau seama ca soarta noastra este pecetluita pe veci. Amin si Dumnezeu sa ne ajute!
35
5
Pe la Kovesi chiar este procuror si veti vedea ca o trimite in judecata pe probe adevarate, nu cum facea sau impunea Kovesi sa se faca trimiteri in judecata!
26
30
Vai, doliu national, Cucuveaua penala, inculpata, bai Wernere, ce mai spui ba turistule, bai schiorule, voi si cu mosul ala , v-ati batut joc de justitie, a fost l cheremul vostru. Totusi vorba unor celebri clasici, AVETI INCREDERE IN JUSTITIA ROMANA.
32
29
Esti cea mai mare escroaca internationala...si am auzi ca poti minti mai bine decat viteza sunetului.tu daca te futi acumi zici ca esti fata mare.
32
26
PSDisti nu au limita cand e vorba de prostie,daca astia vor scoate Romania din Uniunea Europeana nu sar mira nimeni.
35
29
Vaiii dar ce s a intamplat ? Cucuveaua e nevinovata...hihii
28
33
Nu este corect!
22
23
sunt un muit hastag O CURVA DE OM mananc cacat de cate ori pot sunt prost si imi place sa sug plua la toti de asta postez. Sug chilotii lui LCK pentru ca am facut parte din statul paralel si imi vine si mie RANDUL SA DAU OCHII CU CEA PE CARE O INJUR ACUM LA ORELE 1959 sunt frate cu Postelnicu adica un dobitoc !!!!
25
26
Mancai cacat.
28
24
mai curva florea asa ti- a dictat puscariasul draknea, tu chiar esti cretina- iti imaginezi ca o puteti obstructiona ptr procuror sef european- de ce nu ai ramas in cta daca erai capabila, cu cati bani de plateste, '' ptr ca poate'' puscariasul draknea, ai grija sa nu sapi groapa ptr tine, nu se va uita puscariasul draknea nici ca la un '' cacat'' la tine
42
47

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272