REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Kovesi, câştig de cauză la ÎCCJ: i-a fost ridicată măsura controlului judiciar

Kovesi, câştig de cauză la ÎCCJ: i-a fost ridicată măsura controlului judiciar

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:53 455

Instanța Supremă a decis în cazul fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, care a contestat măsura controlului judiciar impusă de Secția specială de anchetare a magistraților care o acuză pentru presupusa mită cerută lui Sebastian Ghiță pentru extrădarea lui Nicolae Popa.

ICCJ a admis plângerea formulată de Kovesi, revocând măsura controlului judiciar. Decizia este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
7
0
sunt obligat sa cumpar toate cacaturile din HM-multinationale , oricarui agent economic roman care aduce marfa agro-alimentara mai ieftina si mai buna i se da in cap -antifrauda, opc , pana se lasa . Este o gasca in tara formata din procurori , judecatori , politicieni , servicii , care lupta pt alte tari europene si multinationale . La puscarie pentru inalta tradare .
1
1
dar pr videanu de ce nu al legati cumva sa dat spaga elegant si fara tam tam .dna kovesi leaga cine se arunca pe sticla si se da mare si jmeker si este incomod pentru germania si america ,hai sa dam totul pe fata
9
3
Kovesi un ex de procuror ! Cei care tipa sint infractorii hoti si mafioti --succes Codruta si arde-i pe hoti !
12
9
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furatii noua si sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani, HOTI, care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI, au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si, LCK nu s-a lasat pana nu ia prins! Golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe Kovesi si.. ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa de adina florea o haituiesc pe LCK! In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si puscarie!?
15
10
panarama de proces se stia dinainte verdictul nu o vad bine pe kovesi daca ajunge in fruntea parchetului european este mincinoasa.
12
10
Ce porcarie a inventat psd sa ceara lui ghita fugaru saracu bani uaaa psd
9
13
@ 2116 mai guru internetului fumezi cacat si ai halucinatii !Kovesi o sa fie sefa de camera la Targusor ca este mare! O sa -i faci vizite , o sa-i duci pachet cu de ale gurii.A anihilat numai hoti,Alro,EADS, Microsoft mai proasta satului stii ceva condamnari ? Hai ia muie, ca de atat lucru esti bun! Bai si natura asta, cum pastreaza in viata asemenea dobitoci ca tine !
16
16
stati numai putin lingatorilor de cacat pesedist sa ajunga covesi la putere. Sa vedeti ca o sa anihileze numai hoti si o sa-i dea cacatul la lins lui unu !!! Muie unu manipulatorul bolsevic, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
18
22
Pestele de la cap se-mpute ! QED.
17
0
In sfarsit mediocra care nu a putut sa bage pesedistii la parnaie o sa ne lase in pace si se duce la sustinatorii ei. Poate o sa vada si aia ca de fapt e incapabila. Chiar. Cati corupti a bagat la parnaie? Ori sunt liberi si tropaie prin guvern, ori au fost scapati in diverse tari. Sau si mai grav au fost achitati.
19
12
Doamne, cati dobitoci in tara asta! Nu cred ca ne mai revenim vreodata. Suntem mai rau ca in 89 dar nu ne dam seama. Mai lasati naibii cititul presei pesediste si uitatul la antene ca innebuniti de tot. Cum putea sa fie femeia asta de vina? Aia din Europa sunt prosti cu totii si voi taranusii dracului sunteti destepti..futuva muma in cur de sarantoci care sunteti cu comentariile voastre inteligente cu tot! O tara de idioti!!!
20
15
Te doare cacatul..
6
0
Romania este mandra ca face patre din alianta NATO si Uniunea Europeana.Traiasca Romania si aliati ei.
12
14
Felicitari d-na Kovesi ! Bravoo....! Sunteti un justitiar de inalta clasa: serioasa, curajoasa, VERTICALA, o adevarata profesionista.
33
32
o rusine justitia romana ,o sa se reformeze la sfantul asteapta. Cat despre sentinta in favoarea lui Kovesi av. Ingrid Mocanu a dat verdictul de acum o zi sau doua in urma ,totul era asa de previzibil. Augustin Lazar a ramas pe functia de procuror general cu toata politia politica a lui .Magistratii se apara intre ei ca doar sunt oamenii sistemului doar cei incomozi sau care incurca sunt terfeliti jud Barsan procurorul general Nitu si cati or mai fi !
26
19
Amice estii cumplit de prost . Cu idioti ca tine se face cacatul.
16
14
sunteti niste slugi p s d iste care nenorocesc tara
22
24
Eram sigura ca ea nu are voe sa fie atinsa de cineva.Rusine ..asa justitie
32
19
SA SUGA PULA TOATA JUSTITIA DE CACAT DIN ROMANIA IMPREUNA CU LIMBISTII DE LA UNIUNEA EUROPEANA.JAPCA PE FATA ESCROACA INTERNATIONALA NU SUPORTA CONTROLUL JUDICIAR DOAR PROSTII DIN ROMANIA MERG DA DEA CU SUBSEMNATUL SA VA FUT IN GURA TIMMERMANS,KOVESI,LAZAR,COLDEA SI ALTI MUISTI DE CACAT CARE CONDUC LUMEA.ASTEPTAM URMATOAREA REVOLUTIE CAND VA VOM SUCI GATLEJELE SPRE REALITATE.
33
17
se vrea anihilarea oamenilor de afaceri romani ,cum se ridica putin mai sus decat un american neamt etc , trebuie inventat un dosar in laborator dna ,o sa ne facem frati cu oligarhi rusi sa deschidem afaceri sa vedem daca se mai da la ei ,am vazut cum sa procedat cu luk oil ,au lasato jos in saramura sa nu se imputa rau de tot cu rusii ,sa vazut cla le este frica rusine dna !
33
12
Marca UE.. Acum nu au mai sustinut independenta justitiei. Totul e politic. Chiar si la nivel de UE
36
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212