REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

La Cumpăna, s-a petrecut CRĂCIUNUL ca pe vremea lui CEAUȘESCU

La Cumpăna, s-a petrecut CRĂCIUNUL ca pe vremea lui CEAUȘESCU

Replica API 28 decembrie 2020 | 00:00 3151

Călătoria în timp s-a reinventat în Cumpăna. Locuitorii din satul european au rămas fără curent electric în ziua de Crăciun. „Parcă-i pe vremea lui Ceaușescu”, și-au adus aminte cei care au trăit și în comunism.

În urma unui anunț făcut pe pagina primăriei, locuitorii din Cumpăna au fost atenționați de montarea unui nou transformator pe strada Transformatorului. Intervenția avea să dureze aproximativ 4 ore, timp în care curentul electric avea să fie întrerupt. Totuși, situația a fost alta. Oamenii s-au trezit fără curent electric pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Parcă-i pe vremea lui Ceaușescu

Cei care au trăit și în vremea comunismului lui Ceaușescu și-au adus aminte cu tristețe de acea perioadă. ,,Parcă-i pe vremea tovarășului Ceaușescu”, reclamă un locuitor.

Cumpănenii sunt disperați și din cauza faptului că li se ard electrocasnicele. În încercare aflării unui răspuns din partea oficialilor, aceștia le-au recomandat cu nonșalanță să le scoată din priză, altfel nu îi pot ajuta cu absolut nimic.

În pragul Crăciunului mai multe localități au fost lăsate fără curent

În afară de Cumpăna, furnizarea curentului electric a fost întreruptă și în municipiul Constanța, Năvodari, Corbu, Vama Veche și Valu lui Traian, luni, 21 decembrie. Marți, 22 decembrie, cei afectați de lipsa energiei electrice au fost cei din localitatea Poiana și stațiunea Neptun. Ziua de miercuri, 23 decembrie, a lăsat fără curent electric mai multe străzi din Cumpăna, dar și localitatea Ciocârlia.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ceausescu a dezvoltat tomania de unde azi psd ilirscu gasca lui fura de acolo fura dupa lovitura de stat se fura mult
2
0
Dupa ce nu investesc nimic Enelul mareste tariful din ianuarie. Orbane, ne minteai ca scad preturile la energie, gaze, benzina. Le-ai eliminat accizele la transnationale si la banci. Pai acum ce faci ba escrocule.
7
2
Pai daca e primar PSD la Cumpana,tunurile pe el!Nu locuiesc in Cumpana,nu sunt votant PSD ,dar transformatorul ala ce urma sa fie montat sa nu fi fost dintre alea vopsite de ,,distinsul"domn Fenechiu de la PNL! In Constanta am stat cam in sfert din aceasta luna fara apa calda si caldura,astept sa vad cat vine intretinerea!
6
2
sa inteleg ca toti au serviciu,au case ,taxe f mici.....chiar daca e frig in apartamentele primite gratis,si mancare se gaseste cu stat la coada,...adevarul privit de ambele parti
3
1
intrebati la PNL,,
1
2
Ioane vi se ard electrocasnicele pentru ca va zgarciti la 200 de lei cat costa un releu de tensiune. Nu va mai plangeti ca bebelusii si cautati solutii pentru ca este clar ca enel nu da 2 bani pentru aparatura voastra.
4
5
Ele nu ar fi fost nicio problema daca ar fi fost vorba doar de intreruperea programata. Dar dupa acea interventie s a oprit de zeci de ori curentul. Oare cum te simti sa ti se arda electrocasnicele. Si problema asta cu transformatorul dureaza de ani de zile .
7
0
Ba gigi ,daca si baragladina asta cu freza din anii 70 este cocheta ne-am dat dracu probabil esti un pensionar ramas nostalgic la pozele de panou de oboare.
4
0
Hai nu fiti rautaciosi, era primarita nostaligica!
3
3
tot ca pe vremea lui ceasca sa vezi taranoii cum crapa,cu furtunul in nas!!!la mai multi!
0
5
Ok, deci pe langa Cumpana au mai fost afectate alte 5 localitati dar nu a mai fost loc de articole ironice si pentru ele. Poate Andreea ar trebui sa spuna exact ce inseamna-intreaga perioada a sarbatorilor de iarna- pentru ca din cate stiu eu a fost vorba de cateva ore... jurnalisti...
8
3
Va plangeti pt 2-3 zile fara curent...luati exemplul bucurestenilor, oameni caliti si intariti fara caldura si apa calda de vrei 3 ani!
8
3
Asa va trebuie. Ati vrut Gaju. Dobitoci saraci.
6
12
Ce treaba are bai fratilor madame asta a noastra? Sa boicotam 3-4 luni plata facturilor , toti, ma da toti zic...
9
2
In Cumpana,astea's situatii ce au scapat de sub control.Cu apa si curentul se intampla asta de ani buni foarte des,chiar exagerat de des,fara ca cineva sa ia masuri.
13
2
Pt vertebra 7 ...doamna noastra cocheta a stat si acoperita de 2 m de zapada ...dar ai vostri ce au facut ...sa sugi lindicu lu primareasa
6
10
Lasati, Bucurestiul sta fara caldura de cand a inceput iarna.
11
3
Decat Constanta altfel a lui chitac prefer Cumpana lui tanti coafata
10
15
Asa va trebuie....a iesit coafata voastra cu70la suta....
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407