REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La Năvodari răsar construcţiile ca ciupercile după ploaie!

La Năvodari răsar construcţiile ca ciupercile după ploaie!

Replica API 20 iulie 2018 | 23:51 1070

Vă plângeaţi că staţiunea Mamaia e plină de betoane?

Vă plângeaţi că staţiunea Mamaia e plină de betoane?

Dacă în Constanţa există plângeri că se construieşte prea mult ori că Mamaia este un cartier în toată regula, şi nu o staţiune, atunci poate ar trebui să vă uitaţi mai atent către vecinii de la Năvodari. Staţiunea din nordul litoralului românesc este în plină expansiune din punct de vedere imobiliar, lucru sesizat de câţiva ani, iar investitorii nu au de gând să se oprească. Într-o singură zi, pe masa Agenţiei de Mediu au ajuns pe puţin trei solicitări ale unor constructori care propun: modificarea unor imobile deja existente, aşa încât să rezulte 5 blocuri cu 8 etaje, respectiv un bloc de locuinţe cu 4 etaje, dar şi un imobil de locuinţe colective – din nou, cu 4 etaje.

Primul exemplu se referă la solicitarea SC Alezzi Beach Resort SRL, care intenţionează să obţină o autorizaţie de construire privind „recompartimentare interioară, modificare faţade şi supraetajare cu un nivel în limita de 20%” din suprafaţa imobilelor existente (5 la număr), situate în Năvodari, zona Mamaia Nord, Prelungirea D13.

Al doilea memoriu este depus de Loredana Ionescu, Nicuşor Matei şi Cristina Matei, şi se propune realizarea unui bloc de locuinţe cu un regim de înălţime de S+P+4E cu spaţiu comercial la parter. Suprafaţa terenului este de 290 metri pătraţi, iar în vederea realizării construcţiei a fost deja eliberat, de către Primăria Năvodari, certificatul de urbanism cu nr.308/28.03.2018. Pentru viitorul bloc cu 12 unităţi locative, constructorul propune 7 locuri de parcare, în interiorul proprietăţii, situată pe strada Constanţei din Năvodari.

O altă viitoare construcţie P+4E (locuinţe colective) este propusă de Maria Jeacă în Mamaia Sat, Năvodari, lot 3/1. Şi pentru acest proiect a fost deja obţinut certificate de urbanism de la Primăria Năvodari, în luna aprilie a acestui an.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da o relatie apropiata asa fiecare poate fi in primul rand la baia vecinului depinde de norocul fiecaruia,o prinde pe bunica sau pe nepoata
0
0
Romania arata desfigurata . Ganditiva ca slutenia asta va dainui si peste zeci de ani .
1
0
ce design de kkt au
0
0
dati-o afara pe excroaca de stanciu giorgiana fosta cotigi de la urbanism care este un as in luare de mita si care la primaria cernavoda a facut ravagii in acest sens ea avand si dosare penale !
5
3
sa inteleg ca s-a dublat si nr de locuri de parcare
3
0
de acord ca in zonele amintite e cum e , dar va recomand sa locuiti in jegul de oras numit Constanta , plin de cocalari , derbedei , puscariasi , curve , tigani , trantori si javre. orasul unde primaria nu da doi bani pe nimic. cel putin in mamaia nord ai o parcare decenta si beneficiezi de liniste tot timpul anului
7
0
Zona Tabara , Depozit , Han Piratilor ... unde erau oaze de verdeata , au ajuns ghetouri de betoane ! Sunt in constructie blocuri la distanta de 8m intre ele ! Prosti sunt cei ce vor cumpara acolo ... fara parcari , fara spatii verzi ! Consilierii imobiliaro-miliardari s-au imbogatit prin acordarea de p.u.z.-uri ! Aproape de luna august , in Tabara se construieste la greu , zgomot infernal de picamere , moloz , praf , muncitori beti si badarani ... printre miile de turisti ! Legea care impunea sistarea lucrarilor pana in toamna nu se respecta ! Politia Locala Disciplina in Constructii doarme!
17
0
Ce bine ca un bloc se ,,sprijina,, pe altul.Mai apropiati-le baieti sa-si miroasa vecinii sosetele la geam.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614